1. marraskuuta 2012

Jouluista värienergiaa

Välillä sattuu näitä työtapaturmia, joissa kortista tulee niin susiruma, että oikea paikka sille olisi roskakori. Tämän kortin kohdalla kävi juuri niin. Minulla toki oli visio kortista pääni sisällä ja voi pojat kuinka kauniilta se siinä näyttikään; oli kirkasta väriloistoa, leikittelevää sommittelua ja tyylikästä jouluisuutta. Siinä vaiheessa kun korttia aloin toteuttaa, niin mitä pidemmälle toteutus eteni niin sitä kauemmas se tuosta kauniista visiosta suuntautui. Yritin kompensoida rumuutta lisäilemällä elementtejä mutta ne veivät lopputulosta yhä entistä rumempaan suuntaan.

Masokisti kun olen niin kortti ei päätynyt roskakoriin (jonne se toki olisi kuulunut) vaan päätin laittaa sen tänne näytille ja teidän arvosteltavaksi.

Kuusenpallo- ja nurkkaleimasin Crafter's Companion -merkkisiä ja teksti Stempelkellerin. Väritykset ja tikkaus ohutkärkisillä tusseilla. Pallot 'roikkuvat' mustilla puotinaruilla ja rusetit samaista tuotetta hieman eri sävyissä.

Pallot siis leimasin ensin valkoiselle kartongille (samaa kuin korttipohja) ja leikkelin ne sitten tiiliseinä-tekniikalla palasiksi. Kiinnitys korttipohjaan ja väritys päälle.

Ja jotta masokismi olisi huipussaan, niin osallistun tällä kötöstyksellä myös Koukussa Kortteihin -sivuston Väritellään leimakuvia -haasteeseen #3, jossa aiheena värienergia. Kuvausalustana toimi tällä kertaa kaulahuivi :)


Kortti nro 69/2012 - MYYTY

//Eemeli

2 kommenttia:

 1. Your card is fine my lovely x
  It looks very effective & must have been very fiddly to assemble it x

  Thanks for taking part in my Birthday candy & good luck x

  hugs sally x
  sallysbitz.blogspot.co.uk

  VastaaPoista
 2. Kiva kun jätiti viestiä niin löysin uuden kivan blgin,nyt täytyy tutkailla hieman tarkemmin mitä täältä löytyy:)Hauska sattumus muuten,mä olen syntynyt Eemelin päivänä;)

  VastaaPoista