16. tammikuuta 2012

Lauran korttihaaste #18

Minulta tilattiin onnittelukortti pyöreitä täyttävälle miespuoliselle henkilölle. Huumoria kortissa sai olla mukana, joten leimakuvaksi valitsin sitten Art Impressions'n nojatuolissa istuvan Oscarin. 

Taustalla on Shery K'n digipaperi, jonka tulostin ulos mustavalkoisena ja käsittelin sitten forest moss -sävyisellä Distress Stainilla. Reunat ressasin askarteluveitsellä ja aika ronskilla kädellä, jotta sain jopa tuollaisia repeämiä paperiin. Miesten korteissa kärsii tällaistakin harrastaa.

Oscarin väritin vesiväreillä + nojatuolin tuolla samaisella forest mossilla. Keskimmäinen kerros on itse asiassa kahvipapu-kuviollinen servetti, jonka kiinnitin ensin kopiopaperiin, ressasin reunat ja tämän jälkeen hieman servettiä isommalle valkoiselle kartongille. Tällekin reunojen ressaus ja kiinni korttiin. Tekstin leimasin pieneen kuviopaperin jämäpalaseen ja leikkasin saksilla kirjaimet erilleen. Myös Oscarin reunat on ressattu ja käsitelty kauttaaltaan walnut ink -sävyisellä musteella.

Miesten kortteja ei kovin runsaasti voi koristella, mutta ruskea kukkanen kera napin ja pätkän raidallista puotinarua tuo alalaita kuitenkin vaati. 

Tällä viikolla Lauran korttihaasteessa vaatimuksena on että kortista tulee löytyä jotain, joka on peräisin vanhasta vaatteesta, ja tuo nappihan se on miehen roskiinmenevästä kauluspaidasta pelastettu.


Kortti nro 7/2012 - MYYTYPäätin tekaista myös toisen kortin hieman kirkkaammissa väreissä, jotta tilaaja voi sitten valita näistä mieluisensa. Myös tässä kuva on väritetty vesiväreillä. Molemmat kuviopaperit ovat Shery K'n tuotantoa; leimasin niihin koukeroita VersaMarkin vesileimamusteella ja sävytin sitten chalk-väreillä. Teksti leimattu kuviopaperipalaseen ja leikattu saksilla irti. Alalaitaan itsetehty kukkanen ja loppusilauksena vielä card candy mukaan.


Kortti nro 8/2012 - MYYTYItse pidän hieman enemmän tuosta ensimmäisestä ja tummemmansävyisestä kortista, ja myös tilaaja (naispuoleinen) oli sen kannalla. Kuitenkin täältä minun kodistani löytyvä mies sekä tilaajan mies olivat sitä mieltä, että tuo kirkkaammansävyinen on 'parempi' -- ja tämä sitten loppupeleissä päivänsankarille taisi perjantaina postin mukana mennä. Onko tässä nyt joku naiset vastaan miehet asetelma, vai mitäs mieltä Sinä olet ...kumpi korteista miellyttää enemmän silmää?//Eemeli

7 kommenttia:

 1. Hienoja ovat molemmat, mutta kyllä minunkin silmääni vielä enemmän miellyttää tuo ensimmäinen kortti

  VastaaPoista
 2. Molemmat kortit ovat komeita kortteja miehelle! Leimasinkuva on ihan mieletön :)

  VastaaPoista
 3. Superkivat kortit, tykkään kovasti! Kiitos, kun osallistuit haasteeseen! Laura

  VastaaPoista
 4. Kivat kortit. Minunkin suosikkini on ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat kortit on hienoja. Itsekin tykkään enemmän siitä ensimmäisestä ja kysyin miehen mielipidettä ihan mielenkiinnosta niin hän taas piti enemmän tuosta alemmasta :D

  VastaaPoista
 6. Aika jännä juttu :) Pitäisi saada hieman useamman miehen mielipide mukaan, että ovatko kaikki samoilla linjoilla, kun nythän näyttää että jokainen 'tyttönen' pitää tuosta ylemmästä ja miehet (3 kpl) tuosta alemmasta :)

  VastaaPoista