1. heinäkuuta 2011

Kesälomalle lompsis!

Tänään ei tule korttipostausta, koska tässä on nyt menossa pakkauspuuhat ja kohta pitäisi kääntää auton keula kohti eteläisempää Suomea. Huomenna on meno serkkutytön häihin ja koska miehellä alkaa loma maanantaina, niin todennäköisesti jäädään ainakin hetkiseksi reissun päälle (eli kortteja ei tule vähään aikaan). Tosin on minulla tuossa esittelemättä yksi hääkortti, jonka tein tilaustyönä huomiselle, joten kunhan sen saan jossain välissä kuvattua ja siirrettyä koneelle niin saan yhden reissupostauksenkin tehtyä.

Tällä viikolla napsahti tilille jälleen yksi haastevoitto. Tällä kertaa se tuli Magical Monday -haastesivustolta ja palkinnoksi sain valita kolme Ching-Chou Kuik 'n 3D-decoupage-arkkia The Crafty Purple Frogin valikoimasta. Ja nämä siis ovat digitaalisina arkkeina, joten täysin uusi tuttavuus minulle. Pistetäänpäs vielä linkki korttiin, jolla tämä arvottu voitto minulle napsahti.

Nyt kuitenkin kasailemaan viimeisiä tavaroita laukkuun ja sitten ihanaan ilmastoituun autoon 'muutamaksi' tunniksi istuskelemaan.


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Kiitos Sinulle osallistumisesta kirsikkalehdon haasteeseen nyt ei tupsahtanut arvassa kuin IISOO HALI ja KIITOS jotka sinulle lähetän että pääsin sinun blogiisi profiilitietojesi kautta näin näpsästi. Mutta oletkin ollut hurjan onnekas ja se ilahduttaa myös minua :)kun vain tämmöisen ilmoituksen sinulle tänne pistin.

    VastaaPoista