31. maaliskuuta 2013

Keisarin uudet vaatteet 3/4

Kolmosviikolla keisarin uudet vaatteet -ringissä materiaalit tulivat blogittomalta Minnalta ja voi pojat miten vinkeän vallattomat ne olivatkaan:


Tykkäsin ihan hirmuisesti värimaailmasta ja päätin lähteä leimakuvan pukemisessakin varsin riehakkaalle linjalle, siinä sai takin lisäksi myös nenä ja jalat (joista nyt tuli siis saappaat) kuviollisen pinnan. Itse kuvan väritin promarkereilla ja taustalle leimailin hieman Priman tekstejä desert sand -sävyisellä Mementon musteella, jolla myös töpöttelin stanssatut reunat.

Paperit leikkelin miten sattuu sen kummemmin suunnittelematta ja piirtelin kaikkien palasten reunoja kiertämään tuplatikkaukset. Kukkasia oli hirmuinen määrä ja korttiin niistä valitsin satunnaisesti kuusi yksilöä, joihin keskustoiksi laitoin puolihelmet.

Kortti nro 55/2013

Ringin aikaisemmat kortit löytyvät täältä ja täältä. Ringissä mukana olevien Grannen ja Salman kortit löytyvät linkkien takaa.

Osallistun tällä tekeleelläni Koukussa Kortteihin -sivuston 3-vuotissynttärihaasteeseen, jossa tulee tehdä kortti, jossa on kolme kaikkea. Omassa kortissani siis on 3 kuviopaperia, leimakuvassa käytetty 3 erisävyistä ruskeaa promarkeria ja 3 erisävyistä harmaata promarkeria, lisäksi koristeiksi laitoin 3+3 kukkaa, joissa on keskustoina 3+3 puolihelmeä.


//Eemeli

30. maaliskuuta 2013

Mummo 91v

Mummoni täyttää tänään huikeat 91 vuotta ja tein hänelle tietystikin kortin. Halusin kortista mahdollisimman yksinkertaisen ilman mitään ihmeempiä krumeruuleja: kukka-aiheinen kuva ja päivän numero.

Tulppaani(?)digileima löytyi May Brit'ltä ja numeron lisäsin keskelle tekstinkäsittelyohjelmassa. Väritykset promarkereilla. Ovaalistanssi cArt-Us'n. Taustalla digipaperi, valmistajasta ei tietoa.

My grandma is turning 91 today and I made her a simple card with a flower digi stamp (by May Brit). ProMarker coloring and digital designer paper on the back.

Kortti nro 54/2013 - EI MYYNNISSÄ

Haasteosallistumiset:

¤ Creative Creations #6: B-kirjain (birthday and blooms)
¤ Digi Darla #55: kukkasia
¤ House of Gilli #51: nauha/kukkasia
¤ I ♥ ProMarkerskevät
¤ Kaboodle Doodles #164: kevät/pääsiäinen
¤ Lexi's Creations #86: äitienpäivä / synttärikortti naiselle
¤ Three Scrappy Gals: kevät
¤ Totally Gorjuss #177: sinistä
¤ Sweet Stampin: tyttömäinen kortti
¤ Whoopsi Daisy: digileima



//Eemeli

29. maaliskuuta 2013

Bäääää-siäishupailua

Eihän pääsiäisen tarvitse olla vakavaa eihän? Tästä minun kortistani se nimittäin on kaukana. Idea tuotokseen lähti Askartelutaivaan Penny Black -haasteesta, jossa tämän kuun aiheena on pääsiäinen. Minä kun en omista PB'n leimoja kuin vaivaiset kolme kipaletta ja yksikään niistä ei soveltunut kyseiseen teemaan, niin jouduin sitten säveltämispuuhiin...

Leimakuvan väritin promarkereilla (myös keltainen tausta väritetty) ja kiinnitin sen harmaasta pahvista stanssatun kehyksen alle. Kehykseen embossasin valkoisella Hyvää ja siäistä -tekstit, jotka väritin keltaiseksi. B-kirjain stassattu ja ääääää't dymolla tehdyt. Narsissipaperi Shabby Princess 'n digipaperi. Kukkaset (tai mitkä lie alkuräjähdykset) olen saanut ja niiden keskustoihin laitoin vielä pienet keltaiset akryylikukkaset. Koristeiksi vihreä nauha kera tuplarusetin ja kolme vihreää akryylijalokiveä.

Sorry, I think this is funny only in Finnish ...the sentiment means Happy Easter but it is a little misspelled so you get Bääää which fits perfectly with the image :) I colored the cutie baby lamb with my ProMarkers (yellow background also) and attached it under a gray frame. Flower paper is a digital one by Shabby Princess and for embellishments I used flowers (they look like the "big bang" to my eye, I've got them from someone), ribbon with a double bow, acrylic flowers and rhinestones.

Kortti nro 53/2013 - MYYTY


Uskoisin korttini täyttävän myös Korttisirkuksen haasteen kriteerit, sillä teemana sivuston ensimmäisessä haasteessa on huumori

Ja näiden kotimaisten haasteiden lisäksi osallistun kortillani myös muutamaan muuhunkin haasteeseen:

¤ Crafty Creations #215: pääsiäinen
¤ Crafty Sentiments: pääsiäinen
¤ Creative Belli #166: pääsiäinen
¤ Creative Inspirations #207: pääsiäinen
¤ Deep Ocean #48: inspiraatiokuva
¤ I ♥ ProMarkers: kevät
¤ Loves Rubberstamps #45: pääsiäinen
¤ Oldie but A goodie: pääsiäinen (oldie: stamp)
¤ Passion for ProMarkers #191: bingo (ribbon-gems-punches)
¤ The PaperShelter #105: mitä vain


//Eemeli

28. maaliskuuta 2013

Koukussa Kortteihin #112

Koukussa Kortteihin -sivuston haasteessa on tällä viikolla teemana eläin. En nyt ole varma, ovatko ne nuo lohikäärmeet ihan oikeita eläimiä vai mielikuvitussellaisia, mutta Dustin Piken lohikäärme korttiini kuitenkin päätyi. Kuva oli itse asiassa jo valmiiksi väritettynä ja tainnut pyöriä leimakuvalootassakin jo ainakin vuoden päivät, kun en ole sitä kortiksi asti saanut väsättyä.

Tämän kortin pohjan olin jo tehnyt valmiiksi kuviopapereiden osalta, ja itse asiassa tämähän on pikkuveli tälle aikaisemmin esitellylle heppakortille; minulla oli käytössäni ainoastaan kaksi erikuosista kuviopaperia, joista molemmista stanssasin keskeltä ympyrän irti ja syntyneen reiän peitin sitten piparireunaisen kartongin alle. Eli tässä kortissa käytetty nyt papereista ne toiset osat. Kätevää eikös totta? :)

Lohikäärme näyttäisi olevan väritetty vesiväreillä ja leikkelin sen irti pienillä saksilla jättäen kapeat valkoiset rajaukset. Tähdet stanssattu Nellie Snellenin stansseilla ja keskustana toimii iso kultainen puolihelmi. Teksti dymolla ja koristeiksi erivärisiä candyja.

Kortti nro 52/2013 - MYYTY


//Eemeli

27. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #181

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa haetaan kerroksellisuutta. Omasta kortistani laskin löytyvän korttipohjan päällä papereita kolmen kerroksen verran ja lisäksi kaksi kerrosta tavaraa löytyy sekä leimakuvasta että tekstistä.

Autoleima on QKR Stampeden digileima ja väritin sen öljypastelliväreillä, joita levitin lisäksi vielä tärpätillä. Stanssit: Nellie Snellen ja Spellbinders. Paperit digipapereita, ehkä Shery K Designs, mutta täysin varma en ole. Tekstin valmistajaa en tiedä, leimattu majestic blue -sävyisellä VersaFinen musteella. Koristeiksi vaaleanruskeita card candyja ja pienet vaaleansiniset akryylijalokivet tekstin alkuun ja loppuun. Lisäksi vielä valetikkaukset.

Kortti nro 51/2013 - MYYTY



//Eemeli

26. maaliskuuta 2013

Keisarin uudet vaatteet 2/4

Keisarin uusissa vaatteissa (mistä on kyse? - käy kurkkaamassa selitys ensimmäisestä osiosta) kakkosviikolla materiaalit tulivat Grannelta. Todella ihana sisältö kuoren sisältä löytyikin ja juuri minulle mieluisia värejä. Kuva materiaaleista löytyy tuolta Grannen blogista kera hänen tekemänsä kortin, Salman tekemä kortti löytyy täältä ja neljäntenä ringissä mukana puuhailee blogiton Minna.

Ketään ei varmastikaan yllätä se, että vaikka materiaalit ihanaiset olivatkin, niin pää löi täysin tyhjää siinä vaiheessa kun korttia piti alkaa rakentaa. Onneksi tästä pulasta minut pelasti Sketch Saturdayn tämän viikon haaste ja sieltä löytynyt luonnos:


Luonnos kellahti kyljelleen omassa kortissani. Stampingbellan tyttöselle valitsin mekoksi ainoan kuviopaperisen vaihtoehdon (pari muuta olivat yksivärisiä) ja väritin vähäiset väritykset promarkereilla. Lisäksi leimailin Priman tekstejä summer sky -sävisellä Mementon musteella, jolla myös töpöttelin reunat. 

I made a spring shaded card following the sketch above. Image colored with ProMarkers, a paper pieced dress and stamped text to fill the empty spots. Sentiment "A little bird told me..." in Finnish.

Kortti nro 50/2013 - MYYTY

Osallistun kortillani myös muutamaan muuhunkin haasteeseen:

¤ Askartelutaivaan toivomushaaste #7: kevät
¤ Bunny Zoe's Crafts: tyttömäinen kortti
¤ Eureka Stamps #32: tekstiä
¤ Fashionable Stamping #44: pukemistekniikka
¤ Forever Friends #58: tyttömäinen kortti
¤ I ♥ ProMarkersmitä vain
¤ Incy Wincy Designs: pastellivärit
¤ Kaboodle Doodles #164: kevät
¤ Love to Create #58: pastellivärit
¤ Party Time Tuesdays #113: mitä vain
¤ Sentimental Sundays #147: tikkausta
¤ The Crafty Blogger Network #9: kevät/pastellivärit
¤ Three Scrappy Gals: kevät
¤ Through the Craftroom Door: mitä vain
¤ Use It Tuesday #52: kevät


//Eemeli

25. maaliskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #55

Uusi viikko ja uusi haaste Tammy's Scrapin Cornerissa. Tällä viikolla emme haluakaan nähdä kortteja vaan teemana on: mitä vain, mutta EI kortti

It is a new week and a new challenge at Tammy's Scrapin Corner. This week we don't want to see cards because the theme is: anything goes but a card

I decided to alter a small box. The flower patterned paper is a digital paper from Polka Doodles and the big flowers self made with two different punches. On the lid I added a light yellow ribbon to go around the edge.

Päädyin tuunaamaan pienen rasian. Kukkakuosinen paperi on Polka Doodlesin digipaperi ja isot kukkaset tein itse kahdella eri leikkurilla. Kannen reunaa kiertää vaaleankeltainen nauha.

49/2013

I left a pocket on the lid between the cardstock and the flower paper and made a small tag to fit in it. And what could be a better surprise inside than candies! :)

Kannen kuviopaperin ja kartongin väliin jätin taskun, johon tein sopivankokoisen tagin mukaan laitettavaksi. Ja mikä sen parempi sisältö olisikaan kuin karkit! :)


On the tag I used a digital stamp called heart dandelion by our fabulous sponsor SKdigis. There wasn't that much coloring to do but I used three different green ProMarkers and added also firefly Stickles to give it an extra bling. Also my self-made flowers have a glitter center (punched of a glitter cardstock).

Tagiin käytin sponsorimme SKdigis'n heart dandelion -digileimaa. Väritettävää ei ollut paljoa mutta käytin kuitenkin kolme eriväristä vihreää promarkeria ja lisäksi laitoin firefly-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa hieman blingblingiä tuomaan. Myös kukkasten keskustoista löytyy kimallusta, jotka leikkasin ne kimallekartongista.



Askartelutaivaan kevätrallin mainostaminen on jäänyt aika vähäiseksi, koska olen tainnut osallistua siihen näillä DT-korteillani ja Mega-ringin korteilla, mutta kaikki kahdeksan tekelettä on nyt valmiita ja ne löydät tämän linkin takaa. Tällä tuunatulla karkkiboksillani osallistun rallin extrahaasteeseen numero 2, jossa piti tehdä rasia ja siihen sopiva kortti. Muita haasteosallistumisia ovat sitten:

¤ 2 Sisters #136: kevät/pääsiäinen
¤ 613 Avenue Create #12: mitä vain
¤ Brown Sugar #34: mitä vain
¤ Di's Digi Designs: kevät/pääsiäinen
¤ Dilly Beans: kimallusta
¤ I ♥ ProMarkers: mitä vain
¤ PanPastel UK #12: inspiraatiokuva
¤ Paper Creator's Crafts #6: kevät
¤ Red Carpet Studio #29: kukkasia
¤ Sweet Pea Stampers: kevät


//Eemeli

24. maaliskuuta 2013

Vaaleanpunainen pääsiäiskortti

Löysin kivan luonnoksen Koukussa Kortteihin -sivuston saksien silpuista -haasteesta:


Näin heti sieluni silmin kortin, jossa yksittäinen leimakuva on leikattuna kolmeen osaan. Koska en halunnut ketään ihmishahmoa silpoa niin päädyin pääiäismunakuvaan, jonka olin jo valmiiksi tulostanut (digileima Eureka Stampsin). Kuvan väritin promarkereilla ja lisäksi laitoin kukkasten keskustoihin peony pink -sävyistä flower softia. Koko kolmen palasen komeuden kiinnitin kartonginpalasilla pari milliä irti taustasta kolmiulotteista vaikutelmaa tuomaan.

Paperit nappasin tulostettujen digipapereiden läjästä, joten valmistajaa en osaa sanoa. Nauhanpätkä koristelaatikosta ja loppusilauksena nurkkiin vaaleankeltaiset puolihelmet.

Kortti nro 48/2013

Tässä näkyy paremmin keskustoista löytyvä flower soft, ja tuossa peony pinkissähän on kahta eriväristä höttöä mukana. Alalaidan varjo todistaa, että punainen paperi on kohotettu irti taustapaperista.




//Eemeli

23. maaliskuuta 2013

Top-top-top!

Topissa siis ollaan ja tällä kertaa Artistic Inspirations'n haastesivustolla. Kunniaa tuli tällä hääkortilla ja jatkossa sivupalkkia ihastuttaa sitten tämänsorttinen lätkä:



//Eemeli

22. maaliskuuta 2013

Mega - Extra #3

Mega-ringistä jäi ylimääräisiä materiaaleja ihan huikean suuri määrä ja kuvan minun ylijäämäkasastani voit käydä katsomassa täältä ensimmäisen extra-kortin yhteydestä. Nythän siis menossa on jo extra-kortti numero kolme, ja vieläkin noita tavaroita jäi korttiin jos toiseenkin laitettavaksi.

Kortilleni löysin mukavan luonnoksen tämän viikon Magnoliahaasteesta



Tildan väritin promarkereilla ja nykyään olen totaalisen hullaantunut leikkelemään leimakuvan ääriviivoja pitkin irti, jättäen ohuen valkoisen rajauksen kuvan ympärille, joten tottahan toki tällekin kuvalle niin tein. Vaaleanpunaisen paperin stanssasin Spellbindersin piparireunastanssilla ja leimasin siihen koristukseksi kukkasia angel pink -sävyisellä Mementon musteella.

Luonnoksesta poiketen käytin siis ympyrää neliön sijaan ja halusin vielä pienentää ylijäämämateriaalivuorta lisäämällä vasempaan laitaan valkoisen ison höyhenen. Koristeiksi pieni palanen verkkoa ja muutama card candy.

Kortti nro 47/2013


//Eemeli

21. maaliskuuta 2013

Mega - Extra #2

Mega-ringin ylijäämätarvikkeista, joiden kuva löytyy täältä, syntyi helposti myös toinenkin kortti. Omista varastoista laitoin ainoastaan dymolla tehdyn tekstin ja kaikki muu siis peräisin ringin mukana tulleista materiaaleista. Kuvan väritin promarkereilla ja ylälaidan tuplanarutuksiin sujautin kortin ainoaksi koristeeksi läpinäkyvän pinkin napin.

Ringin kaikki kortit löytyvät täältä, jossa myös linkit mukana olleiden henkilöiden blogeihin. Tällä tekeleellä osallistun toki muutamaan haasteeseen:

¤ 4 Crafty Chicks #134: ympyröitä
¤ Addicted to Stamps and More #37: marker-väritetty kuva
¤ Askartelutaivaan kevätralli #5: nappeja
¤ Charisma Cardz #11: jotain stanssattua
¤ Created With Love #33: nappeja
¤ Creative Creations #6: B-kirjain (bear, bunny and button)
¤ Creative Moments #33: eläimiä
¤ Die Cuttin Divas #107: pupu
¤ I ♥ ProMarkers: mitä vain

I made a simple New Home card (sentiment in Finnish). I used a cutie Lili Of The Valley image and colored it with ProMarkers. For embellishments I added only two pink strings and a transparent pink button.

Kortti nro 46/2013


//Eemeli

20. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #180

P*skarteluhaasteessa bingoillaan ja omaan korttiini valitsin sarakkeen pyöreä-pilkut-harmaa.

Leimakuva on Sugar Nellien ja väritin pojan promarkereilla. Kuviopaperit nappasin valmiiksi tulostettujen ja leikattujen digipapereiden nipusta, joten niiden valmistajaa en muista. Pilkut ja harmaa löytyvät siis papereista ja pyöreä toteutuu koristeiksi valittujen card candyjen ja mustien kastehelmien muodossa.

Kortti nro 45/2013


//Eemeli

18. maaliskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #54

Tällä viikolla Tammy's Scrapin Cornerissa on helppo aihe, sillä jokainen puuhastelee varmastikin tähän aikaan vuodesta pääsiäisaskartelujen parissa -- ja niitähän myös meidän haasteessamme haetaan, eli teemana on siis Pääsiäinen

This week we have a nice and easy theme at Tammy's Scrapin Corner because I know this time of year you all are working with your Easter craftings -- and in the challenge we want to see anything related to Easter

I created an easel card with a digital stamp Bunch of Eggs by our sponsor Eureka stamps. I colored the image with pastel pens and blended with linseed oil. Then added bright orange flower soft in the middle of the big flowers. Striped paper grabbed from a ready-print pile of digital papers and card candies for embellishments. The sentiment is in Finnish and wishing just simple "Happy Easter". 

Itse päädyin tekemään mallityökseni easel- eli telinekortin, jossa kuvana käytin sponsorimme Eureka Stampsin Bunch of Eggs -digileimaa. Kuvan väritin pastellikynillä ja värejä levitin hieman pellavaöljyllä + pumpulipuikolla. Isoimpien kukkien keskustoihin laitoin lisäksi bright orange -sävyistä flower softia. Raidallisen paperin nappasin valmiiksi tulostettujen digipapereiden läjästä ja koristeiksi tottakai kai card candyja.

Kortti nro 44/2013


Osallistun tekeleelläni myös näihin haasteisiin:

¤ Alota Rubber Stamps #103: kevät
¤ Askartelutaivaan kevätralli - Ylläri #3: telinekortti
¤ Avadares #9: kevät/pääsiäinen
¤ Broken Box Stock #22: pääsiäinen
¤ Card Makin Mamas: kevät
¤ Crafting for all Seasons #47: kevät
¤ Crafty Sentiments: kevät
¤ Creatalicious #46: pääsiäinen
¤ DL.ART #105: pääsiäinen
¤ Eureka Stamps #31: pääsiäinen
¤ Moving Along With The Times: kevät
¤ Natalie and Amy #7: jotain stanssattua
¤ Oozak: kevät
¤ Pile It On #11: neliöitä/ympyröitä
¤ Scrap-Creations: lempikoriste (favorite embellishments: card candies)
¤ Simply Create Too #33: pääsiäinen
¤ Sincerely Yours Creations #3: pääsiäinen
¤ Stempelsonne #84: pääsiäinen
¤ The Crafty Bloggers #9: kevät/pastellivärit
¤ The Paper Shelter #103: pääsiäinen
¤ Visible Image: kevät


//Eemeli

17. maaliskuuta 2013

Woitto!

Yiiiiihaaaa! Eilisen kokkausvoiton vanavedessä seuraa The Paper Shelter -haastesivustolta tullut voitto, josta sivupalkin koristeeksi lätkä:



Itse palkinto oli sitten 20 dollarin lahjakortti kauppaan, joka on pullollaan toinen toistaan ihanampia digileimoja ja niihin sopivia papereita. Kuinka saankaan jälleen rajattua ostokseni tuohon summaan? Aa, ja tällä tekeleellähän tämänkertainen voitto kohdalleni napsahti. 

Viikonlopun postaukset olivat ajastettuja, sillä olen ollut itse reissun päällä (on tämä nykytekniikka hienoa :) Huomenna jälleen palataan arkeen ja korttitehtaalle puurtamaan, luvassa ainakin DT-kortti heti viikon alkajaisiksi.


//Eemeli

16. maaliskuuta 2013

Voitokasta kokkaamista

Viikonlopun kunniaksi tarjolla onkin voitokkaita uutisia. Tällä kertaa esittelyssä The Stamping Chef -haastesivustolta tullut voitto, joka napsahti kohdalleni tällä tekeleellä. Palkinnoksi voitostani sain kolme vapaavalinnaista digileimaa kaupasta ja sivupalkin koristukseksi tottahan toki myös lätkän



//Eemeli

15. maaliskuuta 2013

Keisarin uudet vaatteet 1/4

Vanhan ringin loppu on uuden ringin alku. Tällä kertaa teemana samojen materiaalien ringissä on niinkin hauska kuin keisarin uudet vaatteet. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kahden leimakuvan lisäksi kuoreen sujautetaan mukaan myös henkilölle vaatteet, jotka on leimattu 2-3 erilaiselle kuviopaperille (jotta on vara mistä valita, ja eiväthän keisaritkaan pukeudu samoihin vaatteisiin). Eli leimakuvan pukemistekniikka kyseessä. Minä tuttuun tapaan toimin emännän roolissa, mukaan lähtivät jo Mega-ringistä tutut Granne, Salma ja blogiton Minna (linkit vievät suoraan jo valmistuneisiin kortteihin). Ensimmäiseen kuoreen sujautin tämännäköisen kasan materiaaleja:


Leimakuva on Polka Doodlesin ja pakko tunnustaa, että olen omistanut leimasimen jo varmaan 1,5 vuotta mutta nyt se pääsi vasta ensimmäistä kertaa korttiin asti. Ja toinen tunnustus on se, että kuvan ottamisen jälkeen sujautin kasaan vielä kruununkin leimattuna raidalliselle paperille :)

Kukkakuosinen paperi Polka Doodlesin ja ruutukuosinen Shery K'n, molemmat digipapereita. Myös vaatteet leimattu sekalaisille digipapereille. Mukaan vielä hirmuinen määrä kukkia Fiskarsin ja Punch Bunchin leikkureilla tehtynä, stanssattuja ympyröitä, card candyja ja kastehelmiä.

Oman keisarinnani väritin promarkereilla ja päädyin pukemaan vaaleanpunaiseen mekkoon. Siipii roima annos diamond-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa. Perhoset leikkelin Fiskarsin kuvioleikkurilla ruutupaperista, myös niiden siipiin laitoin kimallusta.

Kortti nro 43/2013 - MYYTY

Tässä lähikuvaa kuinka keisarinnan ja perhosten siivet ovat blingblingiä.


Osallistun kortillani myös Koukussa Kortteihin -sivuston väritellään leimakuvia -haasteseen, jossa teemana on tällä kertaa pinkki unelma.


//Eemeli

13. maaliskuuta 2013

Magnoliahaaste #134

Magnoliahaasteessa halutaan nähdä tällä viikolla tähtiä.

Leimakuvan olen saanut ja värittelin hepan promarkereilla. Digikuviopaperit olivat valmiiksi tulostettuja, joten niiden valmistajaa en osaa sanoa, koska nappasin ne sekalaisesta nipusta. Stanssit Nellie Snellenin ja Spellbindersin. 

Numeron tein Timpan typeset-aakkostanssilla ja en kiinnittänyt sitä korttiin vaan pyörylä on oikeasti tyhjillään odottamassa sopivaa numeroa - tai jos kortti ei päädykään syntymäpäiväsankarille, niin pyörylän voi toki jättää myös täysin tyhjäksi. Koristeiksi erivärisiä card candyja.

Kortti nro 42/2013 - MYYTY


//Eemeli

12. maaliskuuta 2013

Mega - Extra #1

Taisin hieman vihjailla, että kahdeksan viikkoa kestäneelle Mega-ringille on tulossa vielä jotain pientä jatkoakin. Sehän tarkoittaa tottakai tämän ylijäämämateriaaliVUOREN kimppuun käymistä:


Ei liene tarpeen sanoa, että tavaraa jäi todella paljon yli kahdeksan materiaalikuoren sisällöistä - ainakin allekirjoittaneella, joka tunnetusti ennemmin on siellä simppelillä linjalla kuin kovin runsaasti tavaraa ja koristeita pursuavien tekeleiden ääressä. Ja kuvasta unohtui vielä pari isohkoa ruusua, jotka tulivat viimeisellä viikolla, eikä siinä näytä olevan oman viikon ylijäämiäkään - eli melkein kaikki päätyivät kuvaan :)

Ideana siis oli jo rinkiin lähdettäessä, että jokainen tekee ylijäämistä vielä yhden tai pari ylimääräistä korttia. Oman ensimmäisen extrani tein Moreheadin hääparikuvasta ja kaikki muut hempeät tarvikkeet olivatkin joltain aivan toiselta viikolta, sillä alkuperäiset materiaalit hääviikolla olivat tummanpuhuvat. Kuvan väritin vesiväreillä ja eihän tämä nyt ihan sitä ominta minua ollut (söpöstelyä, yäk!) mutta jollain tapaa kyllä pidän lopputuloksesta.

The big pile of crafting goodies was left out from an eight-week-long "crafting ring". The ring had 8 talented ladies (sorry...7 + me), we conquered 8 different themes and every week one member sent that week's materials to everyone else and we made our cards from those. This link takes you to the main page of our ring and on bottom you can find direct links to all the different cards.

This is my extra card number one and the only stash we were allowed to use (for the extra card(s)) had to come from the leftovers. I used a cutie wedding couple image by Morehead and colored it with watercolors. The original materials on our wedding themed week were much darker so it was fun to make a more romantic one with the same image.

Kortti nro 40/2013 - MYYTY

Lisäilen extra-korttini myös ringin pääsivulle, josta voit käydä palauttamassa mieleen aikaisempien viikkojen teemat ja sieltä löytyvät toki suorat linkit kaikkiin kortteihin sekä muiden rinkiläisten blogeihin. Tällä väkerrykselläni osallistun sitten muutamaan haasteeseenkin:

¤ 2 Sisters #134: pastellivärit
¤ A Gem of A Challenge #70: kukkasia
¤ Artistic Inspirations #32: kukkasia
¤ House of Gilli #50: mitä vain
¤ Little Claire #30: rakkaus
¤ Stampin' for the Weekend: pitsiä
¤ Stamptacular Sunday #206: jotain stanssattua
¤ The Crafty Bloggers #9: kevät/pastellivärit
¤ The Shabby Team Room #157: inspiraatiokuva
¤ Tuesday Alchemy #52: mitä vain
¤ Victorine Originals #54: mitä vain


//Eemeli

11. maaliskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #53

Maanantai, joka tarkoittaa uutta haastetta Tammy's Scrapin Cornerissa. Tällä viikolla teemana on: apila(nlehti)

It is Monday so it means a new challenge at Tammy's Scrapin Corner. This week's theme is: Include a shamrock

I used a cutie digital stamp "Bee in Flower" by our sponsor SKdigis and colored it with my ProMarkers. Also added some clear 3D-stuff on the eyes and firefly Stickles on the antennae. Digital flower designer paper by Polka Doodles and ribbon from my stash.

Shamrocks are done with a punch by Punch Bunch. Smaller ones left flat and added small green rhinestones in the middle. The bigger one put through a "wave machine". Flower done with Sizzix die-cuts and in the middle a self-made small flower (with sun-shaped punch). Card candi embellishments.

Sponsorimme SKdigis'n söpön leimakuvan väritin promarkereilla. Silmiin lisäsin kirkasta 3D-ainetta ja tuntosarviin hieman firefly-sävyistä Sticklesin kimalleliimaa. Kukkadigipaperi Polka Doodles'lta ja nauhanpätkä koristelaatikosta.

Neliapilat Punch Bunchin kuvioleikkurilla, pieniin laitoin keskustoiksi vihreät akryylijalokivet (2 mm) ja isot neliapilat laitoin "aaltokoneen" läpi. Kukkaset tein Sizzixin stanssilla ja keskustaksi pieni aurinko-kuvioleikkurilla tehty kukkanen. Koristeiksi card candyja.

Kortti nro 39/2013


Haasteosallistumiset:
¤ Avadares #9: kevät/pääsiäinen
¤ Broken Box #21: Pyhän Patrickin päivä
¤ Card Makin Mamas: vihreä
¤ Catch The Bug: viherpeukalo
¤ Clearly Inspired #70: jotain stanssattua
¤ Crafting for all Seasons #47: kevät
¤ Creative Corner #9: vihreä
¤ Delicious Doodles #26: jotain stanssattua
¤ Digi Haven: vihreä
¤ Gingerloft: vihreä
¤ One Stop Craft #219: kevät
¤ Pattie's Creations Design #63: vihreä
¤ QKR Stampede #29: vihreä
¤ Simply Create Too #32: vihreä
¤ Sweet 'n Sassy #95: vihreä
¤ The Squirrel and The Fox #39: kevät/syksy
¤ Totally Papercrafts #157: jotain kuvioleikattua
¤ Wags 'n Whiskers #99: vihreä
¤ Word Play Saturday: kevät



//Eemeli

10. maaliskuuta 2013

Mega #8 - Pääsiäinen

Mega-ringin viimeisimpinä, mutta ei millään tapaa vähäisimpinä, materiaaleina saapuivat pääsiäisteemaiset tarvikkeet Nonnilta. Toivottavasti hän nappasi kuvan ihanasta ja hempeän keväisestä kasasta, niin voin korjata linkin viemään kuvan luokse.

Todellakin tarjolla oli hempeitä sävyjä, mutta myös yksi hieman tummempi kuviopaperi ...ja tottahan toki minä juuri sen - ja AINOASTAAN sen - valitsin omaan korttiini. Hmmm, eli minun väkerryksestäni on turha sitä hempeyttä etsiä. Minna keräilee oman korttinsa yhteyteen kuvat kaikista tämän viikon korteista, joten kannataa käydä katsomassa ketkä kaikki lähtivät hempeälle linjalle ja ketkä päätyivät minun kanssani tummempaan värimaailmaan.

Vähäiset väritykset kuvaan Inktenseillä ja pääsiäiskukotkin ovat sävytetty värein, mutta väritykset jäivät ilmeisesti jonnekin kameran syövereihin kun kuvassa sävytystä ei huomaa vaan kukot näyttävät lähestulkoon valkeilta. Kuvan reunat ressasin askarteluveitsellä, kuten myös kuviopaperin ja tekstin. Ja jotta kortti ei täysin tummahkoksi jäisi, niin lisäsin väriläiskäksi yhen mukana tulleista isohkoista ruusuista.

Image colored/shaded with Inktense pencils (also the roosters are shaded but somehow they seem almost plain white on the picture). Finnish sentiment: "Joyful Easter". Wanted to have a splash of color so added a big orange rose for finishing touch.

Kortti nro 38/2013 - MYYTY

Vaikka mega-ringissä viimeiset tarvikkeet saapuivatkin, niin rinki ei toki vielä ole ohi. Kannattaa siis pysyä kuulolla, mitä jännää onkaan vielä tulossa... Ja sitä odotellessa suunnata ringin pääsivulle, josta löytyvät linkit kaikkiin aikaisempiin kortteihin. Suuret kiitokset siis GranneMinnaNonniSalmaSannaTellihani ja Minna mukaan lähtemisestä, ilman Teitä ei rinki olisi ollut mahdollinen.

Osallistun kortillani Askartelutaivaan kevätrallin haasteeseen numero 4, jossa teemana on pääsiäinen. Rallin kaikki väkerrykseni löydät tämän linkin takaa, ja tottahan toki korttini kaipaa myös muutaman muunkin haasteen:

¤ 613 Avenue Create: mitä vain
¤ Allsorts #197: kevät
¤ Avadares #9: kevät/pääsiäinen
¤ Brown Sugar #32: pääsiäinen
¤ Crafting for all Seasons #47: kevät
¤ Crafty Calendar: pääsiäinen
¤ One Stop Craft #219: kevät
¤ Stempelsonne #84: pääsiäinen
¤ The Squirrel and The Fox #39: kevät/syksy
¤ Word Play Saturday: kevät


//Eemeli

6. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #178

P*skarteluhaasteessa kaipaillaan tällä kertaa raitojen tai ruutujen perään. Omaan korttiini valitsin noista ruudut, joita esiintyy kahdessa eri kuviopaperissa. Ja eikös se näin maaliskuussa olekin hyvä aika väkerrellä joulukortteja? :)

Kuviopaperit löytyivät silppulaatikosta, joten täysin satavarma en ole niiden valmistajasta, mutta luulisin sen olevan Shery K Designs. Stampendous'n tekstin embossasin kultaisen kohoaineella. Ovaalistanssi cArt-Us'n, neliö leikattu käsin. Reunoille ressausta askarteluveitsellä ja walnut-sävyistä mustetta. Koristeiksi tällä kertaa nurkkiin kultaiset raidalliset card candyt.

Kortti nro 37/2013




//Eemeli

5. maaliskuuta 2013

Magnoliahaaste #133

Magnoliahaasteessa oli tällä kertaa tarjolla varsin yksinkertainen luonnos, joka näytti ensi alkuun lähes liian pelkistetyltä -- jopa minun makuuni. Onneksi minulla oli tarve nopealle ja simppelille kortille, joten päätin haastaa itseni tällaisella luonnoksella:


Tosin oma yksilöni ei ole neliökortti vaan väkersin sen epämääräiseen 9.5 x 12.5 cm kokoon. Normaalista poiketen kortin taitekin löytyy tällä kertaa ylälaidasta. 

Tildan leimasin valmiiksi stanssattuun sydämeen ja väritin promarkereilla. Alla isompi vaaleanvihreä sydän. Sinisävyinen kuviopaperi Shery K Designs'n digipaperi ja nurkkakoristukset siihen Fiskarsin kulmaleikkurilla. Daisy & Dandelion'n teksti leimattu majestic blue -sävyisellä VersaFinen musteella. 

Kortin sisälle tein vielä taskun pienikokoista lahjakorttia varten. Koristukset ja tekstit näihin molempiin sinisellä ja vaaleanvihreällä ohutkärkisellä tussilla.

Kortti nro 36/2013 - EI MYYNNISSÄ


//Eemeli

4. maaliskuuta 2013

DT - Tammy's Scrapin Corner #52

Vihdoinkin on aika ensimmäiselle DT-kortilleni Tammy's Scrapin Cornerissa. Tällä viikolla puuhastellaan mukavalla teemalla: punainen + vihreä + nauha

Finally it is time for my first DT card at Tammy's Scrapin Corner. This week we are having a nice theme: red + green + ribbon

On my card I used a digi called "Old car" by our fabulous sponsor QKR Stampede and colored it with oil pastels. Also added some blending with mineral turpentine -- umm, maybe not the best idea when you are crafting inside because that stuff smells terrible. Designer papers were found from my stash and the green one is actually a recycled page of a calendar. Distressing on the edges and for embellishments I used only two different sized ribbons and a big button. Didn't wanna add any sentiment so this one could be used for many different occasions.

Omaan korttiini valitsin sponsoriltamme QKR Stampedelta digileiman "Old car" ja väritin sen öljypastelliväreillä. Värejä levitin lisäksi mineraalitärpätillä, mikä ei todellakaan ollut hyvä idea näin talvisaikaan sisätiloissa askarrellessa, sillä aine haisee todella pahalle. Kuviopaperit jemmalaatikon löytöjä, vihreä yksilö itse asiassa kierrätysteemaisesti vanhan kalenterin sivu. Reunoja ressailin askarteluveitsellä ja koristeiksi tällä kertaa laitoin vain kahta erilevyistä nauhaa sekä ison napin. Jätin kortista tekstin kokonaan pois, jotta tekele käy moneen eri tarkoitukseen.

Kortti nro 35/2013 - MYYTY

Challenges / Haasteosallistumiset:

¤ 613 Avenue Create: tic-tac-toe (free=masculine + digital image + ribbon)
¤ Craft Your Passion #152: pariton (3 different embellishments)
¤ Cupcake Inspirations #200: vapaa inspiraatiokuva (I chose cupcake #5)
¤ Digi Haven: vihreä
¤ Gingerloft: nauha + rusetti
¤ Great Impressions: vihreä / kierrätys


//Eemeli

3. maaliskuuta 2013

Sunnuntain voittouutisia

Viime aikoina on tullut useampiakin haastevoittoja, joista tällä kertaa esittelyvuorossa Bearly-Mine -haastesivustolta tullut yksilö. Ja tuttuun tapaan sivupalkkia sitten koristaa tästä päivästä eteenpäin tällainen lätkä:


Varsin iloisissa tunnelmissa siis mennään. Voitto napsahti kohdalle tällä kortilla ja palkinnoksi voitosta sain 20 dollarin lahjakortin Fred, She Said Designs -nettikauppaan. Kaikkea kivaa digitaalista siis olisi valittavissa ja nyt ainoa haaste onkin rajoittaa ostosten määrän tuohon 20 dollariin.


//Eemeli

2. maaliskuuta 2013

P*skarteluhaaste #177

P*skarteluhaasteessa puuhastellaan tällä kertaa pinkki + sininen -värimaailman ympärillä. Shery K'n baby-setin digipapereista löytyi sävyiltään passaavat yksilöt korttiin ja leimakuvaksi valitsin söpön norsun, jonka olen saanut (tietääkö joku kenen valmistajan tuo leimasin on?).

Norsun väritin pinkillä Inktense-kynällä ja lisäsin laitoin pilkkuihin Sticklesin kimalleliimaa kolmessa eri sävyssä: glam pink, baby blue ja midnight blue. Stanssatun piparireunaisen ympyrän koristelin pienillä sinisillä, vaaleansinisillä ja pinkeillä akryylijalokivillä. 

Stempelkellerin teksti leimattu peony-sävyisellä VersaColorin musteella ja stanssattu Nellie Snellenin tähtistanssilla. Tähden kiinnitin korttiin siten, että se on alalaidasta kiinni kortista ja ylälaidasta kohotettu muutaman millin irti, joten se jää hieman kallelleen. Koristeiksi tähden sakaroihin laitoin pienet siniset akryylijalokivet. Loppusilauksena kortti sai koristukseksi vielä muutaman pinkin kastehelmen.

Kortti nro 34/2013

Tästä kuvasta näkyy paremmin tuo tähden kallellaan olo sekä akryylijalokivien ja kimalleliiman tuoma blingbling. 




//Eemeli

1. maaliskuuta 2013

Mega #7 - Kymppijuhlat

Mega-ringissä puuhastellaan tällä viikolla kymppijuhlien parissa. Teeman viikolle valitsi Minna ja koska hänellä ei ole blogia, niin kuvan materiaaleista voi käydä kurkkaamassa hänen kaimansa - Minnan - blogista. Saman linkin takaa löytyvät myös kuvat kaikkien rinkiläisten tämän viikon kymppijuhla-tekeleistä.

Materiaaleissa oli todella paljon valinnanvaraa ja lisävaihtoehtoja tarjosivat myös 2-puoleiset paperit, minkä vuoksi valmistuneissa korteissa värimaailmat poikkeavat todella paljon toisistaan. Oman korttini päädyin tekemään maanläheisissä väreissä ja leimakuvan väritykset tällä kertaa Inktense-kynillä. 

Rosettia töpöttelin hieman walnut-sävyisellä musteella, samoin kuin numeroympyrää ja leimatekstin revittyjä reunoja. Teksti oli leimattu paksulle kartongille, joten päädyin hieman ryttäilemään sitä ja liimasin korttiin vain muutamasta kohdasta, jotta sain siihen hieman lisää yksityiskohtaisuutta. 

I made a Birthday card for a 50-year-old lady. Inktense-coloring on the stamped image. The sentiment is in Finnish and saying: "On the special day"

Kortti nro 33/3013 - MYYTY

Ringin edelliset kortit löytyvät pääsivulta ja tällä kymppijuhla-kortilla osallistun näihin haasteisiin:

¤ Brown Sugar #31: toivotuksia
¤ Craft Us Crazy #38: mitä vain
¤ Crafting for all Seasons #46: kuvioleikkurit ja stanssit
¤ Crafts And Me #122: kuvioleikkurit/stanssit
¤ Digistamps4Joy #61: syntymäpäivä
¤ Divas by Design: mitä vain
¤ Inky Chicks #4: äitienpäivä/syntymäpäivä
¤ Lady Anne #6: mitä vain
¤ LEJ Designs #42: kortti naiselle
¤ Moving Along With the Times: kortti naiselle
¤ Pin & Tack #7: mitä vain
¤ Stamp 'n' Doodle: 2 kuvioleikkuria/stanssia


//Eemeli