6. toukokuuta 2012

Kortti äidille 3/3

Äitienpäivä-teemaisen ringin viimeisimmät muttei millään tapaa vähäisimmät materiaalit tulivat Minnalta ja kivan erilainen värimaailma kuoren sisältä löytyikin.


Aika simppeli pläjäys kortista jälleen tuli. Kuvan väritin vesiväreillä ja kehystin sen sekä kuviopaperit ruskealla kartongilla. Alalaitaan pätkä nauhaa, ylänurkkaan kukkanen jonka keskustaksi omista tarvikkeista raidallinen candy sekä loppusilauksena pieniä kastehelmiä sikinsokin ympäri korttia (nauhan päälle muutama hieman vähemmän sikinsokin).

Tekstiä en saanut mahtumaan oikein mihinkään kohtaan ja haastetta toi myös se, että se oli kullanvärinen, joten päätin jättää sen sitten kokonaan pois.

Osallistun kortillani myös tämän viikon P*skarteluhaasteeseen, jossa aiheena on luonnollisuus, ja toivottavasti tästä minun tekeleestäni luontoa löytyy tarpeeksi.

Kortti nro 38/2012 - MYYTYSuuren suuret kiitokset ringissä mukana olleille Minnalle ja Pirjolle! Jälleen pääsi kokeilemaan uusia juttuja ja pois sieltä omalta mukavuusalueeltaan. Ringin edelliset kortit löytyvät linkkien takaa: 1/3 ja 2/3


//Eemeli

1 kommentti: