11. kesäkuuta 2011

Vintage-haaste #13

Koukussa Kortteihin -sivustolla olen nähnyt pyörivän erilaisten vintage-haasteiden sarjan mutta koska tuo vintage-aiheinen askartelu ei minua kiehdo niin en ole näitä haasteitakaan käynyt tarkemmin tutkimassa. Nyt kuitenkin silmiini pisti erään askartelijan tuunaama rasia, jolla hän osallistui tämän kertaiseen vintage-haasteeseen, ja päätin käydä kurkkaamassa mistä oli kyse.

Haasteessa piti siis tehdä tai tuunata lahjarasia ja ilmeisesti myös vintageteeman mukaisesti. Selailin muiden tekemiä rasioita ja mieleeni putkahti heti tuunata teerasiasta lahjakelpoinen versio. Kaleva sai osakseen teen ja kahvin sekoitusta, joka oli seissyt pari päivää pöydällä hieman vahventumassa. Sitten leikkelin siitä erikokoisia palasia, joiden reunat käsittelin ruskealla musteella. Nämä liimasin teepaketin kylkiin. Halusin pitää kokonaisuuden simppelinä ja oikeasti käyttötarkoitukseensa soveltuvana, joten koristeiksi pääsivät ainoastaan nauha rasian ympärille, muutama ruusu ja hilpeä Art Impressionsin leimakuva.
Tässä vielä muutamia lisäotoksia eri suunnista ja viimeisessä kuvatuksessa paljastuu sisältä prinsessa-teetä, jota sattumoisin löytyi kotoa ja sopii tuohon leimakuvaan täydellisesti :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti