1. kesäkuuta 2011

Hormonihirviön otteessa

Oi jospa ihmisellä ois joulu ainainen... on soinut tänään päässä koko päivän kun tämä päätti sitten keksiä näin kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi tehdä, mitäpä muutakaan, kuin joulukortin! Se tämä kerran kuussa saapuva hormonihirviö kun pistää tekemään ihan mitä sattuu, vai miltäs eiliset ruisleipä-ruohosipulituorejuusto-savukinkku-raejuusto ja ruisleipä-salsakastike-sulatejuustoviipale -innovaatiot kuulostavat :)

Tällä kesäisellä kortilla olisi siis tarkoitus osallistua tämän viikon bingoiluun. Omaan korttiini valikoitui ainesosiksi lanka/naru-ruusu-tagi seuraavanlaisesta ruudukosta:


Tagiin leimasin kuvioinnin kuplamuovin avulla ja reunat käsittelin samalla musteella. Lisäsin vielä valkoista hilettä, jota oli sitten askartelun jälkeen tagin lisäksi pöydällä, vaatteissa, lattialla ja ties mistä sitä päivän mittaan löytyy (ja mies iloitsee). Pitsi on mummolta saatu ja ruusut tein itse.

Taustalle kiinnitin hopeaa kiemuratarranauhaa ja nurkkiin lisäsin jalokivet. Tekstin ja pari lumihiutaletta leimasin tagin kanssa samalla musteella. Lumihiutalekuviot leikkelin tagista jääneistä reunuspalasista ja kiinnitin keskustoihin vaaleansiniset jalokivet.


Kortti nro 41/2011 - MYYTY


Ja toinen kuva lähempää tuota tagia. Kukkaset tein valkoisesta paperista ja lopuksi sipaisin hieman vaaleansinistä väriä kun näyttivät jotenkin kovilta ennen sitä.Hyvää joulunodotusta! :)

//Eemeli

7 kommenttia:

  1. Hrr, ihanaa sinistä tunnelmaa. Todella kauniit ruusut olet tehnyt.

    VastaaPoista
  2. Suloisen huuruinen kortti, kivan näköinen tausta tagissa :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana!! Todella kiva tuo kuplamuovijuttu!! Tarvii ottaakin se itsellekin ohjelmistoon&kokeiluun jossain vaiheessa!! Kiitos inspiroinnista ja myös osallistumisesta tämänkertaiseen BINGO-haasteeseen!!

    VastaaPoista