30. marraskuuta 2011

Pähkinä purtavaksi

Tässäpäs olisi pieni kurkkaus korttiin, joka ilmestyy näkösälle sunnuntai-iltana. 




Leikkimielisenä haasteena heitänkin nyt teille kysymyksen kuinka monta kultaista lehteä kuusi sisältää? Eli lehdet on leikattu lehtileikkurilla kultaisesta paperista ja kasattu kuuseksi. Kuusen koko on noin 6 x 8 cm.

Palkintoa pähkinässä ei ole mutta mainetta ja kunniaa tarjolla sille ken oikein tai lähimmäksi arvaa. Vinkkinä sanottakoon, että luku ei ole täysi kymmenluku :)

Oikea vastaus ja itse kortti on ajastettu putkahtamaan ulos siis sunnuntaina ja kellonaika on 18:00. Heitä arvaus kehiin ja tule sitten sunnuntaina tarkistamaan kuinka kävi.


//Eemeli

28. marraskuuta 2011

Sinivioletti joulukortti

Tämän kortin olen tehnyt jo jokunen aikaa sitten ja itseasiassa tämä taitaa olla jo myytykin, mutta nyt kun uusia kortteja ei ole syntynyt, niin postailen sitten näitä vanhoja -- ovathan nämä tavallaan Teille uusia.

Taustalta löytyy Shery K'n digipaperi, jonka sävytin chalk-värillä. Digileima on Sandi's Samplesin ja sen väritin akvarellikynillä. Loppusilaus kuvaan oranssilla 3d-aineella (kukkien keskustat ja nuo marjat). Kuvan taakse kiinnitin pahvinpalasia, jotta sain sen nousemaan tuosta taustasta ja tuomaan korttiin hieman lisää syvyyttä. Muutama puolihelmi sekä vaaleansinistä puotinarua. Teksti jälleen leimattu vesileimamusteella ja saatu näkösälle sinisellä chalk-värillä, jolla käsittelin kortin alaosan. Osallistun tällä myös seuraaviin haasteisiin:

¤ Bunny Zoe's Crafts #18: joulu + helmiä
¤ Card Makin' Mamas #34: tekstiä
¤ CRAFT #130: ei-perinteinen joulu
¤ Craft Your Passion #86: joulu/talvi
¤ Crafty Boots: mitä vain
¤ Fairy Tale #29: joulu
¤ Gingerloft #30: joulu/talvi
¤ House of Gilli #21: kukkasia
¤ Karen's Doodles #91: joulu ei-perinteisin värein
¤ Lollipop Crafts #59: B-kirjain (Bauble, Blue and Bow)
¤ Moving Along With The Times: nauhaa ja rusetteja
¤ Paper Crafting Journey: mitä vain
¤ Penny's Paper-Crafty #67: jotain solmittua
¤ Pollycraft #120: joulu
¤ Sparkles Forum #25: vintagejoulu
¤ Stamping Scrapping: joulu (twine from ss)
¤ The Cutie Pie #6: pastellisävyinen joulu
¤ The Ribbon Reel #16: mitä vain
¤ Truly Scrumptious #70: joulu + vintage/helmet



Sentiment saying: "Peaceful Christmas"
Kortti nro 90/2011 - MYYTY


Ja toinen kuva, jossa näkyy tuo kuinka kuva on kohotettu ylös taustasta. Hieman tässä erottuu myös tuo 3d-aineen tuoma lisäys.




//Eemeli

24. marraskuuta 2011

CDAC progressiivinen haaste - osa 7/12

CDAC -sivustolla pyörähti käyntiin uusi progressiivinen haastesarja, joka on myös kuusiosainen niinkuin aikaisempi versiokin, ja nämä on numeroitu nyt hieman hämäävästi 7-12. Ideahan on se, että jokaiseen osaan saa käyttöönsä useita ilmaisia digileimoja, joista valita mieluisa(t) kortteihin, mutta vain mikäli on tehnyt kortin edelliseen. Tähän ensimmäiseen, siis numeroon 7, pääsee mukaan jokainen mutta seuraavaan (eli numeroon 8) täytyy vähintään yksi kortti tehdä tähän osaan 7. Hmmm, saakohan tuosta nyt mitään selvää :)

Kivoja olivat nämä ensimmäiset digileimat, joskin ehkä hieman haasteellisia, tai sitten minulle on vain jäänyt tuo joulukorttivaihe vielä päälle, ja näistä ei moisiin kortteihin kuvia löytynyt. Valitsin Sugar Creek Hollowin tipusen ja aikani kun pyörittelin ideoita päässäni, niin ei tästä voinut syntyä muuta kuin pääsiäiskortti. Noh, eikös se sieltä vajaan puolen vuoden päästä ole jo tulossa, niin ainakin voin sanoa aloittaneeni aikaisin

Taustalta löytyy Shery K'n digikuviopaperi, jonka tulostin mustavalkoisena tai tuollaisena harmaavalkoisena ja käsittelin sitten mustard seed -sävyisellä distress inkillä. Leikkelin reunat saksilla kuviota mukaillen, kun jotenkin tästä tuli heti mieleen punchinella ja halusin kokeilla miten paperinen versio toimisi. Jokainen voi itse päättää lopputuloksesta onko se hyvä vai huono.

Tipuset värittelin vesiväreillä ja niiden taustoihin 'tuputtelin' ensin tähtipunchinellan läpi VersaMarkin vesileimamustetta ja sen jälkeen käsittelin taustat kauttaaltaan punaisella chalk-värillä jolloin nuo tähtiosiot tulivat selkeämmin näkösälle. Olin valmiiksi piirtänyt nuo ympyrät wordissa ennen tulostamista, joten saksilla oli sitten helppo leikata kuviot irti.

Taustan päälle päätyi palanen ihan oikeaakin punchinellaa, tosin väriltään ei ehkä se ihan paras vaihtoehto mutta jotenkin kortti oli jäädä hieman liian pelkistetyksi ilman sitä, joten päädyin sen lisäämään. Muutama ihan peruskukkanen leikkureilla leikattuna; terälehtien kärkiin hieman mustetta, muotoilutyökalulla terälehdet ylöspäin ja keskustoiksi puolihelmet. Tekstin tein wordilla, tulostin ja sävytin distressillä passaamaan tuohon punchinellaan.


Kortti nro 89/2011 - MYYTY


En oikein tiedä tykkäänkö tästä kortista vai en. Alkuperäinen idea oli aivan toisenlainen kuin mihin tässä lopputuloksessa päädyttiin, joten se hieman harmittaa. Ehkä kun tuota aikansa katselee ja käsissä pyörittelee, niin jotain kivaakin siitä voi löytää. Osallistun tällä nyt kuitenkin seuraaviin haasteisiin:

¤ Clearly Inspired #40: kukkasia
¤ Create Me Pink #4: digileima
¤ Creative Craft: mitä vain
¤ Digi Doodle #84: eläimiä
¤ Forever Friends: jotain uutta ja vanhaa (new: flower punch, old: punchinella)
¤ Hooked On Craft #12: jotain stanssattua/kuvioleikattua
¤ House of Gilli #21: kukkasia
¤ Inky Impressions #34: itsetehtyjä koristeita (hand made flowers)
¤ Lollipop Crafts #58: mitä vain
¤ My Craft Spot #34: itsetehdyt kukkaset
¤ My Mum's Craft Shop #33: jokin siivekäs olento
¤ One Stitch At A Time #89: mitä vain
¤ Paper Crafting Journey: mitä vain
¤ Papercraft Star #72: mitä vain
¤ Sassy Cheryl #91: mitä vain
¤ Sweet 'n Sassy #29: lintu(ja)



//Eemeli

21. marraskuuta 2011

Lauran korttihaaste #10

Tällä viikolla Lauran korttihaasteessa puuhastellaan luonnoksen parissa. Jostain syystä nämä viimeaikaiset kortit ovat olleet jouluisia ja sillä linjalla pysytään edelleenkin. Digileima on Anne Fentonin ja väritin sen vesiväreillä. Alimmaisen kuviopaperin tein itse leimailemalla VersaMarkin vesileimamusteella kukkakuviota (Rubber Stamp Tapestry) valkoiselle kartongille ja käsittelemällä sen sitten hopeisella chalk-värillä. Myös teksti tehty VersaMark + hopeachalk yhdistelmällä. Pilkkupaperi on Shery K'n digipaperi, joka tuli tulostimesta ulos harmaasävyisenä ja sai osakseen sinistä chalk-väriä (reunoille hieman VersaMarkia, jotta väri tarttuu sinne enemmän). Samaa sävyä löytyy myös pukkikuvan reunoilta mutta ei oikein näy tässä kuvassa.

Kukkaset ovat itse tehdyt; liljanlehtileikkurilla napsin pienehköjä lehtiä vaaleansinisestä jämäpaperista, käsittelin reunoja hieman walnut ink -sävyisellä musteella ja pinsettien kärjellä 'piirsin' lehtiruodin hiirimaton päällä, jolloin lehtiin tuli tuollainen kiva kolmiulotteinen vaikutelma. Kiinnitin lehdet pienen retrokukan päälle, joka on juuri sopivankokoinen noille liljoille. Keskustoiksi vielä hopeiset puolihelmet. Sitten kasasin kortin luonnoksen mukaan sekä lisäsin loppusilaukseksi pari hopeista pilkullista candya ja vaaleansinisiä puolihelmiä.

Kortti nro 88/2011 - MYYTY

Tässä vielä lähikuva tuosta pukin värityksestä.


Osallistun tällä tekeleelläni myös muutamaan muuhunkin haasteeseen:

¤ Bunny Zoe's Crafts #18: joulu + helmiä
¤ Daisy Doodles #47: joulu

¤ Delightful Challenges: bingo (I chose pattern paper - punches - flowers)











¤ Floweret #8: joulu
¤ Freshly Brewed #71: mitä vain
¤ Glitter Fairies #4: joulu ilman punaista/vihreää/kultaa
¤ Hooked On Craft #12: jotain kuvioleikattua
¤ Karen's Doodles #90: joulupukki
¤ Lollipop Crafts #58: mitä vain
¤ One Stitch At A Time #89: mitä vain
¤ One Stop Craft #158: sininen
¤ Paper Creations Ink #13: joulu
¤ Paper Pretties #180: joulu poikkeavin värein
¤ Phindy's Place #82: joulu
¤ Pollycraft #120: joulu
¤ Sassy Cheryl #90: mitä vain
¤ Terrifically Thrilling Thursday: mitä vain
¤ The Cheerful Stamp Pad #30: tonttulakki
¤ The Craft Garden: joulu ilman punaista/vihreää
¤ Truly Scrumptious #70: joulu + vintage/helmiä
¤ Wags 'n Whiskers #67: joulu
¤ Whimsy Stamps #15: kukkasia


//Eemeli

17. marraskuuta 2011

Joulurinkula 3/5

Kolmosviikolla joulurinkulassa materiaaleista vastasi Granne, ja tällainen sisältö kuoresta löytyi:



Todella kivat maanläheiset värit ja kun Presenton marraskuun haasteessa piti tehdä erilainen joulukortti niin päässä alkoi raksuttaa idea siitä, miltäs se pukki näyttäisikään ruskeassa vaatetuksessa. Vesiväreillä puuhastelin ja huomasin jossain vaiheessa, että kuvahan olikin leimattu Mementolla, joka ei pitäisi olla se paras vaihtoehto vedellä läträttäessä, mutta en minä kyllä mustetta saanut leviämään, joten jälleen todistus siitä, että kun musteen antaa kuivua kunnolla niin sama muste käy useammille väritystekniikoille.

Aika simppeliksi jätin tällä kertaa teoksen. Ehkä kulmiin eksyy vielä jotain pientä koristetta ennen kortin antamista mutta todennäköisesti ei kun tuo yksinkertaisuus vaan miellyttää silmää yhä enemmän ja enemmän. Mutta tässäpä siis tämä rinkulan kolmoskortti ja haasteeseen osallistuva tekeleeni.


Kortti nro 87/2011 - MYYTY


Muut osallistujat tässä rinkulassa ovat  Granne, Tellihani sekä blogittomat Minna ja Johanna.


//Eemeli

P.S. Vielä ehtii mukaan joulukalenteriini ja paikkojakin on vapaana :)

16. marraskuuta 2011

P*skarteluhaaste #117

Tällä viikolla P*skarteluhaasteessa vaatimuksena oli kortista löytyvät värit vihreä, ruskea ja valkoinen. Viikonloppuna juhlittuihin ystäväni häihin sekä hääparin lapsen ristiäisiin tein yhdistelmäkortin, jonka toinen osa oli hääkortti ja aika soppelisti sieltä tuo haasteen värimaailma löytyy, joten postailen sen nyt näkösälle ja osallistun sillä myös haasteeseen.

Taustalla on Shery K'n digipaperi, jonka sävytin vihreällä chalk-värillä. Kuva väritetty promarkereilla. Tekstin tein wordilla, tulostin ja leikkelin irrallisiksi sanoiksi. Kukkaset koristelaatikosta ja keskustana candy.


Kortti nro 86/2011 - EI MYYNNISSÄ


Kuva on itse asiassa kortin sisältä ja tuohon alhaalla olevaan tyhjään osaan kirjoittelin toivotukset.


//Eemeli

11. marraskuuta 2011

11.11.11 11:11

Tänään on siis 11.11.11 ja ajastin tämän postauksen tulemaan ulos kello 11:11. Tällaistahan ei päästä kokemaan kuin kerran, ensi vuonna toki vielä leikitellään päivämäärällä 12.12.12 ja kellonajalla 12:12 mutta kyllä tuo ykkösrivi on aika hauska.

Mutta nyt siis aiheeseen. Lupasin tehdä jonkinsortin tutoriaalin eilisen kortin taustan tekemisestä. Ensinnäkin minulla oli käytössäni digileima, ja näissä se suurin hyöty verrattuna ns tavallisiin leimasimiin on varmastikin se, että kokoa voi säätää juuri korttiin sopivaksi. Yksi hyvä keino on ottaa wordin piirtotyökaluista sellainen neliskulmaa tekevä ja sillä ensin piirtää kortin rajat, joiden sisään tämän jälkeen digileimaa alkaa sommitella.

Tässä minulla oli enemmänkin haasteena saada teksti sopimaan, joten mittasin sen koon ja kuinka haluan sen korttiin sijoittaa. Tässäkin muuten käytin wordin tuota neliskulma-työkalua ja tein tekstinkokoisen palikan, jonka sijoitin 'korttipohjaan'. Sen jälkeen hain digileimalle oikean koon ja paikan. Pitää vaan muistaa poistaa sitten tuo tekstipalikka ettei sitä vahingossa tulosta (jos ei sitten leikkaa digileimaa ääriviivoja pitkin, jolloin ympärillä olevat asiat eivät haittaa).


Tässä siis tulostettu digileima ja tuo kortin rajoja näyttävä laatikko.



Ensimmäisenä leimasin tekstin purple hydrangea -sävyisellä VersaMagicin musteella. Itse asiassa tässä vaiheessa jätin koko komeuden kuivamaan yön yli. Ihan noin pitkä tauko ei varmasti ole tarpeen mutta oma aikomus oli jatkaa kortin tekoa seuraavana päivänä niin päätin leimata tuon tekstin valmiiksi jo illalla.


Tässä toinen kuva käyttämistäni tarvikkeista (VersaMarkin vesileimamuste, vaaleanvioletti chalk-väri ja pumpulituppo sen levitykseen)




Tarkoituksenani oli siis käsitellä koko tausta, joten tarvitsin jotain suojaamaan tuota digileimaa. Laitoin sen päälle palasen kopiopaperia ja kun kuvan ääriviivat näkyivät hyvin läpi, niin piirsin ne paperiin ja leikkasin sitten hieman niiden ulkopuolelta, jolloin sain digileimalle suojamaskin. Toki voi tulostaa kaksi samanlaista kuvaa ja sitten leikkaa toisesta maskin jolloin säästyy tuolta piirtämiseltä.

Laitoin maskin siis suojaksi kuvan päälle ja leimasin samalla tekstileimasimella kuin edellisiltana taustan täyteen tekstiä. Käytin tuota vesileimamustetta ja siirsin tekstin alkamiskohtaa aina hieman eri kohtaan kuin sen ylä- ja alapuolella olevat tekstit ovat. Ja koska tässä taustassa käytetään kahta eri mustetta, niin on tärkeää, että leimasin ehtii kuivua hyvin pesun jälkeen ennen toisen musteen levittämistä (mikä oli toinen syy sille, että leimasin tuon ensimmäisen jo edellisenä päivänä).

Tämän jälkeen käsittelin koko taustan sitten chalk-värillä. Käytin yhä kuvan päällä suojamaskia, jotta väri ei leviä siihen. Otin siis väriä pumpulitupolla ja 'töpöttelin' ensin tekstien päälle, minkä jälkeen levitin sitten ihan joka paikkaan. Ja mitä enemmän väriä lisää niin sitä tummemmaksi väri muuttuu, eli useita kerroksia (ei yhdellä kertaa yritetä ottaa pumpulituppoon suurta määrää).




Tuossa paperin vasemmassa laidassa näkyy kaksi tuollaista suttua, joihin testasin ensin kahta erisävyistä chalk-väriä, että kumpi sävy sopii paremmin korttiin. Valitsin niistä sitten vaaleamman (eli alempi suttu), koska en halunnut kortista liian tummaa. Mielestäni on kannattavaa testata paperilla värin todellinen 'väri' (kuinka käyttäytyy tuon vesileimamusteen kanssa), jotta voi valita sen parhaiten sopivan eikä sitten huomaa värin olevan liian vaalea tai tumma.

Nyt siis tausta on valmis ja kuva odottaa värittämistä, minkä jälkeen leikkaan askarteluveitsen avulla valmiin tuotoksen noiden 'apuviivojen' (eli wordissa tehty nelikulmio) sisäpuolelta ja kiinnitän korttipohjaan. Ja täältä löytyy se eilen postattu valmis kortti, jossa käytin tätä taustaa.





//Eemeli

10. marraskuuta 2011

CDAC progressiivinen haaste - osa 6/6

Viimeisessä osassa CDACin progressiivisessa haastesarjassa teemana on talven ihmeet ja jälleen valittavana oli lukuisia kivoja digileimoja. Omaan korttiini niistä päätyi Daisy Doodlesin kaunis kynttiläryhmä, ja värittelin sen vesiväreillä. Tausta on itsetehty, ja siitä tulee postaus huomenna, joten tule ihmeessä kurkkaamaan.

Marjoihin lisäsin hieman kimalleliimaa, joka näkyy paremmin tuossa lähikuvassa. Liekeissä on oranssia 3d-ainetta. Kiinnitin taustalle sinisen paperin ja samaa väriteemaa löytyy myös nauhasta ja kulmassa olevista puolihelmistä. Jostain syystä sain tuohon kortin kuvaan harmillisia kurttuja näkösälle, onneksi luonnossa ei ole ihan noin ryppyinen. Osallistun tällä myös muutamiin haasteisiin:

¤ 2 Sisters #64: nauha
¤ Christmas Inspirations #36: rusetti
¤ Creative Craft: yksinkertainen kortti
¤ Crimbo Crackers #2: kimallusta
¤ Daisy Doodles #46: digileima
¤ Digital Tuesday #136: mitä vain
¤ Inky Impressions #32: kimallusta
¤ My Partner in Crafting Crime #35: jotain ilmaista (freebie: digi stamp)
¤ Party Time Tuesday #41: kimallusta
¤ Squigglefly #123: ilman kuviopaperia
¤ Top Tip Tuesday #59: joulu


Sentiment: "Christmas light bring joy into your heart. Sorry about the wrinkles :)

Kortti nro 86/2011 - MYYTY






Tähän progressiiviseen haastesarjaan oli kyllä todella kiva osallistua, ja vaikka ei arvontavoittoa kohdalle osuisikaan, niin jäihin tästä käteen huima määrä ilmaiseksi saatuja digileimoja. Sarjan aikaisemmat kortit löytyvät linkkien takaa (1/6) (2/6) (3/6) (4/6) (5/6)



//Eemeli

9. marraskuuta 2011

Koukussa Kortteihin #46

En ole kyllä aikoihin osallistunut näihin Koukussa Kortteihin -sivuston haasteisiin mutta nyt joulukorttitehtaalta saapui yksilö, joka passaa ruutuja-teemalla varustettuun haasteeseen numero 46.

Digileimat ovat Bugaboon tuotantoa ja väritin ne vesiväreillä. Taustalle leimasin VersaMarkin vesileimamusteella nuo kuviot (Crafter's Companion) ja tekstin (Stempelkeller), minkä jälkeen käsittelin koko alueen vihreällä chalk-värillä. Hieman punaista tussia rusettiin ja Sticklesin kimalleliimaa noihin marjoihin sekä muutama punainen akryylijalokivi nurkkaan.


Kortti nro 85/2011 - MYYTY



Tehtaalla on kasapäin valmiina kortteja, joita postailen tässä pikku hiljaa näkösälle. Viikonloppuna olisi edessä ystävättäreni häät kotikonnuilla ja samalla vien nipun tilattuja joulukortteja hyväksyttäväksi eräälle henkilölle, mikä siis on syynä pursuaviin varastoihin. Toivottavasti tilaaja löytää noista mieluisia yksilöitä, yritin tehdä hieman laidasta laitaan niin lapselliseen makuun kuin hieman aikuisempaankin. Mutta näistä siis myöhemmin lisää :)


//Eemeli

7. marraskuuta 2011

Lauran korttihaaste #8

Tällä viikolla Lauran korttihaasteessa pelataan adjektiivibingoa tällaisella ruudukolla.


Omaan korttiini valitsin tuolta tunnelmallista-kaunista-pyöreää sarakkeen ja taitaisi nuo punaiset lumihiutaleet täyttää 'erikoisuuden' kriteerin, joten kulmasta kulmaan löytyy myös talvista-kaunista-erikoista, joka siis korttiini sopii.

Tätä helpommaksi ei kyllä joulukortti voi tulla. Leimasin VersaMarkin vesileimamusteella nuo lumihiutaleet ja tekstin valkoiselle kartongille ja käsittelin myös hieman reunoja samaisella musteella. Tämän jälkeen otin punaista chalk-väriä pumpulituppoon ja 'sivelin' sitä kauttaaltaan korttiin. Chalk-väri tarttuu tuohon vesileimamusteeseen ja kuviot tulevat näkösälle. Lopuksi liimasin lumihiutaleiden keskustoiksi punaiset puolihelmet ja rosanväriset yksilöt nurkkiin. Ja valmista tuli :)


Kortti nro 84/2011 - MYYTY



Osallistun tällä kortillani myös muutamaan muuhunkin haasteeseen:

¤ A Gem of a Challenge #33: kylmää ja jäistä
¤ Bows and Berries #13: yksinkertainen kortti
¤ Catch The Bug: mitä vain
¤ Creatalicious #27: distressaus
¤ Crimbo Crackers #1: mitä vain
¤ Digi Doodle #81: talvi
¤ Dream Valley #19: mitä vain
¤ Ellephantastic: sää
¤ Fairy Fun #65: ilman ääriviivoja
¤ Floweret #8: joulu
¤ Freshly Brewed #71: mitä vain
¤ Heart Song Inspirations #23: mitä vain
¤ House of Gilli #20: yksivärinen kortti
¤ I Break For Challenges #13: ei valkoista
¤ I Did It Creations #80: joulu/talvi
¤ Mami Doodles #37: joulu
¤ Papertake: mitä vain
¤ Scrapbook Sisters #58: mitä vain
¤ Stamping Scrapping: joulu (pearls from SS)
¤ Stamps & Fun #72: talvi
¤ The Emerald Faerie Garden #12: joulunpunainen
¤ Top Tip Tuesday #58: itsetehty tausta
¤ Whimsy Stamps #13: yksivärinen kortti




//Eemeli

5. marraskuuta 2011

Joulurinkula 1/5

Jälleen mennään jouluisissa tunnelmissa. Tällä kertaa uuden samojen materiaalien ringin parissa, jossa minun lisäkseni ovat Granne ja Tellihani sekä blogittomat Johanna ja Minna. Minä pistin ringin pystyyn, joten minulle lankesi sitten ensimmäinen vastuuvuoro materiaalien suhteen. Tässäpäs kärkeen kuva kuoren sisällöstä.




Leimakuva on The Pixie Cottagen tuotantoa ja olen sen saanut haastevoiton palkintona. Nyt siis itsekin ensimmäistä kertaa puuhastelen tämän leiman parissa, joten se siitä kotiedusta. Väritykset tein promarkereilla ja spectrum noireilla, lisäksi vielä vihreää kimalleliimaa pieniin palloihin ja snow markerilla lunta, joka tosin vahingossa hieman värjäytyi yhdestä kohdasta punaiseksi kun käsittelin taustaa chalk-värillä.

Isommat joulupallot väritin myös promarkereilla ja töpötin useita kerroksia väriä (siis kynä kohtisuoraan kartonkiin ja tehdään 'pisteitä'), jolloin niihin tulee tuollainen kuvio kun väri leviää kartongin pinnalla. Kukkasia taivuttelin tuollaisiksi hieman ei-perinteisiksi retro-kukiksi ja sujautin vihreää verkkoa (joka peräisin jostain hedelmäpakkauksesta) niiden alle ennen kiinnittämistä. Puolihelmiä, candyja ja nauhat vielä mukaan sekä tietysti teksti ja tuo narussa roikkuva pallo.

Melkein pääsin annetuilla materiaaleilla loppuun asti. Ainoastaan tuo musta ompelulanka, jolla laitoin pallon kiikkumaan, on peräisin omista varastoista. Tai no tässä kortissahan kaikki materiaalit olivat peräisin minun askartelulaatikostani :) Osallistun tällä myös muutamaan haasteeseen:

¤ Always Something Creative #17: kimallusta
¤ Come And Get It: mitä vain

¤ Craft Your Passion #82: seuraavanlainen bingo (I chose flowers-pearls-punch)












¤ Crafter's Companion #18: lunta
¤ Crafty Catz #107mitä vain
¤ Crafty Purple Frog #27kimallusta

¤ Crafty Ribbons #5: seuraavanlainen bingo (I chose punch/dies-flowers-ribbon)







¤ Crimbo Crackers #1: mitä vain
¤ Delightful Challenges: kimaltava joulu
¤ Digi Doodle #81: talvi
¤ Divas by Design #14: metallia
¤ Dream Valley #19: mitä vain
¤ Floweret #8: joulu
¤ Forever Friends: jotain uutta ja vanhaa (new: stamp, old: ribbons and candy)
¤ Freshly Brewed #71: mitä vain
¤ Heidis Hobbystuggu #7: kimalteleva joulu
¤ I ♥ ProMarkers #90: kimallusta
¤ Lollipop Crafts #55: mitä vain
¤ Mami Doodles #37: joulu
¤ Papercraft Star #69: kukkasia
¤ Papertake: mitä vain
¤ Passion for ProMarkers #124: eläintarha (in Finland we have reindeer in the zoo)
¤ Pollycraft #117: mitä vain
¤ Really Reasonable Ribbon #35: joulu
¤ Ribbon Carousel #27: mitä vain
¤ Scrapbook Sisters #58: mitä vain
¤ Southern Girls #31: laulu (Rudolph the Red Nosed Reindeer)
¤ The Corrosive #136: kukkasia
¤ The Emerald Faerie Garden #12: joulunpunaista
¤ The Paper Shelter #38: joulu
¤ The Pixie Cottage #94: joulu
¤ The Ribbon Girl: joulu
¤ Winter Wonderland: kimallusta


Kortti nro 83/2011 - MYYTY

Sitten vielä pari lisäkuvaa; ensimmäinen tuosta porosta, niin näkyy tuo palloihin lisätty kimallus ja snow markerilla tehty lumi, sekä toinen sitten noista kukista ja isommista palloista, joista näkyy tuo pinnan 'kuviointi' hieman paremmin. Tuon poron tausta tosiaan on käsitelty punaisella chalk-värillä mutta nämä syksyiset valo-olosuhteet tekevät sen, että näyttää kyllä melkolailla valkoiselta näissä kuvissa.







//Eemeli

2. marraskuuta 2011

Nopea piparintuoksuinen kortti

Tämän kortin olen tehnyt jo muutama päivä sitten mutta se on jäänyt sitten odottelemaan kuvaamista. Melkoisen simppelillä linjalla jälleen mennään; pohjalla käytin valkoista kopiopaperia, johon ensin leimasin tekstin ja tähtipunchinellan läpi tuputtelin samaista väriä kauttaaltaan koko paperiin. Hieman annoin kuivahtaa, minkä jälkeen käsittelin koko paperin ruskealla ja leimasin muutaman kuusen. Loppusilauksena hieman snow markeria kuusiin ja tekstin ympärille sekä muutama ruskea puolihelmi nurkkiin. Osallistun tällä myös muutamaan haasteeseen:

¤ A Gem of a Challenge #33: kylmää ja jäistä
¤ Bows and Berries #13: yksinkertainen kortti
¤ Clear It Out: lempijuhla
¤ Come and Get it: mitä vain
¤ Crafty Ann #52: yksinkertainen kortti
¤ Crimbo Crackers #1: mitä vain
¤ Digi Doodle #80: mitä vain
¤ Dream Valley #19: mitä vain
¤ Freshly Brewed #71: mitä vain
¤ Glitter Fairies #4: joulukortti ilman punaista, vihreää ja kultaa
¤ Ladybug Crafts Ink #44: ei-perinteinen ja/tai distressattu joulukortti
¤ Paper Pretties: tekstileimasin
¤ Papertake: mitä vain
¤ Pollycraft #117: mitä vain
¤ Stamp, Scrap and Doodle: yksivärinen kortti
¤ Stampavie #155: mitä vain
¤ Sweet Stampin': mitä vain
¤ The Artistic Stamper: itsetehty tausta
¤ The Craft Garden: joulukortti ilman punaista ja vihreää
¤ The Pink Elephant #123: distressaus
¤ Top Tip Tuesday #58: itsetehty tausta
¤ Winter Wonderland: yksinkertainen kortti


Kortti nro 82/2011 - MYYTY


Tässä vielä toinen kuva, niin näkyy tuo snow markerin tuoma kolmiulotteisuus.




//Eemeli