13. elokuuta 2011

Kesähelle-arpajaiset

Koukussa Kortteihin -sivustolla Anne on järkännyt kesähelle-arpajaiset, johon osallistumisen vaatimuksena on tehdä kortti seuraavan runon inspiroimana:

"Kesä hellii kansaa ja vedessä on kiva viettää viilentäviä hetkiä,
mansikat maistuu ja rusketus tarttuu ihoon kiinni.
Jäätelö sulaa ja kylmät juotavat kostuttavat kuivia huulia,
kaukana ulapalla siintää purjeet, ah miten hyvältä tuuli tuntuu hiuksissa
ihmiset nauttivat....onhan Suomen kesä parasta antia juuri nyt."

Minulla oli heti mielessä kuva, joka sopii tähän korttiin kuin nenä päähän. Siispä kaivelemaan koneen digileimakätköjä ja sieltä tulostamaan pari erikokoista Leighin piirtämää kuvaa. Isomman valitsin ja väritin sen akvarellikynillä sekä sipaisin reunoille vielä hieman mustetta.

Taustalle kohokuvioinnit köyhän miehen versiolla ja valkoinen paperi muuttui vielä broken china -sävyiseksi (distress ink) ja keltainen forest mossiksi (distress stain) ennen korttipohjaan pääsemistä. Rajan peitin punaisella nauhalla.

Leimasin valkoiselle paperille kukkia Rubber Stamp Tapestryn summer floral -setillä ja kun olivat hetken kuivuneet niin vielä päälle nauti-tekstin. Sitten leikkelin kolmionmuotoisia palasia, joiden reunat kiersin punaisella tussilla ja kiinnitin korttiin. Keltaiset candyt väleihin ja vielä muutama kirkkaanpunainen loppusilauksena oikeaan alanurkkaan.


Kortti nro 57/2011


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti