2. helmikuuta 2013

Mega #3 - Ystävänpäivä

MEGA-ringin kolmosviikolla puuhastellaan ystävänpäivä-teeman ympärillä ja materiaalit muille rinkiläisille toimitti tällä kertaa Minna. Ja voi ei minkämoiset materiaalit hän meille laittoikaan! Pakko tunnustaa, että yltiöromanttiset vaaleanpunaiset tyttömäiset vintage-henkiset jutut ovat kaikkea muuta kuin minun mukavuusaluettani, joten en tiennyt itkeäkö vai nauraa kun kuoren aukaisin. Tämän *köhöm* ihanaisen sisällön voit käydä kurkkaamassa tuolta Minnan blogista (linkki vie suoraan megaringin postaukseen) ja saman linkin takaa löytyvät myös kerättynä kaikkien rinkiläisten tämän viikon kortit.

Onneksi minut pelasti tästä ahdingosta, johon olin vaipumassa, tämän viikon P*skarteluhaaste, jossa tarjolla oli varsin mukavannäköinen luonnos


Ruusupaperia taustalle ja päälle kakkupaperi sekä vaaleanpunaisesta mulperipaperista revitty kaistale. Nämä kiinnitin toisiinsa ja suhautin päälle omatekoista worn lipstick -sävyistä (Distress Ink) mistiä ja jätin kuivumaan. Myös kuvan reunat revin viivottimen avulla ennen sen kiinnittämistä korttiin. Koristeiksi nauhaa, card candyja ja yksi sydän. Lopuksi vielä suhauttelin koko kortin kauttaaltaan mistillä, koska halusin siihen hieman kimallusta, jota siis sain tuon mistin mukana olleesta Perfect Pearls -helmiäisjauheesta. Ja ei liene epäselvää, että kortti ei todellakaan ole sellainen, josta voisin sanoa pitäväni :)

Kortti nro 22/2013

Tässä kuvassa näkyy paremmin tuo kimallus, joka mistin mukana korttiin tuli. Eli kyseessä ei siis ole mikään discopallon kanssa kilpaileva blingblingimäisyys vaan enemmän tuollainen hento kauttaaltaan kortissa oleva kimalteisuus. Kuvan otin sisällä pöytälampun valossa, minkä vuoksi väri on paljon enemmän keltainen kuin tuossa yläpuolella olevassa luonnonvalolla otetussa kuvassa.



Tämän viikon materiaalit osoittivat juurikin sen, mikä näissä samojen materiaalien -ringeissä on perimmäisenä ajatuksena -- päästä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista sekä joutua lähtemään sieltä tutulta ja turvalliselta omalta mukavuusalueeltaan pois. Toivottavasti ensi viikolla pääsen palaamaan hieman lähemmäs mukavaa olotilaa, kun uudet materiaalit saapuvat ja samalla teemakin vaihtuu täysin toisenlaiseksi. MEGA-ringin aikaisemmat kortit ja muiden osallistujien blogilinkit löydät ringin pääsivulta


//Eemeli

2 kommenttia: