21. tammikuuta 2012

P*skarteluhaaste #125

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa puuhastellaan Tikkurilan värilastujen kanssa ja tarkemmin ottaen tällaisen yhdistelmän parissaTämähän sopii minulle varsin hyvin, kun tapanani on noita värilastuja aina mukaan napata, kun jossain niihin törmään, joten ensimmäisenä suunnistin siis askartelulaatikolle tarkistamaan löytyisikö sieltä tuon yhdistelmän lastuja. Toiseksi alimmaisen värin, renessanssin nimeltään, sieltä löysin joten sen avulla aloin noita muita sävyjä korttiin valitsemaan.

Digikuva, tai itse asiassa decoupage-kuva (haastepalkinto) on Ching-Chou Kuik 'n ja värittelin sen promarkereilla sekä osin vesiväreillä. Se hyvä puoli on noissa digileimoissa, että tulostimen musteelle käy väreiksi melkeinpä kaikki mahdolliset, eikä muste leviä kunhan muistaa antaa sen kuivua kunnolla. Kukkaseen laitoin 3d-ainetta ja hitusen verran kimalleliimaa (kun 3d-aine oli kunnolla kuivunut), kimallusta lisäsin myös mekkoon ja siipiin.

Kuviopaperiin leimailin kuvioita maskin avulla ja samalla musteella käsittelin sitten papereiden reunatkin. Kuvan reunoja en halunnut ihan noin tummiksi, joten niihin sipaisin ensin vesileimamustetta ja sen jälkeen töpöttelin violettia chalk-väriä.


Kortti nro 10/2012 - MYYTY


Lähikuvaa tyttösestä ja toivottavasti tästä näkyy myös nuo kimalluksetkin paremmin.Nauhalaatikosta löytyi pätkä violettia nauhaa, josta tein tälläisen kolminkertaisen rusetin puisen 4-piikkisen paistinlastan avulla. Näköjään tuota kutsutaan paistinhaarukaksi (pikaisen googletuksen perusteella). En kyllä moista nimeä ole kapistukselle ikinä kuullut.Ai niin se värilastu ...no, tällaisen kukkasenhan minä siitä väkersin; daalia-terälehtileikkurilla itse kukkanen,  reunoihin sipaisin violettia mustetta, keskelle pieni päivänkakkara (sävy värilastuyhdistelmästä) ja keskustaksi vielä pieni akryylijalokivi.Päätin kokeilla tähän korttiin leimata tuonne taakse signeeraukseni kortissa käyttämälläni VersaMagicin violetilla (purple hydrangea, eli siis tällainen) musteella, jotta kortin värimaailma jatkuisi ns loppuun asti. Tähän asti olen käyttänyt aina VersaFinen vedenkestävää mustaa mustetta, koska sillä saa kaikista tarkimman (ja myös vedenkestävän) jäljen. Mielestäni lopputuloksesta tuli ihan kelvollinen, kunhan nyt vain muistan antaa tuon kuivua rauhassa enkä mene koskemaan.
//Eemeli

4 kommenttia:

 1. Hieno kortti! Haasteen värit sopii tähän paremmin kuin hyvin:)
  Upeasti lisäkoristeltu tuota kuviopaperia! Hyvä idea sekin:)

  VastaaPoista
 2. Jäin oikein ihastelemaan tuota väritystä.

  VastaaPoista
 3. Ihana ja valloittava violetti, tykkää;-))m

  VastaaPoista