12. syyskuuta 2013

Joulukorttirinki 2/4

Joulukorttiringin, jonka ensimmäinen tekele löytyy täältä, kakkosviikon materiaaleista vastuussa oli Granne, ja aivan huikaisevan ihanat kultasävyiset tarvikkeet kuoren sisältä löytyivätkin:


Kaksi papereista oli jopa kuviollisia molemminpuolin, joten valinnanvaraa oli runsaasti. Isohko leimakuva tosin aiheutti hieman päänvaivaa, kun sitä ei olisi saanut 12.5 x 12.5 cm -korttipohjaan mahtumaan, minkä vuoksi päädyinkin väkertämään luonnonvalkoisesta kartongista 10 x 15 cm -kokoisen pohjan kortille.

Enkeliksi valitsin kultaisella embossatun yksilön, jonka kiinnittin korttiin köyhän-miehen-3d-palasilla muutaman millin koholle taustasta. Kuvan ja papereiden reunat ressasin askarteluveitsellä, minkä jälkeen söhrin niitä vielä walnut-sävyisellä ja kultaisella musteella. Koristeiksi korttiin päätyi ruskeaa nauhaa, pari puolihelmeä ja kultaisesta heteestä napatut päätypallurat.

Kortti nro 149/2013 - MYYTY


Yritin saada korttiin vintage-henkisyyttä värimaailmalla ja reunojen söhrimisellä, ja osallistunkin tekeleelläni Inspis-haasteeseen numero 17, jossa aiheena vintage. Mikäli tuomariston mielestä vintagea kortistani ei löydy (se kun ei ole minun vahvin lajini...), niin sitten osallistun samaisen haasteen vaihtoehtoiseen tunnetila -teemaan, ja oman tekeleeni tunnetila on harras jouluinen (sekä totaalisen innostunut ihanista materiaaleista).

Muiden rinkiläisten kakkoskortit voit käydä kurkkimassa linkkien takaa: AnnaP, Granne, Minnamanna


//Eemeli

6 kommenttia:

 1. Vau miten hieno kortti! Ihanan tummaa ja tunnelmallista tunnelmaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaa! ;) Vastaavanlaiset enkelikortit lienevät luoneet tuota joulun harrasta tunnelmaa jo maammosina aikoina. :)
  Kaunista!

  Kiitos osallistumisestasi Inspis-haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä todella hyvältä ja varsin Vintagelta ainakin minun silmiin, :).

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis! Veikeä idea laittaa tekstipaperi alareunaan.

  VastaaPoista