3. elokuuta 2012

Arkkikaupan haaste #31

Nyt on kesäloma lusittu ja aika palata arkisen aherruksen pariin, mikä onneksi tarkoittaa myös satunnaisesti aikaa korttien tekoon. 

Ajatukset olivat vielä kesäloman tunnelmissa, eli pää surrasi tyhjää ideoiden suhteen, joten kortille hain inspiraatiota Arkkikaupan haasteesta, jossa teemana tällä kertaa on kirjaimia/kirjoitusta/tekstiä.

Minulta löytyi valmiiksi tulostettuna muutamia Stamp Insanityn digileimoja, joten väritykseen otin tyttösen, jolle olin photoshopannut päähän ylioppilaslakin. Väritykset tein distresseillä ja vesiväreillä sekä tehosteaineina käytin siivissä vaaleansinistä kimalleliimaa ja lakissa kirkasta 3d-ainetta kera pienen kultaisen akryylijalokiven. Tyttösen taustalle leimailin Rubber Stamp Tapestryn kiemuraleimasimella hieman kuvioita.

Tausta tehty kahdesta Tikkurilan värilastusta, sävyiltään mieti ja mosaiikki. Leikkasin lastut neliöiksi, viiltelin askarteluveitsellä, jolla myös ressasin reunat ja urat. Teksti dymolla ja nurkkaan muutama kukkanen keskustoinaan pari card candya ja pieni itsetehty kukka. Normaalitapaan siis melkoisen pelkistetty yksilö tästäkin kortista taasen tuli :)


Kortti nro 49/2012 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Ihana kortti!Herttaiset värit ja hauska kuva! Värilastujen käyttö on kiva idea :) Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan.

    VastaaPoista