18. joulukuuta 2011

Koukussa Kortteihin #52

Tänään putkahti uusi haaste Koukussa Kortteihin -sivustolle ja teemana tällä kertaa on tehdä kortti lempivärillä. En kyllä oikein osaa sanoa onko minulla lempiväriä, mutta joka kerta jos vain yksi väri pitää valita, niin valitsen sinisen, eli kai sitä voi jonkinsortin lempivärinä sitten pitää.

Joulukorttilinjalla mennään ja jälleen melkoisen simppelillä sellaisella. Nämä omat joulukortit varsinkin ovat tänä(kin) vuonna nyt olleet tällaisia ei turhia koristuksia sisältäviä yksilöitä. Keep it simple, niinkuin Tami Tamminenkin taitaisi sanoa.

Uudella pienellä lumihiutale-kuvioleikkurilla leikkelin sinisestä paperista lumihiutaleita. Tähtikuviota varten tein muotin kopiopaperista ja piirsin muutamia apupisteitä korttipohjaan, joita seuraillen sitten liimasin lumihiutaleet paikoilleen. Keskelle leimasin VersaMarkin vesileimamusteella Stempelkellerin jouluisen tekstin ja käsittelin sen sitten sinisellä chalk-värillä. Loppusilauksena laitoin lumihiutaleiden keskustoihin vielä hieman midnight blue -sävyistä Stickles-kimalleliimaa.


Kortti nro 97/2011 - EI MYYNNISSÄ


Tässä vielä toinen kuva hieman eri suunnasta otettuna.
//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti