17. joulukuuta 2011

P*skarteluhaaste #121

Tänään puuhastelin aamupäivän kirjekuorien parissa. Minulla ei oikein ollut sopivia kuoria joulukorteilleni, joten päätin sitten tuunata tuollaisia ruskeita kuoria hieman jouluisemmiksi. Kuoreni olivat vielä C5-kokoa, joten jouduin ensin halkaisemaan ne, jotta sain niistä C6-kokoiset.

Tulostelin kuoriin ihan tavalliselle kopiopaperille Anne Fentonin digileimoja (kaksi leimaa per sivu ja paljon tyhjää ympärille), jotka sitten leikkasin askarteluveitsen avulla siten, että kuva jää vasempaan alalaitaan ja loppu on tyhjää. Paperin reunat käsittelin walnut ink -sävyisellä musteella. Kuvan väritin osin distress inkeillä ja osin akvarellikynillä. Lumisiin kohtiin laitoin kirkasta 3d-ainetta ja mistelinoksan marjoihin stickles-kimalleliimaa (näkyy aika huonosti kuvissa).

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa on tarjolla väriyhdistelmä kraft-valkoinen-turkoosi, jossa tuo kraft on siis tuollainen 'pahvilaatikonruskea', joka on myös tuo käyttämäni kirjekuoren perusväri. Osallistun siis näillä kuorillani tähän haasteeseen.


Vielä lisäksi pari lähikuvaa ensinnäkin yhdestä yksinäisestä kuoresta ja toinen mokoma itse digileiman värityksestä. Kiireeksihän se jälleen meni näiden omien joulukorttien lähettäminen mutta onneksi ykkösluokassa ehtivät vielä kun heti alkuviikosta postikustin mukaan ne laitan.
//Eemeli

3 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt hienon homman. Kiva on tuollaisiin kuoriin laittaa kortit menemään.

    VastaaPoista
  2. Onpa hauska idea. Tätähän voisi soveltaa käytettyihinkin kuoriin.

    VastaaPoista
  3. Itse asiassa nämä ovat sellaisia logolla varustettuja kuoria ja tarkoitus olikin piilottaa logot tuonne kuvien alle :)

    VastaaPoista