6. maaliskuuta 2012

Villakeijun kortteiluhaaste #54

Villakeijun kortteiluhaasteessa tällä kertaa aiheena on harmonia ja kun silppulaatikosta ei sopivia sinisensävyisiä (joka mieleeni ensimmäisenä sanasta harmonia tuli) kuviopaperinpalasia korttiin löytynyt, niin lähdin hakemaan harmonista tuntua sitten hieman toisiselta suunnalta. 

Pehmeät pastelliset värit ja vauvantuoksuisuus tämän kortin teemana. Leimakuvan olen saanut (valmistaja I Brake for Stamps) ja sitä sävytin paikoin vesiväreillä. Tausta koottu kahdesta kuviopaperin palasesta ja liitos piilotettu nauhan alle. Nauhaa ja ruttukukkasia sävytin teellä (todellakin tee-juomalla) ja candylaatikosta kaivoin nurkkaa koristamaan muutaman kermanvärisen/luonnonvalkoisen candyn.


Kortti nro 22/2012


Lähikuvatukset leimakuvasta, joka siis leimattu ruskealla värillä, joka näyttää todella kivalta verrattuna mustaan väriin (menee varmaankin ostoslistalle kun en itse moista omista) sekä ruttukukkasista, jotka tällä kertaa jätin ilman keskustoja.


//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Ihanan vanhanaikainen ja romanttinen tunnelma tuossa kortissa!

    VastaaPoista
  2. Upea kortti! Mieltäni jäi vaivaamaan niissä pääsiäismatskuissa, että mitä paprua sä käytit niissä kukissa? Haluaisin löytää yhtä hyvää paprua kukille....

    VastaaPoista