4. huhtikuuta 2014

Addicted to Technics #8

Toisinaan vähemmän on enemmän, kuten tämä uudenkarhea Fiskarettes DT -työni todistaa. Tosin pakko on tunnustaa heti kärkeen, että vieläkin mietin josko jokusen lisäkoristeen korttin laittaisin, eli ei tämä tyhjän tilan cas ihan sitä helpointa tyyliä minulle ole...

Idea korttiin lähti Addicted to Technics 'n haasteesta, jossa tekniikkana tällä kertaa on taustan tekeminen vesivärien/mistien ja karkean (meri)suolan avulla. Tekniikka on ihan uusi tuttavuus minulle, mutta innostuin heti kokeilemaan.

Paneelin väritin ihan tavallisilla vesiväreillä - punaista, sinistä ja violettia - kierrätyskartongille (olisikohan ollut Valio OLO -mustikkajogurttikääre... :) ja ripottelin päälle merisuolaa. Kuivumisen jälkeen rapsuttelin suolat pois ja leimasin ylä- sekä alalaitaan Priman tekstejä smoky gray -sävyisellä VersaFinen musteella. Tämän jälkeen stanssasin paneelin alalaidan Sizzixin stanssilla, ylälaidasta pyöristin kulmat Fiskarsin leikkurilla, leikkasin paneelin keskeltä kahtia ja tummensin reunat smoky graylla.

Marianne Designen pöllön väritin ProMarkereilla, väkersin ääriviivoja pitkin irti pienillä saksilla ja kiinnitin harmaan satiininauhan päälle istuskelemaan. Alle sujautin vielä pieniä 3d-palasia, joten pöllö on hieman irti taustasta. Napit löytyivät mummolta saadun nappipurnukan kätköistä ja lisäksi korttiin päätyi erikokoisia (4, 5 ja 6 mm) vaaleanvioletteja puolihelmiä sekä smoky graylla suoraan korttipohjaan leimattu Paperinauhan onnitteluteksti.

Kortti nro 47/2014 - MYYTY


//Eemeli

4 kommenttia:

 1. owwww what a cute owl, love your card, have a lovely weekend, hugs, Marion

  VastaaPoista
 2. ihana iloinen kortti!! =)

  kuultopaperille olen leimaillut archival inkeillä ja distress inkeillä...archival ink kuivuu nopsaan itsestään, mutta distress inkit pitää kuumailmapuhaltimella kuivattaa, eivät kuivu muuten. =)

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska idea tuo taustan paloittelu :)

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tosiaankin taustan teko ns koristeeksi. Hieno kortti. Kiva kun tulit mukaan haasteeseen!

  VastaaPoista