7. joulukuuta 2011

P*skarteluhaaste #120

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa puuhastellaan varastojen kätköistä -teemalla. Tämän kortin olen tehnyt jo viime kuun puolella (ja myynytkin :) mutta kun en ole sitä vielä tänne näkösälle postaillut, niin olkoon julkistamisen aika sitten tänään.

Walnut ink -sävyisellä musteella leimasin tekstin keskelle, minkä jälkeen käsittelin koko paperin samalla sävyllä. Tuo valkoinen nauha taitaa olla ensimmäinen nauha, jonka olen tuonne nauhalaatikkoon hankkinut, mutta sitäkin kaukaisempi ja haasteen teemaan sopiva on tuo ruskea nauha -- en edes muista mistä se on peräisin, mutta siitä olen varma, että se on useamman vuoden takaa -- juuri sellainen yksilö, joka pyöri jossain ja nappasin sen mukaani ajatellen, että tuohan olisi vallan kivaa vaikkapa jossain askartelupuuhissa...

...noh, nyt se on sitten ensimmäistä kertaa kortissa asti :) Kukkasen askartelinpaskartelin itse liljanlehti-leikkurilla, keskustaan sekä kortin kulmiin vielä muutamat puolihelmet ja valmista tuli. Laitan vielä lisäksi lähikuvan tuosta kukkasesta, jotenkin itse tykkään hirmuisen paljon tuosta liljan muodosta mutta lehti kerrallaan puuhastelu ei ihan se lempihomma minulle ole.


Kortti nro 93/2011 - MYYTY
//Eemeli

1 kommentti: