8. tammikuuta 2013

Magnoliahaaste #125

Viime aikoina olen hakenut kortteihini käynnistysapua erilaisista luonnospohjista ja tälläkin kertaa sellaisen löysin Magnoliahaasteesta. Tosin tämä luonnos tuotti kyllä enemmän päänvaivaa kuin olisi apuna toiminut ja lopputuloksestakaan en oikein osaa sanoa miellyttääkö se silmääni vai ei. Mutta luonnos siis tällainen:


Tildan olen saanut - todennäköisesti jostain leimakuvavaihdosta - ja värittelin sen Inktenseillä (ihon vesiväreillä). Stanssaukset Sizzixin setillä ja taustalle tein vielä vaaleanharmaita pylpyräkolmioita ohutkärkisellä tussilla.

Pohjalla käytin tapettia, jonka reunat ressasin askarteluveitsellä ja mustetin hieman walnut -sävyisellä musteella. Ympyrästanssi Nellie Snellenin, piparireunainen ympyrä Spellbindersin ja kirjaimet Timpan typeset-setillä. Alanurkan kiemura Sizzixin ja ylänurkan pienet tähdet Nellie Snellenin stanssilla. Pätkä pilkullista nauhaa ja pitkästä aikaa käytin kortissa ruttukukkasiakin, joita löysin valmiiksi tehtyinä eräästä purnukasta. Lisäksi Tildan korissa olevat kukkaset jätin kokonaan värittämättä ja laitoin niihin peony pink -sävyistä flower softia.

Kortti nro 5/2013 - MYYTY
//Eemeli

5 kommenttia: