6. marraskuuta 2014

Addicted to Technics #14

Hieman on ollut jälleen kadoksissa into ja ideat askartelupaskartelun saralla viime aikoina. Joulukorttejakaan kun ei ole tänä vuonna "pakko" tehdä (viimevuotinen 84 joulukortin saldo riittää vielä joksikin aikaa...), niin jostain syystä en ole oikein päässyt askartelutunnelmaan.

DT-korttien ohella muutamat haasteet onneksi pitävät mielenkiinnon yllä (ja blogi saa edes jotain täytettä). Tällä kertaa innostus löytyi Addicted to Technics -haasteesta, jossa tekniikkana on sapluunan läpi leimaaminen.

Korttiani varten väkersin jopa sapluunan itse...joulukuusi"kolo" on leikattu suttupaperista Fiskarsin ShapeCutterilla (sapluuna: Christmas 1) ja taiteltu korttipohjan päälle. Ensimmäisenä söhrin kuuseen musteita: VersaFinen olympia green sekä Mementon bamboo leaves ja rich cocoa -sävyjä, minkä jälkeen leimasin kuuseen vielä kuplamuovipalluroita (olympia green) ja Panduron nuotteja (bamboo leaves).

Joulukuusen jalka on leimattu Priman leimasimella (rich cocoa). Koristeina kuusessa on kultaista piipunrassia, vadelmanpunaisia kastehelmiä sekä stanssattu tähti (stanssi: Nellie Snellen), joka on kohotettu irti taustasta 3d-palasella, ja kimalluksensa se on saanut Sticklesin gold kimalleliimasta. Reunalle lisäsin vielä pätkän nauhaa kera piipunrassipalasten ja muutaman vihreän puolihelmen.

Kortti nro 105/2014


//Eemeli

1 kommentti: