14. tammikuuta 2013

MEGA-rinki

Nyt on tarjolla MEGA-luokan uutisia, sillä tänään starttaa uusi samojen materiaalien rinki, joka onkin tällä kertaa kooltaan MEGA-tasoa, sillä mukana on peräti kahdeksan henkilöä. Rinki tulee siis kestämään huimat kaksi kuukautta, kun kortti per viikko -tahtia mennään. Tällä kertaa rinki poikkeaa hieman aikaisemmin järjestämistä teemaringeistä, sillä MEGA-luokan rinki tarvitsee myös MEGA-määrän teemoja, eli jokaisella kahdeksalla viikolla teema on eri.

Allekirjoittanut siis laittoi MEGA-ringin pystyyn ja mukaan lähteneet saivat jokainen valita minkä viikon materiaaleista haluavat olla vastuussa sekä minkä teeman viikolleen valitsevat. Minä sitten otin oman teemani niistä, jotka jäljelle jäivät. 

MEGA-rinki alkaa siis tänään ja sen vuoksi postilaatikot kolisevatkin ympäri Suomen, kun ensimmäiset materiaalit askartelusisarille saapuvat. Toki näiden taidokkaiden sisarten blogeihin kannattaa käydä tutustumassa jo nyt, sillä mukana ovat
Minna H (ei blogia)

Huikea määrä taitoa, erilaisia tekniikoita ja tyylejä siis tarjolla, joten kuulolla kannattaa pysyä. Teemoja en vielä paljasta, mutta tänne niitä sitä mukaan päivittelen kun kyseisen viikon MEGA-väkerrykseni (ei siis se laatu vaan väkerryksen määrä :) esittelen.
viikko 1 - Parane pian (linkki)
viikko 2 - Onnea uuteen kotiin (linkki)
viikko 3 - Ystävänpäivä (linkki)
viikko 4 - Valmistujaiset (linkki)
viikko 5 - Vauvaonnittelut (linkki)
viikko 6 - Häät (linkki)
viikko 7 - Kymppijuhlat (linkki)
viikko 8 - Pääsiäinen (linkki)

Extra #1 (linkki)
Extra #2 (linkki)
Extra #3 (linkki)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti