7. helmikuuta 2012

Arkkikaupan haaste #25

Arkkikaupan haasteessa on tällä kertaa aiheena sydämet ja koukerot, joita siis tulee löytyä tekeleestä. Lähestyvän ystävänpäivän vuoksi päätin lähteä kortissani varsin oudolle ja tuntemattomalle tielle; hempeä vaaleanpunainen ja runsas määrä kukkasia eivät todellakaan ole sitä ominta minua.

Kuviopaperit löytyivät silppulaatikosta ja liian pieni lintupaperikin saatiin näyttämään tarpeeksi leveältä katkaisemalla se puolestavälistä poikki ja jättämällä tyhjä kohta kuvan alle piiloon. Digileima on Anne Fentonin ja sen väritin vesiväreillä, siipiin lisäksi kimalleliimaa ja sädekehään 3d-ainetta.


Kortti nro 15/2012 - MYYTY

Viikonloppuna tuli tehtyä kasapäin erilaisia kukkasia vaaleanpunaisen sävyissä, osin jo tätä korttia ajatellen ja muutoin sitten tarvitsin sisälle jotain puuhastelua kun -30 asteen pakkaset haittasivat melko suuressa määrin ulkoilma-aktiviteettien harrastamista. Jätän yleensä nuo ns puolivalmiit kukat ilman keskustoja ja vasta korttiin laittaessa katselen sitten minkälainen keskusta kukkaan sopii -- ja tähän nyt päädyin sitten laittamaan aivan sekalaisesti niin puolihelmiä, akryylijalokiviä kuin kastehelmiäkin.

Tämän stanssatun koukeron olen saanut, lisäsin siihen vain vaaleanpunaista kimalleliimaa, jonka kimallus ei sitten suostunut tulemaan kuviin mukaan vaikka minä korttia mitenpäin kääntelin ja vääntelin. Huomaa myös lintupaperin koukeroinen sydän.
Sydämiä, sydämiä, sydämiä ...ja hieman koukeroista paperia.
//Eemeli

2 kommenttia:

  1. I-HA-NA!! Upeita kukkasia, kauniit värit ja kokonaisuus ihan täys kymppi :) Kiitos osallistumisesta, onnea arvontaan.

    VastaaPoista
  2. Samat sanat, tää on tos makee ja hurmaavan värinen kortti. Upeita kukkia ja lintusia

    VastaaPoista