14. syyskuuta 2011

KK-haaste #38

Postipoika toi muutama päivä sitten minulle Riitan lähettämän kuoren, jonka sisältä löytyi materiaalit kahteen eri korttiin sekä kaikkea kivaa (mm kasapäin erilaisia leimakuvia ja nappeja) sisältäneen ylläripussukan. Vastavuoroisesti minäkin laitoin Riitalle kuoren kahden kortin matskuilla ja ylläripussukalla varustettuna. Tällä viikolla puuhastellaan Riitan ensimmäisten materiaalien parissa, ensi viikolla minun materiaalien ja sitten vielä toinen kierros samassa järjestyksessä. Tässäpäs nyt kuva näistä ensimmäisen kortin matskuista.



Leimakuva on Belles 'n Whistlesin ja väritin sen akvarellikynillä, minkä jälkeen aloin pohdiskella minkämoisen kokonaisuuden näistä nyt sitten tekisin. Surffailin eri haastesivuilla mutta mikään ei kolahtanut ihan totaalisesti ennenkuin eksyin Koukussa Kortteihin -sivustolle, jossa tämän viikon haasteessa (numero 38) oli tarjolla tällainen luonnos:



Aika simppelille linjalle tässä nyt sitten lähdettiin. Kaikki kortin materiaalit ovat noita Riitan laittamia mutta paljon niistä jäi ylikin enkä saanut korttiin mahdutettua. Tuo kuviopaperi oli kyllä todella kaunista ja siinä oli pinnassa vielä sellainen ristikkokuvio, joka teki siitä elävämmän näköisen. Onneksi siitä jäi pari kaistaletta yli niin voin käyttää sitä jossain toisessakin kortissa. Yleensä tulee säilytettyä tuollaiset jämäpalat, joista voi sitten leikellä vaikka kukkasia tai kuvioreunaisia kaistaleita. Mutta tässäpäs nyt kuitenkin tämä korttikin näytille.


Kortti nro 66/2011



//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti