13. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 13. luukku

En olisi millään malttanut odottaa tämän päivän kalenteriluukun aukaisemista. Paketti oli niin kaunis, ettei sisältä voinut löytyä mitään muuta kuin jotain todella kivaa...
Myös tämän päivän tonttuna hääräili Heli ja kuten tontuilla on tapana, niin erittäin hämäräperäisesti tämäkin paketti löytyi viikko sitten ulko-oven kahvasta roikkumassa. Eli viikon olen tätä nyt käsissäni pyöritellyt ja yrittänyt sisään kurkkia :) Ensimmäinen yllätys, tai eihän tätä nyt enää yllätyksenä voi pitää kun se on näkösällä ollut, mutta siis tämän päivän luukusta löytyi tuo itse kaunis rasia. Heli on sen itse koristellut ja todella upea se onkin. Minulla löytyy koruja vastaavanlaisesta rasiasta, jonka olen vaihto-opiskeluvuonna Koreasta ostanut, joten ne taitavat nyt siirtyä tähän hieman koristeellisempaan rasiaan.
...ja sitten itse se rasian sisältö. No, mitäpä muutakaan kuin suklaata! *nam* Miehille vinkkinä; jos naiselle haluaa ostaa jotain, niin suklaa on heti korujen (ja timanttien) jälkeen se paras vaihtoehto :)

>>> Suuren suuret kiitokset Sinulle Heli!//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti