4. maaliskuuta 2011

Uusi kuukausi ja uudet haasteet

Tänään minulla on ollut vapaapäivä, joten tottahan toki se on mennyt kotitöiden ohessa askarrellessa. Eilen jo katselin minkämoisia haasteita olisi tarjolla ja sieltä alustavasti valitsinkin pari. Aamusella sitten varmistus noiden kahden haasteen suhteen ja aloin pohdiskella minkämoisen kortin tekisin, jotta haasteiden kriteerit täyttyisivät.

Osallistun siis kortillani seuraaviin haasteisiin:

¤ Allsorts Challenge #92: itsetehty kukka
¤ Stamp with Fun #100: seuraavanlainen luonnos


Halusin kokeilla jotain uutta tuon kukan suhteen, leikkasin vapaalla kädellä kolme erikokoista ympyrää, joiden reunat ressasin saksien avulla ja sipaisin hieman ruskeaa väriä. Kiinnitin ympyrät päällekäin ja laitoin keskelle tuollaisen oranssin pikkuruusun, minkä jälkeen aloin nostella ympyröiden reunoja ylöspäin. Hieman rypytystä vielä mukaan ja kääntelyä ja vääntelyä.

Leimakuva on Whiff of Joyn ja väritetty akvarelliväreillä (musteena VersaFine ja paperi akvarellipaperi). Kukkakuosinen kartonki on leikattu A4-kokoisesta, jossa toisessa laidassa eräänlainen kukkakimppu, ja ornamenttikuvioinen on servettikuva, joka kiinnitetty kartonkiin elmukelmun avulla. Ihan täydellisesti tyytyväinen en nyt kyllä ole tähän kortin lopputulokseen, jotain siinä on sellaista joka tökkää minua silmään. Mutta tässä siis tämän päivän tuotokseni.


Kortti nro 5/2011 - MYYTY


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Hi Eemeli, what a gorgeous card. Thanks for joining in with our sketch challenge over at stamp with fun this week. Hugs, Denise x

    VastaaPoista