30. syyskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #82

This week's theme at Tammy's Scrapin Corner is
Monochromatic

I made my card with a cute digi stamp called Choo Choo Train and it is from our sponsor A Day for Daisies. I decided to go with a purple color scheme and colored the image with ProMarkers: Amethyst - Aubergine - Lilac - Maroon - Plum - Purple

All designer papers are from my stashed scraps. Flowers and leaves are cut with punches by Punch Bunch and for the flower centers I used some promarker-coloring and added clear dew drops.


Tällä viikolla Tammy's Scrapin Cornerissa teemana on
Yksisävyisyys

Omassa kortissani käytin sponsorimme A Day for Daisies'n suloista digileimaa nimeltään Choo Choo Train. Valitsin violetin värimaailman ja väritin kuvan ProMarkereilla: Amethyst - Aubergine - Lilac - Maroon - Plum - Purple

Kuviopaperit ovat silppulaatikon löytöjä. Kukkaset ja lehdet napsuttelin Punch Bunch -merkkisillä kuvioleikkureilla ja kukkien keskustat saivan promarker-värityksen ja kirkkaat kastehelmet koristeiksi.


Kortti nro 159/2013


Osallistun tekeleelläni näihin haasteisiin:

¤ Allsorts #226: puutarhassa
¤ Askartelutaivaan fantasiahaaste #12: violetin eri sävyt
¤ Askartalutaivaan mallin mukaan -haaste: luonnos
¤ Challenges 4 Everybody #40: mitä vain
¤ Country View Crafts #7: kerroksia
¤ Creative Corner: puutarhassa
¤ Digi Haven: 2 väriä (purple + dark pink)
¤ Divas by Design: yksisävyinen kortti
¤ I ♥ ProMarkers #187: itsetehdyt kukkaset
¤ Passion for ProMarkers #217: kortti pojalle
¤ Pile it On #39: lehtiä
¤ Sketch Saturday #278: luonnos
¤ Southern Girls #78: yksisävyinen kortti
¤ The Crafter's Cafe #30: stanssit/kuvioleikkurit


//Eemeli

28. syyskuuta 2013

Elokuun kuukausihaasteen voitto

Osallistuin elokuussa Askartelutaivaan kuukausihaasteeseen, jossa teemana oli taittokortti, tällaisella tri-shutter -taitellulla valmistujaiskortilla. Ilo oli varsin suuri, kun palkintoa arvottaessa voitto osui minun kohdalleni, ja tällainen lähetys postilaatikossani eräänä päivänä majaili:


Sponsoreita haasteessa oli jopa kaksin kappalein; 3D-kuvat ja maskausteippi tulivat Paprukselta ja Papermanian leimasetti Askartelutaivaalta. Nyt kun verstaallakin näyttää syntyvän joulukortteja harva se päivä, niin jouluteemainen palkinto oli todellakin ajankohtainen ja erittäin mieluisa.


//Eemeli

27. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #202

P*skarteluhaasteessa bingoillaan tällä viikolla ja omaan korttiini nappasin ruudukosta kulmasta kulmaan siksak-x-vihreä. Äksän virkaa hoitaa tekeleessäni örkki.

Alimmainen paperi on Pumpkins & Posies'n digipaperi ja reunat söhrin bamboo leaves -sävyisellä Mementon musteella. Pallokuosinen paperi löytö silppulaatikosta, ja leikkasin siitä piparireunaisen palasen pois Spellbindersin stanssisetillä (ympyröiden koot 3.8 cm ja 5.1 cm). Teksti FinnStamperin ja leimattu onyx black -sävyisellä VersaFinen musteella. Lisäksi piirrelty pisteitä ohutkärkisellä tussilla.

Pollycraftin örkki on väritetty promarkereilla ja lisänä vihreäksi sävytettyä 3D-mönjää. Örkin alle kiinnitin omatekoisia 3D-palasia, joiden kanssa otus kiinnitetty korttiin (jää siis pari milliä irti taustasta). Koristeiksi vielä muutama erivärinen card candy.

Kortti nro 158/2013

Harvemmin koristelen kortin sisuksia mutta tämä simppeli ja pienikokoinen (11 x 11 cm) yksilö tuntui kaipaavan vielä jotain, joten sisälle lisäsin vielä ohuet kaistaleet siksak-kuosista paperia.



//Eemeli

26. syyskuuta 2013

Joulukorttirinki 4/4

Viimeisimmät, mutta ei millään tapaa vähäisimmät, joulukorttiringin materiaalit tulivat Minnamannalta ja voi sitä runsauden määrää jälleen kerran...


...eli vaihtoehtoja oli suuressa määrin ja kovasti yritin mahduttaa omaan korttiini niin papereita kuin koristeitakin. Tyttösen väritin vesiväreillä ja kiinnitin penkin kanssa millin verran irti taustasta. Sijoitin vielä köyhän-miehen-3d-palaset kuvan keskiosaan, joten reunat heiluvat sitten tyhjän päällä. 3d-palasia löytyy myös tekstin alta, sitä kohottelin vielä hieman korkeammalle kuin leimakuvaa.

Papereiden reunoja söhrin walnut-sävyisellä musteella. Koristeiksi käytin ihanaa kultaista stanssattua kiekuraa sekä pätkiä tähti- ja jalokivinauhasta. Ruskealla värimaailmalla siis mennään ja itse tykkään kovasti tuosta kullan tuomasta kimalluksesta.

A friend of mine send me Christmas themed stash of goodies (you see them above) and here is what I came up with them. Image is colored with watercolors and attached it with 1 mm 3D-pieces to the card. Sentiment is in Finnish, saying "Christmas peace" and lifted up 2 mm with self-made 3D-pieces. Edges are distressed with walnut ink and for embellishments I used lovely golden items: swirly die-cut, rhinestone "ribbon" and star ribbon.

Kortti nro 157/2013 - MYYTY

Edelliset kortit löytyvät täältä (1/4), täältä (2/4) ja täältä (3/4). Kanssasisarten tekeleet taasen voit käydä katsomassa heidän blogeistaan: AnnaP, Minnamanna, Granne. Omalla tekeleelläni osallistun näihin haasteisiin:

¤ Crafty Little Fairies: syksyn värit
¤ Crafty Ribbons #63: yksisävyinen kortti
¤ Creative Card Crew #45: joulu
¤ Creative Craft #19: nauhaa
¤ Cute Card Thursday #288: nauhaa
¤ Dare to Be Sassy Thursday #196: syksyn värit
¤ Die Cut Divas: juhlapäivä
¤ Die Cuttin Divas #134: syksyn värit
¤ Divas by Design: yksisävyinen kortti
¤ Emma's Cards: lintuja
¤ One Crazy Stamper: joulu
¤ {PIN}spirational #76: inspiraatiokuva
¤ Seemacrafts: yksisävyinen kortti
¤ Simon Says...: mitä vain
¤ Sketch N Stash #122: luonnos (everything is new stash from a friend)
¤ Sparkles Christmas #32: joulu ei-perinteisin värein
¤ The Crafter's Cafe #30: stanssit/kuvioleikkurit


//Eemeli

24. syyskuuta 2013

Saksien Silpuista #9

Koukussa Kortteihin -sivuston Saksien Silpuista haasteen teemana on tällä kertaa sana: koukussa. Kalahommia olisi siis ollut tarjolla, mutta vaihtoehtoisesti voi paljastaa mihin asiaan itse (tai kortin saaja) on hurahtanut. Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että minä olen totaalisen hurahtanut sekä koukuttunut card candyihin...

...ja niitä löytyykin melkoiset varastot eri väreissä ja eri kuoseilla varustettuna. Ja käyn lähes jokapäiväistä kamppailua, että en ihan jokaiseen korttiin niitä laittaisi :)

Tällä kertaa en tehnytkään uutta korttia vaan tuunasin vanhan käyttämättä jääneen kortin hieman enemmän omaa silmää miellyttäväksi. Eli vanha kortti löytyy täältä, ja nyt siitä nappasin vain kansiosan, jonka rajasin tummansinisellä ja mustalla kartongilla, ja kiinnitin uuteen korttipohjaan. Nurkan akryylijalokivet saivat lähteä ja pariin kukkaseen lisäsin vielä kimalleliimaa.

Kortti nro 156/2013 - MYYTY

Tässä lähikuva candyista, eli niissäkin on tuollainen kiva hentoinen kiilto/kimallus mukana. Samaa sävyä sitten Sticklesin midnight blue -kimalleliima.



//Eemeli

23. syyskuuta 2013

Koukussa Kortteihin #126

Koukussa Kortteihin -haasteessa on tällä kertaa teemana urheilu / liikuntalaji. Tuhosin jälleen silppulaatikon syövereitä ja väkersin Dustin Piken rullalautailevalle dinolle taustan niistä. Vaaleaan paperiin stanssasin Sizzixin stanssilla aaltoreunan, jota pitkin dino hurjastelee. Papereihin piirrelty lisäksi valetikkikuvioita erivärisillä ohutkärkisillä tusseilla.

Värimaailmaltaan kenties enemmän tytölle sopiva kortti, jonka jätin tällä kertaa tyystin ilman tekstiä, joten passaa melkeinpä mihin tarkoitukseen tahansa. "Vauhdikkaat onnentoivotukset" voisi olla se osuvin.

Korttipohjan oikean laidan nurkat pyöristetty Fiskarsin kulmaleikkurilla. Tähdet stanssattu Nellie Snellenin stansseilla, niihin keskustoiksi card candyt ja lisäksi kortti sai loppusilauksena vielä muutaman helmenvalkoisen puolihelmen.

Kortti nro 155/2013 - MYYTY

Black - Cool Grey 5 - Cool Grey 4
Moss - Marsh Green - Pear Green
Plum - Maroon
Pumpkin - Gold
Coctail Pink

//Eemeli

22. syyskuuta 2013

Onnettaren tuplasuosio

Minulla on jäänyt mainostamatta täällä blogissa parikin arpaonnista voittoa. Satuin nimittäin olemaan onnettaren suosiossa Fitztownin kahdessa erillisessä mini candyssa - ja itse asiassa taisivat olla jopa peräkkäiset namuset, joiden voitto kohdalleni napsahti.

Ensimmäinen namunen näytti tällaiselle:



Ja toisessa palkinto oli sitten tämänsorttinen:


*tuplajippii-huuto*



//Eemeli

21. syyskuuta 2013

DT - Charisma Cardz #37


Edit: Due Blogger problems this post is two days late. Sorry.
Edit: Blogger-ongelmien vuoksi julkaisu on kaksi päivää myöhässä.
---------------------------------------------------------------------------------------------


This week's theme at Charisma Cardz is
Favorite Color Combo

I don't have a favorite combo but my absolutely favorite color is blue and this time I used a lighter shade of it and paired it with pink. Digi stamp called Molly Fairy is from our sponsor Stampfairy and I colored it with ProMarkers. I also added some Stickles on the stars: orange peel on the big one and diamond on the little ones. Scalloped circle is cut with a Spellbinders die and distressed with summer sky Memento ink.

Both designer papers are from my stashed scraps, fake stitching is done with a pink and light blue fine liner. For embellishments I added gingham-patterned card candies, flat back pearls, die-cut stars (die: Nellie Snellen) and a self-made banner of which you can check out some more pics with a little tutorial on this post. The letters form "Congrats" (in Finnish).


Tämän viikon teemana Charisma Cardz'ssa on
Lempiväriyhdistelmä

Minulla ei ole lempiyhdistelmää mutta ehdoton lempivärini on sininen, josta tällä kertaa päädyin valitsemaan vaalean version ja sille kaveriksi yhdistin pinkin. Digileima nimeltään Molly Fairy on sponsoriltamme Stampfairylta ja kuvan väritin promarkereilla. Tähtiin lisäsin vielä Sticklesin kimalleliimaa hieman blingblingiä tuomaan: isosta tähdestä löytyy sävyä orange peel ja pienemmistä diamond'ia. Piparirireunainen ympyrä stanssattu Spellbindersin stanssilla ja reunoja sävytetty summer sky -sävyisellä Mementon musteella.

Molemmat kuviopaperit silppulaatikon löytöjä, reunoja kiertämään piirsin tikkikuvion pinkillä ja vaaleansinisellä ohutkärkisellä tussilla. Koristeina käytin ruutukuosisia card candyja, puolihelmiä, stanssattuja tähtiä (stanssi: Nellie Snellen) ja ylälaitaan lisäsin vielä lippunauhan, jonka tekemisestä kirjoittelin eilen tarkemmin.

Kortti nro 154/2013 - MYYTY

Osallistun kortillani näihin haasteisiin:

¤ ABC Challenges #V: söpö/söötti/suloinen
¤ Bunny Zoe's Crafts: jotain sinistä
¤ Crafty Cardmakers #100: siivekkäitä olentoja
¤ Designed to Color #20: mitä vain
¤ House of Gilli #54: mitä vain
¤ Lady Anne #6: siivekkäitä olentoja
¤ Ladybug Craftsmitä vain
¤ Sparkles Monthy #48: keijuja/perhosia
¤ The Crafty Bloggers Network: siivekkäitä olentoja
¤ The Emerald Faeries #47: satuolentoja


//Eemeli

18. syyskuuta 2013

Onnea-lippuviirin teko

Minulla on ollut jo pitkään mielessä kokeilla lippuviirin tekemistä, kun sellaiset minun silmääni suuresti miellyttävät toisten korteissa niitä ihaillessani. Mitään valmista stanssia viirien tekoon minä en omista, vaan väkerrys tapahtuu hieman pidemmän kaavan mukaan. Lisäksi halusin mukaan myös onnea-tekstin.


# I made a Congrats flag banner (Onnea = Congrats in Finnish) and here are details how to make one:

Tein hommasta samalla pienen kuvakoosteen, joka toiminee myös ohjeena, jos joku haluaa tällaista itsekin kokeilla:


# The texts are made with MS Word (font: Kristen ITC - size: 8) and printed out.

# Aloitin lippuviirin tekemisen onnea-tekstistä, jota varten tulostin MS Wordilla tehdyt kirjaimet (fontti: Kristen ITC - koko: 8) tavalliselle kopiopaperille. Yhtä viiriä varten ei toki tarvitse 4 kappaletta tekstejä, mutta samalla vaivalla tulostui onnittelut eri väreissä. Tekelettäni varten valitsin näistä vasemman yläkulman pinkin tekstin.


Kirjaimet voi toki kirjoittaa myös käsin, eli pakko ei ole omistaa (väri)tulostinta. Itsekin kokeilin ensin ohutkärkisellä tussilla raapustamista, mutta olin tyytymätön omiin harakanvarpaisiini ja perfektionistina halusin "täydellisemmän" lopputuloksen.



# Letters are cut with a normal paper punch and glued under clear dew drops - remember to use clear-dry glue (I used fast drying Aleene's Tacky Glue) or the letters won't show up.

# Seuraavaksi leikkasin kirjaimet irti normaalilla "mappilävistäjällä" ja liimasin jokaiseen päälle kirkkaan kastehelmen. Kastehelmet toimivat kuin suurennuslasina, eli vaikka fontti näyttää tulostamisen jälkeen melko pieneltä, niin kastehelmi suurentaa sen juuri oikeankokoiseksi. Tässä tärkeää on muistaa käyttää sellaista liimaa, joka kuivuttuaan muuttuu värittömäksi (itse käytin Aleene's Tacky Glue'n nopeasti kuivuvaa liimaa), muuten kirjaimet eivät tule näkyviin.




# A die-cut star (die: Nellie Snellen - size: 5 cm) is cut with scissors. There is no need to cut perfectly in the center because that area will be on the backside once folded and not to be seen.

# Jätin liimat kuivumaan ja siirryin itse viirien tekemiseen. Käytin Nellie Snellenin tähtistanssia (koko noin 5 cm) ja stanssasin silppulaatikosta löytyneestä vaaleansinisestä paperista tähden. Tämän jälkeen leikkasin askarteluveitsellä sakarat irti kuvan osoittamalla tavalla. Tässä ei haittaa vaikka leikkaus ei menisi ihan suoraan, sillä nämä osat jäävät viirien taakse piiloon.




# Folded ones (folding line is on the widest spot)

# Taitoin jokaisen sakaran leveimmältä kohdaltaan. Sakara-osa tulee siis olemaan viirien etuosa ja taitetut pienemmät lärpäkkeet toimivat takaosana.




# I glued the flags on a piece (around 15 cm) of pink baker's twine.

# Tämän jälkeen otin pätkän (noin 15 cm) vaaleanpunaista raidallista puotinarua ja liimasin viirit kiinni siihen.




# And attached the drew drop letters on it.

# Lopuksi vielä kiinnitin kastehelmillä varustetut kirjaimet viiriin ja valmista tuli.



Minulla on pyödällä juuri työn alla kortti, johon tämä tekemäni lippuviiri on menossa koristeeksi, joten huomenna kannattaa tulla sitten kurkkimaan minkämoiseen tekeleeseen tämä lopulta päätyi.

Ja mikäli innostut ohjeeni avulla tällaisen väkertämään, niin toivoisin sinun jättävän kommentin kera linkin blogiisi/lippuviiriisi niin erittäin mielelläni käyn ihastelemassa tekelettäsi.


//Eemeli

17. syyskuuta 2013

Joulukorttirinki 3/4

Joulukorttiringin kolmosviikon materiaalit, joista vastuussa oli AnnaP, tulivat tänään ja tunnustettakoon että alle tunnin sisään kuoren avaamisesta korttini oli jo valmis - eli ihanan inspiroivat materiaalit sisältönä olivat.


Kaikki kuviopaperit olivat kaksipuoleisia, joten valinnanvaraa oli runsaasti. Isohko leimakuva meinasi tuottaa ensin päänvaivaa mutta päädyin saksimaan sen ääriviivoja pitkin irti ja sain kuin sainkin sen mahtumaan 12.5 x 12.5 cm kokoiseen korttipohjaan.

Kuviopapereiden ja tekstin (joka ilmeisesti Paperinauhan tuotantoa) reunoja tuputtelin walnut-sävyisellä musteella. Nurkkia pyöristelty Fiskarsin kulmaleikkurilla ja näköjään samassa rytäkässä pyöristyi myös korttipohjankin oikeanpuolimmaiset nurkkaukset.

Tähdet stanssattu Nellie Snellenin stanssilla. Tyttösen väritykset perusvesiväreillä ja turkoosit osat (mekko, kengät, nauhat ja pallo) broken china -sävyisellä Distress Inkin musteella. Pallossa lisäksi diamond-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa. Koristeeksi kortti sai tähtien lisäksi vielä muutaman vaaleansinisen kastehelmen.

Kortti nro 153/2013 - MYYTY

I made a girly Christmas card with a stamped image by Penny Black. Coloring is done with watercolors and broken china Distress Ink (dress, shoes, ribbons and bauble). On the bauble I added diamond Stickles to give a little bit of bling. The sentiment is in Finnish and saying: "Christmas joy".

Ringin aikaisemmat kortin löytyvät 1/4 ja 2/4 -linkkien takaa. Ringissä hääräilevien AnnaP:n, Grannen ja Minnamannan tämän viikon kortteja pääset ihastelemaan nimiä klikkaamalla. Osallistun kortillani toki muutamaan haasteeseen:
¤ Everybody Art #245: ruskea & sininen
¤ Love to Create #83: yksinkertainen kortti
¤ My Craft Spot #111: lempitekniikka (technique: cutting around the image)
¤ One Crazy Stamper: joulu
¤ Papertake: kimallusta
¤ Penny Black Color Combo Challenge: väriyhdistelmä
¤ Sparkle N Sprinkle: kimallusta
¤ Sparkles Christmas #32: joulu ei-perinteisin värein


//Eemeli

16. syyskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #80

This week we have the easiest theme there can be at Tammy's Scrapin Corner because the theme for our challenge is everyone's favorite
Anything Goes

I made a card with the same designer papers that I used on my previous Tammy DT card; for the first card I cut both papers diagonally in half and this time I used the leftovers (the other halves). I also found a piece of lovely-looking animal themed paper from my stashed scraps.

The cute image, called Baby Animals, is from our sponsor Eureka Stamps and I colored it with my ProMarkers:

Black - Cool Grey 5 - Cool Grey 4 - Cool Grey 3 - Sandstone - Soft Lime - Cocktail Pink - Tea Green

On the papers I did some fake stitching with a thin light blue liner. Stars are cut with a Nellie Snellen die and embellished with a card candy and a Finnish sentiment saying "Congrats". For finishing touch I added some light blue lace and flat back pearls.


Tällä viikolla Tammy's Scrapin Cornerissa on tarjolla erittäin helpolla teemalla varustettu haaste, sillä teema on kaikkien suosikki
Kaikki käy

Oman korttini kuviopaperit ovat samat, mitä käytin edellisessä Tammyn DT-kortissani; ensimmäistä korttia varten leikkasin paperit vinottain kahtia ja tällä kertaa käytin sitten jäljelle jääneet toiset puoliskot. Silppulaatikosta löytyi myös palanen suloista eläinaiheista paperia.

Söpö digileima, nimeltään Baby Animals, on sponsoriltamme Eureka Stamps'lta ja väritykset kuvaan tein promarkereilla:

Black - Cool Grey 5 - Cool Grey 4 - Cool Grey 3 - Sandstone - Soft Lime - Cocktail Pink - Tea Green

Papereihin piirtelin valetikkaukset ohutkärkisellä vaaleansinisellä tussilla. Tähdet on stanssattu Nellie Snellenin stanssilla ja niitä koristamassa on Finnstamperin Onnea-teksti sekä ruutukuosinen card candy. Loppusilauksena korttiin päätyi vielä vaaleansinistä pitsiä ja muutama vaaleansininen puolihelmi.

Kortti nro 152/2013 - MYYTY

Osallistun tekeleelläni näihin haasteisiin:

¤ A Creative Romance: stanssit/kuvioleikkurit
¤ Allsorts #224: vauvalle
¤ Bunny Zoe's Crafts: jotain sinistä
¤ CAS on Sunday #17: vauvalle
¤ Chocolate, Coffee & Cards #48: mitä vain
¤ Crafts and Me: pitsiä
¤ Crafty Little Fairies: vauvalle
¤ Designed to Color #20: mitä vain
¤ Hiding in My Craft Room #115: silppuja
¤ House of Gilli #54: mitä vain
¤ Lacy Sunshine #17: mitä vain
¤ Ladybug Crafts: mitä vain
¤ My Besties Norge #2: mitä vain
¤ Sister Act #24: mitä vain
¤ Scribble & Scrap #1: mitä vain
¤ Whoopsi Daisy: enemmän kuin 2 kuviopaperia


//Eemeli

15. syyskuuta 2013

Kesähaaste 5/13

Koukussa Kortteihin -sivuston kesän viimeisessä kesähaasteessa tarjolla on luonnos:


Ihanan yksinkertainen ja simppeli, tosin oman korttini tein vieläkin pelkistetymmäksi, sillä reunoja kiertävien hörselöiden sijaan kortistani löytyy vain harmaa kartonkireunus ja kukkasetkin vaihtuivat mummolta saadun nappipurnukan löytöihin.

Kuva on Pink Cat Studion digileima ja väritykset siihen tein promarkereilla. Kuviopaperi Correen Silken digipaperi. Koristeiksi siis nappeja kera puotinarusolmujen (oikeassa yläkulmassa oleva nappi on tummanvihreä eikä musta niinkuin kuvan mukaan näyttäisi olevan). Teksti Finnstamperin ja leimattu bamboo leaves -sävyisellä Mementon musteella.

Kortti nro 151/2013 - MYYTY

Pastel Pink - Blush (iho)
Chestnut - Walnut - Cocoa (hiukset)
Black - Cool Grey 5 - Cool Grey 4 (vaatteet)
Olive Green - Burgundy (kitara)


//Eemeli

14. syyskuuta 2013

Metsäinen joulukortti

Joulukorttiringin kakkosmateriaaleista syntyi toinenkin kortti. Tosin pakko myöntää, että mitään kuvassa näkyvää en kortissani käyttänyt vaan inspiraatio iski Grannen laittaman kirjeen takaa löytyneistä leimasintestailuista(?), jotka näin heti sieluni silmin metsäisenä joulukorttina. 

Eli kirjeen takana oli siis leimattuna kolme kappaletta Tim Holtzin Mini Blueprint -sarjan lehtiaiheisia leimakuvia. Kaveriksi niille leimasin vielä Stempelkellerin jouluntoivotuksen ja väriksi valitsin bamboo leaves -sävyisen Mementon musteen, jonka uskoin olevan lähimpänä Grannen käyttämää mustetta -- ja olihan se, sillä jälkeenpäin selvisi, että myös lehdet oli leimattu juuri samaisella musteella.

Lehdet ja tekstit stanssasin Nellie Snellenin röpelöreunaisella neliöstanssilla. Alle Marianne Design'n neliöstanssilla stanssatut neliöt ja alimmaiseksi vielä oliivinvihreää kartonkia. Kiinnitin ruskeat neliöt korttiin köyhän-miehen-3d-palasilla eli ne ovat irti taustasta parin millin verran, samaisella tapaa myös röpelöreunaisten neliöiden alta löytyy 3d-palaset ja ne ovat irti ruskeista neliöistä pari milliä.

Koristeiksi korttiin päätyi vielä 16 kappaletta omenanvihreitä akryylijalokiviä, kooltaan vaivaiset 2 mm. Tykkään itse hirmuisesti kortin metsäisestä värimaailmasta, mutta harmillisesti se ei tietokoneen ruudulle asti välittynyt ihan niin kauniina kuin luonnossa on.

Kortti nro 150/2013 - MYYTY

I was inspired by forest colors and made a simple Christmas card. Yes, it is a Christmas card, even though they aren't any Christmas elements to be seen. The sentiment is in Finnish; first telling about the magic of winter and frozen lakes, and then wishing "Merry Christmas and a Happy New Year". I love this color scheme, just a bit unhappy it doesn't show up that well on computer screen.

Stamps are from Tim Holtz's Mini Blueprint -set, stamped with bamboo leaves Memento ink. Actually I don't have these stamps my own, I found the stamped images on the backside of a letter paper - the letter was from a crafting friend and she had used this "scrap" paper where she had probably just tested her new stamps on :)

To add a little bit more details I used 3D-pieces first to attach brown squares (die: Marianne Design) to the background and then white squares (die: Nellie Snellen) on top of them. For embellishments I used tiny (2 mm) apple green rhinestones.

Haasteosallistumiset:

¤ A Creative Romance: stanssit/kuvioleikkurit
¤ ALBC: yksinkertainen kortti
¤ Aud Sentiments #89: syksy
¤ Chocolate, Coffee & Cards #48: mitä vain
¤ Country View #7: kerroksia
¤ Crafts 4 Eternity #141: kierrätys (recycled: letter paper)
¤ Crafty Catz #198: miehinen kortti (masculine Christmas card)
¤ Creative Corner: lehtiä
¤ Cute Card Thursday #286: neliöitä
¤ Deep Ocean #60: hyvästit kesälle
¤ Di's Digi Designs: syksyn värit
¤ Jingle Belles: vintage
¤ Jo's Scrap Shack #17: syksy
¤ Left of Center #14: ei kuviopaperia
¤ Loves Rubberstamps #69: tekstileimasin
¤ Milk Coffee: syksyn värit
¤ Sarah Hurley #84: syksy
¤ Sister Act #24: mitä vain


//Eemeli

12. syyskuuta 2013

Joulukorttirinki 2/4

Joulukorttiringin, jonka ensimmäinen tekele löytyy täältä, kakkosviikon materiaaleista vastuussa oli Granne, ja aivan huikaisevan ihanat kultasävyiset tarvikkeet kuoren sisältä löytyivätkin:


Kaksi papereista oli jopa kuviollisia molemminpuolin, joten valinnanvaraa oli runsaasti. Isohko leimakuva tosin aiheutti hieman päänvaivaa, kun sitä ei olisi saanut 12.5 x 12.5 cm -korttipohjaan mahtumaan, minkä vuoksi päädyinkin väkertämään luonnonvalkoisesta kartongista 10 x 15 cm -kokoisen pohjan kortille.

Enkeliksi valitsin kultaisella embossatun yksilön, jonka kiinnittin korttiin köyhän-miehen-3d-palasilla muutaman millin koholle taustasta. Kuvan ja papereiden reunat ressasin askarteluveitsellä, minkä jälkeen söhrin niitä vielä walnut-sävyisellä ja kultaisella musteella. Koristeiksi korttiin päätyi ruskeaa nauhaa, pari puolihelmeä ja kultaisesta heteestä napatut päätypallurat.

Kortti nro 149/2013 - MYYTY


Yritin saada korttiin vintage-henkisyyttä värimaailmalla ja reunojen söhrimisellä, ja osallistunkin tekeleelläni Inspis-haasteeseen numero 17, jossa aiheena vintage. Mikäli tuomariston mielestä vintagea kortistani ei löydy (se kun ei ole minun vahvin lajini...), niin sitten osallistun samaisen haasteen vaihtoehtoiseen tunnetila -teemaan, ja oman tekeleeni tunnetila on harras jouluinen (sekä totaalisen innostunut ihanista materiaaleista).

Muiden rinkiläisten kakkoskortit voit käydä kurkkimassa linkkien takaa: AnnaP, Granne, Minnamanna


//Eemeli

11. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #200

Tällä kertaa P*skarteluhaasteessa juhlitaan kahdettasadatta haastetta ja sen kunniaksi saa vapaasti valita minkä tahansa edellisen haasteen, jonka mukaan korttinsa tekee. Oma inspiraationi löytyi haasteesta numero 193 , jossa teemana oli musiikki.

Rokkilinjalla mennään, sillä korttiin päätyi Pink Cat Studion digileima nimeltään Billy Rockstar, jonka väritin promarkereilla. Kuviopaperi on Shery K Designs'n digipaperi. Pinkki paperi silppulaatikosta.

Leimateksti Finnstamperin ja leimattu onyx black -sävyisellä VersaFinen musteella, sekä kohotettu muutaman millin irti taustasta. Tähdet stanssattu Nellie Snellen'n stanssisetillä, isot kiinnitetty suoraan korttipohjaan ja pienemmät, kera puolihelmikeskustoiden, kohotettu myös ne pari milliä irti taustasta.

Kortti nro 148/2013 - MYYTY

Iho: Soft Peach - Blush
Hiukset: Walnut - Cocoa - Raw Sienna
Vaatteet: Black - Cool Grey 5 - Cool Grey 4
Kitara: Mulberry - Cerise - Leaf Green


//Eemeli

10. syyskuuta 2013

Askartelutaivaan korttihaaste #25

Minä sitten tykkään luonnoshaasteista, kun niissä ei suuremmin tarvitse itsellä miettiä mitä korttiin laittaa vaan seuraa ainoastaan annettua luonnospohjaa. Tosin minulla kyllä on yleensä tapana käännellä ja väännellä luonnoksia ja monesti muodotkin muuttuvat neliöistä ympyröiden kautta soikioiksi, mutta jonkinlaisen alkusysäyksen kortille kuitenkin saa, eikä tarvitse täysin tyhjästä alkaa väkerryspuuhiin.

Tällä kertaa kiva ja simppeli luonnos löytyi Askartelutaivaan korttihaasteesta:


Viime aikoina olen puuhastellut joulukorttiprojektin parissa ja muutamia perusonnittelukorttejakin on syntynyt, mutta nyt päätin sitten repäistä oikein kunnolla ja tehdä PÄÄSIÄISkortin! :) Tiput ovat Popcorn the Bearin leimasimia ja vähäiset väritykset niihin tein promarkereilla. Neliöstanssi Nellie Snellenin ja violetti/tummanpinkki kartonki leikattu askarteluveitsellä sopivankokoiseksi. Teksti Finnstamperin ja leimattu rose bud -sävyisellä Mementon musteella. 

A cas Easter card following the sketch above. Chick stamps from Popcorn the Bear and minimal coloring done with ProMarkers. Sentiment in Finnish and saying: "Joyful Easter".

Kortti nro 147/2013 - MYYTY

Osallistun kortillani myös näihin haasteisiin:

¤ A Creative Romance: yksinkertainen kortti
¤ Brown Sugar #58: eläimiä
¤ Crafty Sentiments Designs: mitä vain
¤ I ♥ ProMarkers #184: vähintään 2 leimakuvaa
¤ Lady Anne #6: siivekkäitä olentoja
¤ Loves Rubberstamps #69: tekstileimasin
¤ Sentimental Sundays #171: lintuja
¤ The Crafty Bloggers Network: siivekkäitä olentoja
¤ The Paper Nest Dolls #12: yksinkertainen kortti


//Eemeli

9. syyskuuta 2013

Askartelutaivaan korttihaaste #24

Askartelutaivaan korttihaasteessa on tarjolla luonnos (edit: kuva poistettu). En kokenut suurta inspiraatiota luonnoksesta ennenkuin viikonloppuna pöytää raivatessani sattumalta käsiini osui valmiiksi väritetty Fred, She Said Designs'n digileima (lahjakortilla hankittu). Kuvan olin jopa valmiiksi stanssannut ympyräksi (stanssi: Nellie Snellen) ja kiinnittänyt punaiseen piparireunaiseen (stanssi: Spellbinders)  pohjaan kiinni. Myös Stempelkellerin jouluntoivotukset olivat valmiina (leimattu satin red -sävyisellä VersaFinen musteella). 

Eli jäljelle jäi ainoastaan kortin kasaaminen. Kuviopaperit silppulaatikosta, koristeiksi mustia akryylijalokiviä sekä Marianne Design'n stanssilla oliivinvihreästä kartongista stanssatut murattiköynnökset, joihin töpöttelin hieman bamboo leaves -sävyistä Mementon mustetta yksityiskohtia paremmin esille tuomaan.

Kortti nro 146/2013 - MYYTY

I made a Christmas card following the sketch above. Digi stamp is by Fred, She Said Designs and coloring is done with ProMarkers. Sentiment is in Finnish and wishing "Warm Christmas spirit". Designer papers are from my stashed scraps (I seem to collect a lot of them). For embellishments I added black rhinestones and die-cut ivy corners.

Osallistun kortillani myös muutamaan muuhun haasteeseen:

¤ 613 Avenue Create #36: mitä vain
¤ A Creative Romance: yksinkertainen kortti
¤ Card Mania #29: lempivärit (red + green are my favorites with Christmas cards)
¤ Challenges 4 Everybody #28: mitä vain
¤ Christmas Stampin' All Year Long #32: kerroksia
¤ Craftyhazelnut's Christmas Extra: mitä vain
¤ Craftyhazelnut's Christmas #141: kerroksia
¤ Digitally 'Sweet' #52: mitä vain
¤ Fairy tale #75: jotain pyöreää + vanhaa + akryylijalokiviä
¤ Hobby Cutz #15: mitä vain
¤ Little Claire #36: loma (Christmas holiday)
¤ One Stitch At A Time #180: digileima
¤ Quick Quotes #31: mitä vain
¤ Stamping Sensations: inspiraatiokuva
¤ Totally Gorjuss #200: mitä vain


//Eemeli

6. syyskuuta 2013

Joulukorttirinki 1/4

Huhuilin halukkaita osallistujia jouluteemalla varustettuun samojen materiaalien -rinkiin ja ilokseni mukaan lähtivätkin Granne, AnnaP ja Minnamanna. Emännän roolissa otin vastuulleni ensimmäisen viikon materiaalit ja tämänsorttinen sisältö jokaiseen kuoreen sujahtikin:


Talvimaisema-leimakuva on QKR Stampeden digileima nimeltään Snowy Cabin. Kuviopaperit Rachel Dickson'n (digi), Katie's Wish'n (digi),  ja Scrapbook Inspirations'n, sekä lisäksi palanen harsomaista hieman kimaltavaa "paperia". Isoja lumihiutaleita (stanssi: Crealies), kukkasia (stanssi: Nellie Snellen) ja pieniä lumihiutaleita (kuvioleikkuri) sekä koristeeksi kirkkaita kastehelmiä, helmenvalkoisia puolihelmiä sekä kahdenkokoisia vaaleansinisiä akryylijalokiviä. Teksti Stempelkellerin ja leimattu onyx black -sävyisellä VersaFinen musteella.

Oman korttini väkersin 10 x 15 cm kokoiseksi. Kuvan väritin ensin promarkereilla ja sen jälkeen kiinnitin sen päälle kaksipuoleisella teipillä kaistaleen kimaltavaa harsoa. Kuvan alle sujahti myös harsopalanen, kooltaan muutaman millin kuvaa suurempi. Sama harsokehys-idea löytyy myös leimatekstin yhteydestä.

Tuttuun tapaan melkoisen simppelillä linjalla mennään; pari kuviopaperia ja reunoille tikkikuvio vaaleansinisellä ohutkärkisellä tussilla. Hieman enemmän yksityiskohtia hain sitten kerrostamalla eri osasia:

Ison lumihiutaleen rakensin kolmiulotteiseksi omatekoisilla 3d-palasilla, keskustaksi 4 mm kokoinen  vaaleansininen akryylijalokivi. Pienet lumihiutaleet taasen saivat ison liimatipan allensa, jolloin nekin jäivät hieman koholleen liiman kuivuttua, ja keskustoiksi niihin laitoin 3 mm kokoiset akryylijalokivet. Leimakuvan ja tekstin alta löytyvät köyhän-miehen-3d-palaset, joten nekin irti taustasta parin millin verran.

Kortti nro 145/2013 - MYYTY


Muiden kortit voi käydä kurkkimassa linkkien takaa: Granne, AnnaP, Minnamanna

Omalla tekeleelläni osallistun näihin haasteisiin:

¤ Addicted to Stamps and More: mitä vain
¤ Aud Sentiments #88: tekstileimasin
¤ Bearly Mine #102: mitä vain
¤ C.R.A.F.T. #223: joulu
¤ DL.Art Thankful Thursday: mitä vain
¤ Korttisirkus #6: maisema
¤ One Crazy Stamper: joulu
¤ Paper Crafting Journey: mitä vain
¤ Shelly's Images: lista aineksista (die or punch - markers - bling)
¤ Stampotique #115: kerroksia


//Eemeli

5. syyskuuta 2013

DT - Charisma Cardz #35

This week's theme at Charisma Cardz is
Fancy Flourishes

I am keeping up on my Christmas cards 2013 -project and made one more to that pile of cards (well, if you can call 20 cards to be a pile...). Cute image is from our sponsor Pink Cat Studio and called Gnome Couple. Coloring done with my ProMarkers.

All the designer papers are from my stashed scraps and I added some fake stitch doodling on them. I tend to leave my (Christmas) cards pretty cas so the only embellishments was a beautiful flower that I have got from someone.


Tällä viikolla Charisma Cardzin haasteteemana on
Kukkasia/Kiekuroita

Joulukortit 2013 -projektini on hyvässä käynnissä ja kasaan syntyi jälleen uusi yksilö (mikäli 20 korttia voi kasaksi kutsua...). Söpö digileima on sponsoriltamme Pink Cat Studio'lta ja nimeltään Gnome Couple. Väritykset promarkereilla.

Kuviopaperit ovat kaikki silppulaatikon löytöjä, lisäksi piirtelin niihin ohutkärkisellä tussilla valetikkaukset. Ja koska minulla on tapana jättää (joulu)kortit melko vähäisille koristuksille, niin tähänkin lisäsin ainoastaan kauniin kukkasen, jonka olen saanut jostain.

Kortti nro 144/2013 - MYYTY

Osallistun kortillani myös muutamaan haasteeseen:
¤ Creative Moments #25: mitä vain
¤ Fab 'n' Funky #183: vastavärit (red - green)
¤ One Crazy Stamper: joulu
¤ {PIN}spirational #73: inspiraatiokuva (inspiration: colors)
¤ Southern Girls: taruolentoja
¤ The Emerald Faeries #47: taruolentoja


//Eemeli

4. syyskuuta 2013

P*skarteluhaaste #199

P*skarteluhaasteessa väkerrellään kortteja tällä viikolla luonnoksen pohjalta:


Omaan korttiini valitsin söpön jouluisen poroleimakuvan ja lähdin etsimään sille passeleita kuviopapereita silppulaatikosta. Silppuja löytyi kolmen paperin verran ja alimmaiseksi sujautin vielä valmiiksi tulostetun Paper Pad'n digipaperin. Paperit kiinnitin korttipohjaan - tosin luonnos käännähti kyljelleen tekeleessäni - ja koristeeksi lisäsin vielä mummon nappipurnukasta löytyneen valkoisen napin kera puotinarurusetin. Sitten sommittelin leimakuvaa mukaan...

...ja tajusin että se on täysin epäsopiva korttiin! Argh! 

Tutkailin joululeimasinvarastoani sekä koneelta löytyvien jouluisten digileimojen tarjontaa, mutta mikään ei tuntunut olevan passeli kortissa jo kiinni olevien osasten kanssa. Onneksi pelastuksen toi dymo, joka sattui käsiini kun etsin askartelulaatikossa majailevia leimasimia. Mustaan nauhaan naputtelin jouluntoivotukset, leikkasin kirjaimet irtoversioiksi ja kiinnitin korttiin. Jälleen melkoisen simppelillä linjalla mennään, mutta sehän se minun tyylini taitaakin olla :)

Kortti nro 143/2013


//Eemeli

3. syyskuuta 2013

Koukussa Kortteihin #124

Koukussa Kortteihin -sivuston haasteessa tällä kertaa teemana ovat kukkaset ja päädyinkin varsin simppeliin toteutukseen omassa tekeleessäni.

Digileima on Digital Two for Tuesday'n ja väritin sen harmaasävyisillä promarkereilla (sävyt Cool Grey 1-5). Lisäksi kuvaa reunustamaan käytin mustaa kartonkia. Numerot stanssattu Tim Holtzin / Sizzixin Typeset -aakkosstanssilla, kiinnitetty Nellie Snellenin stanssilla stanssattuun ympyrään, joka kohotettu pari milliä irti taustasta.

Yksinkertaista ja tyylikästä 50-vuotiaalle, ja ainakin omaan silmääni tämä kortti sopii varsin mainiosti sekä nais- että miespuoliselle päivänsankarille. Aiemmin tällä samaisella kuvalla valmistui myös hieman värikkäämpikin kortti, mutta itse pidän tästä mustavalkoisesta/harmaasävyisestä enemmän. 

Kortti nro 142/2013 - MYYTY


//Eemeli

2. syyskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #78

This week's theme at Tammy's Scrapin Corner is
End of Summer

On my card I used a digi stamp called Lounging, from our sponsor QKR Stampede, colored it with ProMarkers and made a cloudy sky on the back with summer sky Memento ink. Oval die set is from cArt-Us and lime green card stock is embossed with a Cuttlebug embossing folder.

Designer papers are digital ones from Pixeled Paper and Shabby Princess, fake-stitch-doodling done with thin black liner. For embellishments I used gray die cut letters (die: Wingo Zingo Alphabet by Sizzix) that from a Finnish frase saying "It's over" -- summer can be over or this would make a nice card for someone who has retired or graduated. Time to relax :) Inside "O"s I attached lime green flat back pearls and for finishing touch I put my favorite embellies - card candies - and this time gingham patterned ones.


Tällä viikolla Tammy's Scrapin Corner'n haasteen teemana on
Kesän loppu

Digileima nimeltään Lounging on sponsoriltamme QKR Stampede'lta, värityksen kuvaan promarkereilla ja taustalle väkersin pilvistä taivasta summer sky -sävyisellä Mementon musteella. Ovaalistanssisetti cArt-Us -merkkinen ja limenvihreän kartonkiovaalin kohokuvioin Cuttlebugin taskulla.

Digikuviopaperit peräisin Pixeled Paper'lta ja Shabby Princess'lta, valetikkauksen piirtelin ohutkärkisellä mustalla tussilla. Koristeiksi tottakai lemppareitani, card candyja, tällä kertaa ruutukuosisina. Kirjaimet stanssattu Sizzixin Wingo Zingo Alphabet -stanssilla harmaasta kartongista, O-kirjaimien keskustoiksi laitoin limenvihreät puolihelmet. Ajattelin kortin sopivan esimerkiksi eläkkeellejäävälle tai koulunsapäättävälle -- nyt on aika ottaa iisisti ja rentoutua :)

Osallistun kortillani Koukussa Kortteihin -sivuston Väritellään leimakuvia -haasteeseen, jossa leimakuvan tausta tulee värittää jollain tapaa, ja oma tapani oli siis tällä kertaa pilvien väkertäminen (näkyvät hieman huonosti kuvissa).

Kortti nro 141/2013 - MYYTY

ProMarkers that I used / Näitä promarkereita käytin:

Leaf / Lehti: Marsh Green - Olive Green - Pear Green
Grasshopper / Heinäsirkka: Forest Green - Grass - Leaf Green - Lime Green 
- Meadow Green - Apple
Shoes / Kengät: China Blue - Cobalt Blue - Powder Blue - Cornflower



//Eemeli