11. helmikuuta 2012

Sisuksiin uusi ilme

Minulta haluttiin ostaa tämä muutaman päivän takainen kortti, mutta koska siitä puuttui teksti (ja tällä kertaa ystäväaiheinen) halusi ostaja kortin sisälle laitettavan "Hyvää ystävänpäivää" -tekstin. Ja tietystikään minulta ei moista leimasinta löydy, joten tulostushommiksi sitten meni.

Jotenkin en tykkää yhtään noista tulostetuista teksteistä, muiden korteissa ne kyllä näyttävät kivoilta mutta omissa korteissa sitten jotenkin niin hmmmmm tulostetuilta :) Mietin pääni puhki miten saisin tekstin näyttämään vähemmän tulostetulta (ja enemmän ilmeisesti sitten joltain muulta) kun keksin kortin teeman mukaisesti napsutella valmiin tekstin kukkaleikkurilla kolmeksi kukkaseksi. Reunoihin vesileimamustetta ja punaista chalk-väriä sekä pallopäällä (muotoilutyökalu siis) hieman muotoa.

Lisäksi leimasin kortin sisälle nurkkiin Whiff of Joyn kahdella erilaisella kiemuraleimasimella hieman koristuksia; nämäkin siis ensin vesileimamusteella ja päälle kevyesti punaista chalkia. Kukkastekstit sitten vinksinvonksin ja tilaa jää vielä kirjoittaakin jotain, jos ostaja niin haluaa tehdä.
Tuo tekstin väri on oikeasti enemmänkin sellainen vaaleanpunainen tai pinkki mutta jostain syystä näyttää tässä kuvassa ihan peruspunaiselta.//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti