20. toukokuuta 2011

Kortti 1 vaihtoehtoisista materiaaleista

Punaista ja valkoista mieleni tänään tekevi. Siispä kortistanikin löytyvät nämä värit, hitusella vihreää höystettynä. Tässä siis tulee kortti vaihtoehtoisista materiaaleista, jotka olen kasannut itseäni ja kolmea kanssasisartani varten. Tarvikeluettelon ja mistä tässä kaikessa oiken on kyse, voit käydä katsomassa täältä.

Leimakuva on Helz Cuppleditchin, taustalle leimattu ruusu 7gypsiesin, kukka tehty Fiskarin L-kokoisella leikkurilla ja keskustana pienempi kukkanen. Nauha alunperin valkoinen ja värjätty itse tekemälläni mistillä. Muutama koriste vielä nurkkiin ja kortti numero 1 vaihtoehtoisista materiaaleista on valmis.

Kortti nro 33/2011

Lähikuva kukasta, jossa siis keskustana itse tehty kukka, josta postaus löytyy täältä.Käy toki katsomassa myös minkälaiset kortit Kiti ja Sande tekivät näistä samoista aineosasista. Tässä myös blogittoman Riitan kortti Teille ihasteltavaksi.Ensi viikolla sitten jännätään minkämoisen haasteen Kiti meille keksii ja kuinka pahasti omien tuttujen juttujen ulkopuolelle tässä vielä joutuukaan näiden vaihtoehtoisten materiaalien kanssa. Mutta innolla siis odotan kuorta ja sen sisältöä :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti