18. toukokuuta 2011

Uusia ideoita vaikka muille asti jakaa

Nyt kun kevätaurinko paistaa jo täydeltä terältä ja ensimmäiset kukkasetkin ovat tuolla takapihalla esiin ilmestyneet niin tuntuu että ideoita ja suunnitelmia olisi vaikka muille jakaa. Wapun kunniaksi ideoin neljän hengen kimpan, jossa jokainen lähettää vuorollaan toisille samat materiaalit sisältävän kuoren, joista sitten tehdään annettujen ohjeiden mukaisesti kortti. Ja koska kolme muutakin keväthöperyyden saanutta henkilöä intoutui asiasta, niin minä aloin järjestäjän ominaisuudessa sitten kasailemaan ensimmäistä kuorta näille kanssasisarille laitettavaksi. Tässäpä kuva yhdestä matkaan lähteneestä kasasta.Kuoresta löytyi siis seuraavanlaiset tarvikkeet:

¤ Helz Cuppleditchin leimakuvia neljä kappaletta (kahta eri mustetta ja molemmista harjoituskappaleet)

¤ taustaksi valkoista lasikuitutapettia ja kipsiharsoa, joita oli lupa sävyttää erivärisiksi ja/tai leimailla kuvia niihin, kunhan molemmat kortin taustasta kuitenkin löytyisivät jollain tapaa

¤ valkoista ohutta rapisevaa paperia (olisikohan tullut jonkun kukkapuskan mukana joskus eli kierrätys kunniaan)

¤ valkoisia kukkia, joita piti käyttää vähintään 1, ja keskustaksi sai laittaa mitä halusi (laitoin kukkasia muutaman vielä lisää kuoreen kuvan ottamisen jälkeen)

¤ valkoista nauhaa, jonka sai myös sävyttää eriväriseksi

¤ pieni pussi koristeita, joita piti löytyä kortista vähintään 2 kappaletta


Jotenkin tuo valkoinen väri on aina hirmuisen vaikea (tai ainakin itselleni), joten nyt pakottauduin harjoittelemaan sen käyttöä. Toki lupa oli sävyttää osasia ja täten välttää kaikki muu valkoinen paitsi kukat, joten saa nähdä ovatko tytöt pitäytyneet valkoisessa vai onko värimaailma jotain aivan toista. Kuoresta löytyi myös yllätyspussukka, joka sisälsi kaikenmoista pientä askartelusälää (mm kukkia, kastehelmiä ja candyja), mutta sen sisältöä ei kuitenkaan ollut sallittu käyttää tässä kortissa.

Tämän itse kasatun kuoren piti olla se kaikista helpoin, kun osaset ovat jo entuudestaan tuttuja, mutta kyllä tässä itsensäkin saa haastettua kun noista pitäisi alkaa pikku hiljaa korttia suunnitella. Onneksi hieman jo jotain suunnitelman tynkää mielessä on, joten ehkäpä minä saan kortin tehdyksi ennen seuraavien materiaalien saapumista :)


//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti