29. joulukuuta 2012

Joulutirppusia

Tänä jouluna olivat in lintuaiheet korteissa. Panduro Hobbyn punatulkkukorttien lisäksi tein myös näitä Gillian Robertsin lintupariskunta-aiheisia kortteja. Tämä leimasin minulla on ollut jo melkoisen kauan mutta en ole oikein keksinyt sille käyttöä, nyt käytin sitä näissä melko yksinkertaisissa joulukorteissani ja mielen päällä on myös kokeilla kuinka se taipuisi hääkortteihin - niitä kokeiluja sitten joko lähi- tai kaukotulevaisuudessa.

Nyt siis oikein urakalla ilman tekstejä olevia joulukortteja (taisin jokunen postaus takaperin mainita, että lähes kaikissa joulukorteissani on suomenkieliset jouluntoivotukset, joten näitä tekstittömiäkin kannattaa harrastaa, jotta ei mene sormi suuhun kun se "tarvitsisin joulukortin englanninkieliselle perheelle ja mieluusti heti" -tilaus saapuu). Korttien kulmakoristeet Crafter's Companionin leimasimella ja väritykset sekä tikkaukset ohutkärkisillä tusseilla.

punainen versio / red
Kortti nro 97/2012

mintunvihreä versio / mint green
Kortti nro 98/2012

vaaleansininen versio / light blue
Kortti nro 99/2012 - EI MYYNNISSÄ

tummanharmaa versio / dark grey
Kortti nro 100/2012 - EI MYYNNISSÄ

vaaleanruskea versio / light brown
Kortti nro 101/2012

Jotta kortit eivät ihan näin yksinkertaisiksi olisi jääneet, niin leimailin myös sisälle noita kulmakoristeita sekä pariin korttiin myös ylälaitaan leveän mistelikoristeet. Tikkaukset ja väritykset kansiosan väreihin sointuviksi.Muutama haastekin tälle köörille löytyy:

¤ Cute Card Thursday #249: mitä vain
¤ Hanna and Friends #161: joulu
¤ Kortisto #11: musta + valkoinen + vapaavalinnainen väri (kysymys: Joanna Sheen)
¤ Paper Crafting Journey: mitä vain
¤ Without Words: yksivärinen joulukortti


//Eemeli

4 kommenttia:

  1. These are just super gorgeous hun, I love all of them! Thank you for sharing with us and joining the fun at Without Words for December. Hugs, Sxx

    VastaaPoista
  2. Nämähän ovat todella kivoja!

    VastaaPoista