21. joulukuuta 2012

Puna-vihreä joulukortti

Jälleen joulukortti. Nyt taitaa olla muuten ensimmäinen tekele näissä joulun perinteisissä väreissä - punaisessa ja vihreässä. Eivät ole oikein minun juttu ja nehän ovat vielä toistensa vastavärejä, joten kuinka ihmeessä ne samaan korttiin sopisivatkaan. Korttiin nappasin luonnoksen The Sugar Bowlin uudesta haasteesta:


Leimakuva Sugar Nellien ja väritykset vesiväreillä sekä Inktenseillä. Punaiset ja vihreät pisteet ohutkärkisillä tusseilla ja reunoille hieman punaista chalk-väriä (alle VersaMarkin väritöntä mustetta, jotta chalk tarttuu paremmin). Kuviopaperit silppulaatikosta ja alle punaista verkkoa hedelmäpussukasta. Onko kukaan keksinyt hyvää käyttöideaa noille kaupan sipuli- ja hedelmäpussukoille? Niitä on tullut jemmailtua mutta en oikein osaa niitä kuitenkaan käyttää - ja ovat vielä niin rasittavia jos niitä yrittää saada liimaamalla pysymään kiinni jossain. Eli saa vinkata, jos jollain on (kortti)askarteluun jokin hyvä idea :)

The sentiment is in Finnish and wishing "Joyful Christmas"
Kortti nro 91/2012 - MYYTY

Tähdet ovat vihreitä paljetteja ja tässä näkyy hieman paremmin niiden metallinen pinta. Kenkiin laitoin lisäksi kirkasta 3D-ainetta mutta se ei suostunut kuvissa esiintymään, hieman kiiltäviltä toki näyttävät jos oikein tarkasti katsoo.Osallistun kortilla myös näihin haasteisiin:

¤ Christmas at Sweet Stampin' #1: mitä vain
¤ Crafting for all Seasons #42: punaista, vihreää ja kimallusta
¤ Kortisto: suuri joulukorttihaaste


//Eemeli

4 kommenttia:

 1. This is super-cute, Eemeli. Thank you for playing at Christmas at Sweet Stampin'! Tracey x

  VastaaPoista
 2. That´s such a lovely card! Thank you for joining us at Crafting for all Seasons and Happy Christmas! xx Bianca

  VastaaPoista
 3. What a super image! Thanks so much for joining our first challenge at Christmas at Sweet Stampin. Merry Christmas and good luck. X

  VastaaPoista
 4. Very cute. Thanks for joining us at CFAS this time. Carol DT x

  VastaaPoista