4. joulukuuta 2011

Koukussa kortteihin #49

Tähän korttiin sisältyy myös pähkinä, joten jos et vielä ole käynyt veikkaamassa niin kipaisepas tämän linkin taakse ennenkuin jatkat lukemista.

Tällä viikolla Koukussa kortteihin -sivuston haasteessa teemana oli kuusi. Mallikortit ja osallistujien tekeleet olivat kaikki joulukuusi-aiheisia, joten vastaanvänkääjä minussa olisi halunnut tehdä 6-aiheisen kortin. Mutta valitettavasti aikapula pakotti sitten simppeliin jouluaiheiseen korttiin, jossa kuusi olikin siis vain ihan tavallinen joulukuusi. Ensi kerralla sitten vänkääjä saakoon tahtonsa läpi :)

Tuli tuossa muuten todettua, että yksinkertainen ei aina tarkoita nopeaa. Elementtejä kortista ei toki löydy muita kuin tuo kuusi, kultaisella leimattu teksti sekä 4 koristetta mutta kun leikkaat ja kiinnität kuusen jokaisen 'lehden' -- tiedän, että kuusessa ei ole lehtiä mutta kun lehtileikkurilla ne leikkasin, niin kai tämä virheellinen termi nyt sallitaan tässä yhteydessä -- siis jokaisen lehden erikseen niin kyllä siinä oma aikansa menee. Tässäpäs nyt kuitenkin näytille tämä kortti.


Kortti nro 92/2011 - MYYTY


Ja sitten siihen pähkinään. Hakusessa oli siis näiden kuusessa käytettyjen lehtien lukumäärä. Laitanpas tähän ensi alkuun kuvan leikkurista, jolla lehdet leikkasin sekä yhden yksilön mittatikun kanssa.
Vieläkö tuntuu, että arvaus on osunut edes sinnepäin? :)


Kuusen kokohan oli noin 6 x 8 cm ja aika pieneltä se näyttää tuollainen yksi lehti. Siitä kun lähtee kuusta kasaamaan niin varmastikin siihen yli kymmenen niitä joutuu käyttämään. 100 voisi olla jo sellainen luku, josta lähteä liikkeelle arvausta pohtiessa, mutta yli vai alle sen? Vai onkohan luku kuitenkin lähempänä 200 kuin 100...?


Hyvä on, minä kerron kuinka monta lehteä kuuseen käytin.


*******************************************


*****************************************


***************************************


*************************************


***********************************


*********************************


*******************************


*****************************


***************************


*************************


***********************


*********************


*******************


*****************


***************


*************


***********


*********


*******


*****


***


*


102 lehteä!Sitten niiden arvausten pariin...


Reiluuden vuoksi otetaan huomioon arvaukset, jotka ovat saapuneet 4.12.2011 klo 17:59 mennessä, jotta kenelläkään ei tule kiusausta tässä vaiheessa lähteä 'arvaamaan' pähkinään lehtien lukumäärää. Ja lähimmäksi arvasi


*************


***********


*********


*******


*****


***


*


Apris (105 lehteä)


Onnittelut huikeasta suorituksesta! Täytyy tunnustaa, että en kyllä itse olisi ihan noin lähelle osannut arvata. Jännä juttu, että kaikkien arvaukset olivat suurempia kuin todellinen lukumäärä, mutta toisaalta ehkä Apriksen laittama ensiarvaus sitten viitoitti tietä muiden arvauksille eikä alle satasia näkynyt.


Kiitos kaikille, jotka osallistuitte tähän, toivottavasti pähkinän pureminen toi hieman piristystä mustaan joulukuun alkuun ja jos itseäni yhtään tunnen, niin pähkinöitä on luvassa myös vastaisuudessakin.Ihanaista joulunodotusta Teille kaikille!


//Eemeli

1 kommentti:

  1. Putkahdin blogisivullesi Lauran korttihaasteeseen tekemäsi kortin kautta ja selailin tuota kategoria osiota ja alkoi tuo Pähkinä kiinnostamaan. Kun näin kuvan, muistin että taisin heittää veikkausta kehiin, mutta tämä postaus onkin jäänyt tarkistamatta :) Eipä paljoa sitten heittänyt.

    VastaaPoista