15. joulukuuta 2012

Joulukortit vuodelta 2010

Minulla on tallennettuna vanhoista tietokoneistani (jotka siis ovat nykyään tietokoneiden taivaassa) kaikki tiedostot, joita niissä oli, ulkoiselle kovalevylle johon nykyäänkin siirrän varmuuskopiot myös tämänhetkisen koneen tiedostoista. Etsiskelin aamusella kovalevyltä jotain ja silmiini pisti kansio Joulukortit. Sen syövereistä löysin muutamia vuoden 2010 joulukorteista otettuja kuvia.

Köhöm, ei näitä kyllä kannattaisi julkiseen jakoon laittaa, mutta pieni masokisti minussa haluaa ne nyt teille kuitenkin esitellä ja itselleni noloudentunteita tuoda. Eihän nuo nyt mitään kaunottaria ole...tosin pakko sanoa että tyyli on näköjään jäänyt sinne yksinkertaisella linjalla, eli ehkäpä sitä kehitystä ei sitten ole tapahtunutkaan tässä kahden vuoden aikana :)

Tässäpä siis nämä vuoden 2010 joulukortit. Näyttäisi olevan lahjapaperista napattuja kuvia sekä pari vanhaa joulukorttia tuhottuna. Ei ole tainnut montaa minuuttia näiden tekemiseen kulua, mutta toivottavasti ovat kuitenkin kaikessa rumuudessaan ilahduttaneet kortinsaajia. Tärkein kuitenkin lienee se ajatus.


I found some old pictures of Christmas cards I made in 2010. Gotta admit they look kinda ugly (don't know why I wanted to post them here) but if you compare these cards for example to the Christmas cards I made for this year you could see that the style has remained cas ...so maybe there hasn't been that much of progress happening during these two years :)


Ystävät, tuttavat, sukulaiset ja kylänmiehet jotka olette saaneet minulta/perheeltäni joulukortteja -- jos jemmoistasi löytyy vanhempia (siis ennen vuotta 2010 valmistuneita) jouluisia itsetehtyjä kortteja ja vielä jos muistaisit miltä vuodelta ko kortti on niin otapas siitä kuva ja laita tulemaan minulle (sähköposti tuossa oikeassa laidassa, jos se on unohtunut) niin laitan sen tänne julkiseen häpäisyvälineeseen näkösälle :)


//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Mä en nyt millään saa noista mitään rumuutta esille vaan oikein kauniita kortteja ovat:)

    VastaaPoista
  2. Minustakin varsin nättejä kortteja! :)

    VastaaPoista