3. syyskuuta 2012

Magnoliahaaste #108

Tällä viikolla Magnoliahaasteessa kortti tulee tehdä luonnoksen pohjalta


Kovasti meinasin ensin lähteä joulukorttilinjalle mutta päädyin kuitenkin vielä hieman kesäisempään teemaan vaikka sää ulkona on valitettavasti kääntynytkin jo syksyn puolelle. Kuviopaperit löytyivät saatujen aarteiden silppulaatikosta ja palaset olivat sen verran suuria, että päätin tehdä normaalista poiketen hieman isomman kortin -- 14 x 14 cm kokoisen. 

Stanssattu keltainen ympyrä ja kohokuvioitu perhonen myös saatuja, kuten Tildakin (itse en omista tuota leimasinta). Tildan värittelin Inktenseillä ja kiinnitin istumaan puotinarun päälle. Teksti dymolla. Perhoseen kiinnitin keskelle viisi vaaleanvihreää akryylijalokiveä ja siipien reunat sekä tuntosarvet saivat hieman kimallusta Firefly -sävyisestä Sticklesin kimalleliimasta.

Kortti nro 55/2012 - MYYTY

Tässä vielä lähikuva Tildasta. Minulla ei ole sopivaa Inktensen sävyä ihoa varten, joten kasvot, kädet ja jalat väritin vesiväreillä. Toinen lähikuva sitten perhosesta, jossa näkyy kivasti tuo kohokuviointi, ja huomaa myöskin että akryylijalokivien alla liima ei ollut vielä täysin kuivunutta kuvanottohetkellä :)

//Eemeli

8 kommenttia: