2. maaliskuuta 2012

Magnoliahaaste #90

Tämän viikon Magnoliahaasteessa tulee inspiroitua jonkun design teamin jäsenen työstä. Oman inspiraation sain DT-Jaanalta, jonka työstä korttiini nappasin vaaleanpunaisen ja -violetin värin, pilkkupaperin taustalle, neliön ja ympyrän sekä nauhan ja rusetin. Haasteen linkin takaa voit käydä kurkkaamassa minkämoisesta työstä on kyse.

Tilda löytyi valmiiksi väritettynä leimakuvalaatikostani. Kääk, en kyllä muista milloin viimeksi olen öljypastelliväreillä värittänyt, joten a) kuva on majaillut laatikossa valmiina siis todella pitkään ja b) minähän olen täysin unohtanut näiden värien olemassaolon, joten näitä täytyy kyllä taasen kokeilla. Kortin osalta hommaksi jäi ainoastaan Tildan leikkaaminen ääriviivoja pitkin.

Taustalle löytyi silppulaatikosta pilkkupaperia, josta sain leikeltyä 12.5 x 12.5 cm kokoisen palasen, tosin hieman leikkaa-liimaa-yhdistelyllä joutui menemään mikä näkyy kuvion katkeamisena. Pitsikuvion kanssa kävi sitten silleen, että se tipahti väärään kohtaan ja kun takana oli kunnollista kaksipuoleista teippiä niin siinä sitten oli ja pysyi. Sain jopa palasen repästyä reunasta irti kun kuitenkin yritin vielä pelastaa tilannetta. Eli ei menny niinku strömssöössä. 

Tyttöjen kortit kaipaavat kukkasia, joten sellainen tähänkin täytyi laittaa. Candyja (tottakai!), puolihelmiä sekä vaaleanpunaista puotinarua, jonka päälle Tilda 3d-palasilla istumaan. Jälleen minut pääsi yllättämään se kuinka paljon nopeammin kortti valmiistuu kun kuva on valmiiksi väritetty. Viikonloppuna voisi ottaa urakaksi leimakuvien värittämisen, koska niitä löytyy valmiiksi leimattuna melkoinen kasa.


Kortti nro 20/2012
Kukkanen on näitä erään pakkasviikonlopun tuotoksia, keskelle lisäsin vielä vaaleanvioletin retrokukan ja pienen akryylijalokiven. Tässä näkyy hieman myös tuota varjoa Tildan alla eli kohotin kuvan 3d-paloilla irti taustasta, jotta sain tuon puotinarun kulkemaan nätisti kuvan alla.

//Eemeli

2 kommenttia: