9. marraskuuta 2011

Koukussa Kortteihin #46

En ole kyllä aikoihin osallistunut näihin Koukussa Kortteihin -sivuston haasteisiin mutta nyt joulukorttitehtaalta saapui yksilö, joka passaa ruutuja-teemalla varustettuun haasteeseen numero 46.

Digileimat ovat Bugaboon tuotantoa ja väritin ne vesiväreillä. Taustalle leimasin VersaMarkin vesileimamusteella nuo kuviot (Crafter's Companion) ja tekstin (Stempelkeller), minkä jälkeen käsittelin koko alueen vihreällä chalk-värillä. Hieman punaista tussia rusettiin ja Sticklesin kimalleliimaa noihin marjoihin sekä muutama punainen akryylijalokivi nurkkaan.


Kortti nro 85/2011 - MYYTYTehtaalla on kasapäin valmiina kortteja, joita postailen tässä pikku hiljaa näkösälle. Viikonloppuna olisi edessä ystävättäreni häät kotikonnuilla ja samalla vien nipun tilattuja joulukortteja hyväksyttäväksi eräälle henkilölle, mikä siis on syynä pursuaviin varastoihin. Toivottavasti tilaaja löytää noista mieluisia yksilöitä, yritin tehdä hieman laidasta laitaan niin lapselliseen makuun kuin hieman aikuisempaankin. Mutta näistä siis myöhemmin lisää :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti