27. elokuuta 2012

Retrokukkakimara

Minulta tilattiin vajaan vuorokauden varoitusajalla kortti 80-vuotiaalle naiselle. Muistelin hänelle menneen aikaisemmin kortti, jossa oli lukuisia kukkia, ja hänen vielä ihastuneen teokseen, joten kukkalinjalle päädyin tämänkin kortin suhteen. Ja tosiaan kun aikaakaan ei turhan paljoa ollut, niin ajattelin kukkakimaran valmistuvan suht nopeasti -- no, tässä olin totaalisen väärässä sillä kun jokaisen kukan ensin pyöristelet muotoilutyökalulla ja sen jälkeen asettelet ne vielä päällekäin insinöörimäisen tarkasti, niin ei hommasta ihan 10 minuutissa selvinnyt. 

Kukkaset siis leikattu kahdella erikokoiselle retrokukkaleikkurilla (isompi merkiltään xcut, pienempi bränditön), muodot pallopäätyökaluilla (kaksi eri kokoa; pienempi merkiltään Fiskars ja isompi bränditön) ja keskustoiksi erivärisiä puolihelmiä. Teksti Nea-Ideasta ja leimattu VersaFinen satin red musteella.

Lauran korttihaasteessa on tällä viikolla 1-vuotisen taipaleen kunniaksi juhlahaaste, johon voi osallistua sellaisella tuotoksella, joka miellyttää omaa silmää. Vaikka kukat eivät ehkä sitä ihan suurinta omaa tykkäysaluetta olekaan, niin tämän kortin yksinkertaisuus ja selkeät linjat tekevät siitä minulle mieleisen.


Kortti nro 53/2012 - MYYTY


Tässä vielä lähikuvaa kukkasista ja toivottavasti hieman näkyy tuo muotojen pyöristäminenkin, kukat on siis liimattu vain keskeltä kiinni.
//Eemeli

6 kommenttia: