28. maaliskuuta 2011

Syntymäpäiväkortti mummolle

Niin se vain loma loppui ja joutui palaamaan arkisen aherruksen pariin. Toki kotinurkat tarkoittavat myös kotoa löytyviä askartelutarvikkeita, joten loman jälkeinen arkiviikko alkaa tottakai kortin merkeissä. Tällä kertaa tämä kortti ei mene myytävien kasaan vaan lähtee huomenna postipojan kyydissä kohti omaa mummoa, joka täyttää keskiviikkona huimat 89 vuotta.

Laitetaan nyt tässäkin toinen kärpäsen poikanen iskuun ja osallistutaan mummon syntymäpäiväkortilla myös tämän viikon P*skarteluhaasteeseen, jossa teemana oli väri violetti/lila.

Kortti nro 13/2011 - EI MYYNNISSÄ

Taustalle leimailin erilaisia kukkia parin eri setin leimasimilla. Paperi on itse asiassa peräisin jostain kirjoituslehtiöstä mutta kun käänsi osan viivoista menemään toiseen suuntaan niin ehkei sitä asiaa tuosta heti huomaa. Violetista tapetista leikkelin uudella daisy-kukkaleikkurilla ja pienellä retro-samanmoisella kukkia, jotka saivat terälehtiinsä hieman kimalleliimaa. Daisy-kukissa keskellä punaiset kastehelmet ja retrokukissa violetit koristehelmet. Samanmoisia helmiä liimailin myös taustan pieniin kukkasiin. Tässä lähikuva, jossa nämä näkyvät:
//Eemeli

2 kommenttia: