20. joulukuuta 2013

P*skarteluhaaste #213

Jälleen on tuhottu silppulaatikon sisältöä ja tällä kertaa sieltä napattu käyttöön erilaisia kuviopaperisuikaleita, joiden perään tämän viikon P*skarteluhaasteessakin kysellään. Alimmaiseksi tosin otin valmiiksi tulostettujen digipapereiden nipusta Katie's Wishin lumihiutalekuvioisen paperin, mutta muut kuviopaperit ovat sitten L- ja I-mallisia suikaleita silppulaatikon kätköistä.

Kuva on Sami Stampsin digileima ja värityksen siihen tein promarkereilla. Lisäksi lumiukko sai yllensä kaksi pientä Papermanian pilkkukuosista nappia. Stempelkellerin jouluntoivotuksen leimasin majestic blue -sävyisellä VersaFinen musteella, leikkasin irti ympyränviivaa pitkin ja kiinnitin kuviopaperisuikaleesta Nellie Snellenin stanssilla stanssattuun sahalaitaiseen ympyrään, jonka kiinnitin korttiin omatekoisilla 3d-palasilla. Nurkasta löytyy sitten samaisesta kuviopaperista Spellbindersin piparireunaisella ympyrästanssilla stanssattu palanen.

Kuviopapereihin piirtelin hieman valetikkikuviota ja jatkuvampaa mustaa viivaa ohutkärkisellä tussilla, lumihiutaleet stanssasin Papercraftsin stanssilla ja loppusilauksena korttiin päätyi vielä muutama limenvihreä kastehelmi.

Kortti nro 226/2013 - MYYTY


//Eemeli

4 kommenttia: