28. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #156

Väribingo on tällä viikolla P*skarteluhaasteen teemana ja omaan korttiini nappasin ruudukosta sarakkeen valkoinen-keltainen-ruskea. Näyttää hieman siltä, että muillakin on jo kovaa vauhtia joulukorttien teko käynnissä, joten samaisella linjalla itsekin jatkoin, nyt taisi tulla omaan joulukorttisarakkeeseen täysi kymmenen täyteen.

Leimakuva ei paljoa vaatinut; löysin sen valmiiksi leimattuna laatikon perukoilta, lakin ja kaulahuivin värittelin promarkereilla, alalaitaan lisäsin hieman snow marker -kynää lumiefektin tuomiseksi ja lopuksi leikkasin lumiukon ääriviivoja pitkin irti.

Taustaa sitten väkertelin hieman pidemmän kaavan mukaan. Kirjepaperikosta napattuun vaaleankeltaiseen paperiin leimailin mustard seed -sävyisellä distress inkillä Rauhallista Joulua -tekstejä ja kuivumisen jälkeen sävyttelin koko paperin samaisella värillä. Jälleen odottelin värin kuivumista, minkä jälkeen leimasin erikokoisia lumihiutaleita vesipohjaisella walnut ink -musteella (pullo, jossa "töpötin" suulla) ja lisäksi kiersin paperin reunat kauttaaltaan samalla aineella.

Tekstin leimasin bark-sävyisellä versacolorin musteella ja rajaukseen käytin ruskeaa kartonkia, jota löytyy myös kukkien alta. Hassua kuinka aina ihastelen noita spiraaliruusuja muiden korteissa mutta sitten nämä omat tekeleet näyttävät lähinnä vain huvittavilta -- eli en ole tyytyväinen niiden ulkoasuun, mutta päätin kuitenkin ne korttiin kiinnittää. Lopuksi vielä muutama valkoinen candy nurkkia koristamaan.

Kortti nro 61/2012 - MYYTY
//Eemeli

4 kommenttia: