6. tammikuuta 2012

P*skarteluhaaste #123

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa puuhastellaan reseptin parissa; tekeleessä tulee käyttää yhtä boordileikkuria sekä siitä tulee löytyä 2 niittiä ja 3 nappia. Sinällään aika hassua, että en ole aikoihin käyttänyt nappeja töissäni ja nyt niitä tulee jo toisessa kortissa putkeen (eilinen kortti löytyy täältä). Mutta näitä minulla kyllä riittää sillä olen saanut aikoinaan mummoltani ison purkillisen erikokoisia ja -värisiä nappeja sekä otan aina talteen napit rikkinäisistä roskiin menevistä vaatteista, joten ihan heti nämä eivät ole loppumassa.

Käytin tähän korttiini Dustin Piken digileimakuvan, joka oli jo valmiiksi väritettynä. Kuviopaperin luurangon olen saanut (eli keskeltä oli stanssattu pois tuollainen kuvio) ja nyt vain leikkasin sen korttiin sopivaksi. Asettelin kuvan taustalle ja kiinnitin kuviopaperin sen päälle. Onnea-teksti on sekalaisista kirjaimista, joista kolme keskimmäistä olivat pahvinvärisiä ja väritin ne promarkereilla hieman värikkäämmiksi, ja tunnustettakoon vielä että ylimmäinen kirjain on oikeasti C. Huomaatko? :) Ylälaitaan tein boordileikkurilla kuvion hieman keventämään korttia sekä lisäsin loppusilaukseksi haasteen vaatimat kolme eriväristä nappia ja kaksi punaista niittiä.


Kortti nro 3/2011 - EI MYYNNISSÄ

//Eemeli

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska juttu toi C! Pitää laittaa mieleen, kun ainahan kaikista kirjainseteistä jää yli just noita vierasperäisiä kirjaimia!

    VastaaPoista
  2. Mikä valloittava otus se siellä hauskoissa väreissä.

    VastaaPoista