31. maaliskuuta 2011

Magnoliahaaste #50

Jälleen kerran tenttiin lukeminen saa keskeytyä pienen askartelutuokion vuoksi. Kuvan kyllä väritin jo eilen illalla ja värjäsin itse tekemälläni mistillä hieman pitsiä (alunperin valkoinen), nauhaa (alunperin vaaleanpunainen) ja lasikuitutapettia (alunperin valkoinen) sopimaan paremmin kortin väriskaalaan, joten tälle päivälle jäikin sitten vain kortin kasaaminen. Osallistun tekeleelläni myös tämän viikon Magnoliahaasteeseen, jossa tarjolla oli tällainen luonnos:

Leimakuva on peräisin järjestämästäni kiertävästä leimakuvakuoresta, joka saapui perille toissapäivänä. Aikoinaan kun kuori minulta matkaan lähti, niin sisältönä oli 22 kuvaa ja määrä näytti kasvaneen reissun aikana yli 50 kuvaan (osa tosin oli vain jotain reunakiekuroita ja muita pieniä koristuksia mutta ihan "oikeidenkin kuvien" määrä oli tuplaantunut). Ensi viikolla pitäisi sitten tulla toinenkin kiertävä kuori, joten vielä saa hetken jännätä mitä kaikkea kivaa se sisältää.

Leimakuva on siis vaihdosta tullut, väritetty öljypastelliväreillä ja siipiin laitettu lisukkeeksi pinkkiä kimalleliimaa. Pohjalla lomaviikon kirpparilöytönä hankittu ruusutapetti, joka on mielestäni todella kaunista ja en sitä halunnut kovin paljoa peittää. Onnitteluteksti myöskin saatu joskus joltain ja kukat itse tehtyjä. Molempiin näihin suihkuttelin myös mistiä, jotta väri hieman muuttui ja ennenkaikkea pintaan tuli kaunis kimallus. Pinkki jalokivi vielä kulmaan antamaan viimeisen silauksen.

Kortti nro 15/2011 - MYYTY

Tässä sitten vielä lähikuva noista siipien kimalteista ja mistisuihkauksen saaneista tekstistä ja kukkasesta.
//Eemeli

4 kommenttia: