7. maaliskuuta 2011

Sketch Saturday #145

Viikonloppu meni miehen synttäreitä juhliessa ja tietysti piti myös katsella urheiluakin niin töllöstä kuin paikan päällä, joten koneen ääreen ei ehtinyt. Leimailin kuvia valmiiksi ja värittelinkin jo osan, niin on sitten sellaisiin ex tempore -kortteihin materiaaleja mistä ottaa. Melkeinpä se on juuri tuo kuvien värittäminen, joka vie suurimman osan ajasta korttia tehdessä. Jos niitä nyt saisi väriteltyä tuonne varastoon niin ei ihan joka kerta se kortin tekeminen olisi niin suuri urakka.

En näköjään osaa pysyä noista haasteista pois, joten tälläkin kerralla kortti sai inspiraationsa Sketch Saturdayn uusimmasta haasteesta, jossa oli tarjolla tällainen luonnos:


Sopivan simppeli minun makuuni, joten eikun tuumasta toimeen. Kuvaksi valitsin tällä kertaa Whiff of Joyn Niki Celebrating Racoonin ja väritin sen öljypastelliväreillä. Taustat on peräisin kahdesta erikuosisesta servetistä ja kukkaset itsetehtyjä. Jotenkin nyt kyllä tuntuu olevan menossa vihreä kausi kun tähänkin haasteeseen heti mieleeni tuli tuo yläosan vihreä servetti ja kuinka sitä voisi käyttää taustassa. Siitä se sitten lähti...


Kortti nro 7/2011


...ja tällainen oli lopputulos. Nyt taidan hieman urakoida noiden leimattujen kuvien parissa ja väritellä niitä. Olen järkkäilemässä viime viikkoisen VersaFine-leimakuvakuorikiertolaisen (mikä sanahirviö!) jälkeen tälle viikolle Memento-musteella vastaavaa, joten sieltä sitten muutaman viikon päästä voisi odotella uusia kuvia väriteltäväksi ja kortteihin laitettavaksi. Tuo on kyllä todella kiva keksintö ja saa sitten tuonne varastoihin sellaisia kuvia, joita itseltä ei löydy.

//Eemeli

1 kommentti:

  1. Fab card, great image. Thanks for joining in the fun this week at Sketch Saturday. Hugs Jillix

    VastaaPoista