25. lokakuuta 2014

Onnittelut Kaisalle

Blogihyppelyreissullani törmäsin Kaisan blogiin ja siellä olevaan syntymäpäivähaasteeseen, jossa teemana oli Kaisan huomisten 30-v synttäreiden kunniaksi tietystikin numero 30. Itsekin täytin näitä samaisia pyöreitä kesällä, joten aivan huikean hienoa vuosimallia olet Kaisa... :)

Silppulaatikosta kaivoin esille muutaman kuviopaperin ja muistelin leimanneeni aikaisemmin tämän kortin teon yhteydessä myös toisenkin samaisen autoilevan ladyn, joten päätin etsiä sen korttiin laitettavaksi.


Autoon piirtelin raitoja ja maagiset numerot päätyivät myös kylkeä koristamaan. Väritykset ProMarkereilla ja kiinnitys korttiin kotikutoisilla 3d-palasilla. Renkaissa olevat tähdet on stanssattu, kierrätystä harrastaen, tyhjentyneestä Presidentti-kahvipaketista (tummapaahtoista tottakai!) Joanna Sheenin stanssilla, ja tähdet ovat siis sellaiset metallikiiltoiset vaikka kuvassa eivät oikein siltä näytäkään. Teksti Paperinauhan setistä.

Papereiden kanssa meni hieman (tai oikeastaan älyttömässä määrin) väkertämiseksi, kuten allaolevasta kortista näkyy. Kiekura(t) stanssattu tällä parin päivän takaisella palkintostanssilla. Kukkaset napsuteltu Punch Bunchin kuvioleikkurilla, muotoiltu Fiskarsin pallopäätyökalulla ja keskustoina niissä on kultaiset 2 mm -kokoiset akryylijalokivet.

Kortti nro 102/2014


//Eemeli

1 kommentti: