25. lokakuuta 2012

P*skarteluhaaste #160

Hui kuinka pitkä tauko viimeisestä postauksestani onkaan! Kortteja ei ole syntynyt -- eikä varsinkaan sitä lupaamaani prinsessakorttia, vaikka kuva väritettynä tuossa jakkaralla yhä odottaakin. Syy tähän on yksinkertaisesti opiskelukiireet. Kaksi kuukautta jouluun ja sehän taisi olla se deadline lopputyölleni, joten jos joku tietää mistä saa lisää tunteja vuorokausiin, niin saa vinkata myös minulle :)

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa oli tarjolla sen verran kivannäköinen bingo-ruudukko, että en malttanut olla osallistumatta.


Omaan korttiini valitsin sarakkeen musta-x-kimallus ja tekeleessäni vapaavalinnaisen äksän tonttia hoitaa punainen.

Joulukorttilinjalla mennään ja tuttuun tapaan melko pelkistetyllä sellaisella. Musta kuviopaperi on Shery K'n digipaperi ja punainen leimattu Studio G'n jouluisella taustaleimasimella valkoiselle paperille. Teksti Stempelkellerin. Viivotin + askarteluveitsi -yhdistelmällä syntyi sopivankokoisia neliöitä ja reunat käsittelin mustalla (sävy: onyx black) VersaFinen ja punaisella (sävy: poppy red) VersaCraftin musteella. Loppusilauksena mustia card candyja, ja bingo-ruudukosta valittu kimallus löytyy punaisista metallisista candyista ja muutamasta mustasta akryylijalokivestä. Lisäksi tein vielä tikkaukset kiertämään neliöitä.

Kortti nro 65/2012 - MYYTY


//Eemeli

6 kommenttia:

 1. Upea taideteos! On ilo nähdä joulukorteissa muutakin, kuin pukkeja ja enkeleitä!

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti!!Kiva sommittelu.

  VastaaPoista
 3. Kaunis! Ihanan voimakkaat toisistaan poikkeavat värit tekevät tästä todella vaikuttavan.

  VastaaPoista
 4. Todella ihana kortti. Tykkään tällaisesta tilkkutäkki/palapeliteknikasta :)

  VastaaPoista