14. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #154

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa puuhastellaan reseptin parissa; kortista tulee löytyä 1 nauha, 2 paperia ja 3 perhosta. Viime aikoina on syntynyt aika paljon joulukortteja mutta koska perhoset eivät oikein siihen teemaan sovi -- ja sää ei oikein innosta kesäaiheenkaan pariin -- niin päädyin sitten tekemään melkolailla pelkistetyn vauvakortin.

Tekstin ja kuvan leimasin Pale Aqua -sävyisellä VersaCraftin musteella kartonginpalasille, jotka olivat jääneet yli korttipohjien tekemisestä, molemmat leimasimet Stempelkellerin tuotantoa. Kuviopaperin palanen löytyi silppulaatikosta ja reseptissä vaadittu toinen paperi löytyy sitten piparireunaisena rajauksena nelikulmioiden alta sekä napsuttelin siitä myös pienet perhoset. Piparireunat leikkasin Fiskarsin Scallop -kuviosaksilla ja perhosiin laitoin keskelle vaaleansiniset akryylijalokivet sekä sipaisin hieman Baby Blue -sävyistä Sticklesin kimalleliimaa siipiin. Samaista kimallusta löytyy myös kukkasen terälehdistä ja keskustaan nappasin mummolta saadun nappipurnukan syövereistä valkoisen läpikuultavan napin. Alalaitaan löysin nauharasiasta pätkän vauvateemaan sopivaa kangasnauhaa.

Kiinnitin kuviopaperit suoraan korttipohjaan mutta yritin hakea hieman kolmiulotteista vaikutelmaa tekstin ja kuvan kanssa, joten kohotin niitä muutaman millin irti taustasta. Perhosten siipiä ja kukan terälehtiä taivuttelin myös ylöspäin, jotta kortti ei aivan litistyneeltä vaikuta.


Kortti nro 57/2012
//Eemeli

1 kommentti: